Μάκης123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το router που έχω.Έχω το ZTE από forthnet.Έχει 4 θύρες για να συνδεθούν υπολογιστές.Το ερώτημά μου είναι.Σηκώνει το router 2 υπολογιστές? ή τις έχει τις θύρες έτσι.Ενσυρματά αναφέρομαι. Το router το έχω επισυνάψει σε εικόνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 καλημερα, γιατι τι σου κανει και εχεις αυτο το ερωτηματικο??
Μάκης123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα,απλά ρωτάω ενημερωτικά για να ξερώ σίγουρα ότι δεν θα έχω πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 οχι δεν θα εχεις.. αν ειναι για απλη καθημερινη χρηση τωρα αν εχεις κατι εξειδικευμενο βλεπεις...
Μάκης123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Για οικιακή χρήση είναι, οπότε μια χαρα.Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ναι σηκωνει.απο την αλλη ολα τα zte ειναι για πεταμα αφου εχουν διαφορα θεματα οπως πχ χαλια wireless ,ασταθειες etc οποτε θα σου προτεινα καποια στιγμη να πας να παρεις κατι αλλο.γενικα θα δεις πολλα topics για προβληματα με τα zte και οι περισσοτεροι ακομα και οταν το αλλαξαν ειχαν παλι τα ιδια(λογικο αφου δεν ειναι οτι τους χαλαγαν αλλα ειναι προβληματα εκ κατασκευης) οποτε και πηραν αλλη μαρκα απο το εμποριο και βρηκαν την ηρεμια τους. 1
Μάκης123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω άλλο router για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
David20 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το router που έχω.Έχω το ZTE από forthnet.Έχει 4 θύρες για να συνδεθούν υπολογιστές.Το ερώτημά μου είναι.Σηκώνει το router 2 υπολογιστές? ή τις έχει τις θύρες έτσι.Ενσυρματά αναφέρομαι. Το router το έχω επισυνάψει σε εικόνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ατυχος εισαι.Τα ZTE ειναι ψιλοαπαραδεκτα...Μονο που καιει σαν σομπα με το που το βαζεις να ανοιξει ,καταλαβαινεις..(στο λεει και ο Poulinos ηδη)..Εχω απ την forthnet το Thomson 585.v8 και ειμαι ησυχος..Πραγματικα απο τα πολυ καλα ρουτερ (που δινουν οι παροχοι)..Σκυλι πραγματικο..Δεν ζητας να σε δωσουν κανα αλλο; Technicolor ισως; Παρτους ενα τηλ,δεν εχεις να χασεις κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα