NiaUu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Παιδια εχω σκασει! Εχω το note 3 (SM-N9005) και τρεχει 4.4.2 Θελω να το ρουταρω γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα να περιμενω την lollipop εκδοση.. Καιγομαι γιατι παιζω ενα παιχνιδι και θα χω μεγαλο κερδος αν ροταρω το κινητο μου.. Μετανιωνω που δεν το κανα μηνες πριν.. Τωρα ψαχνω και δεν μπορω να το ρουταρω Δοκιμασα towelroot - baidu κ ενα αλλο σχετικο.. εννοειται οτι δεν πετυχε.. δεν υποστηριζεται η συσκευη.. Κατεβασα το Kingo root δε 7 διαφορετικες usb θυρες κολλαει στο "waiting for device" και σε μια αλλη μου βγαλε rooy failed και ζηταει email το οποιο και εβαλα αλλα δεν μου ρθε κανενα mail.. Εκτος απο την διαδικασια με τ odin κλπ που βγαινει στις μισες σελιδες του google οταν αναζηταω κατι σχετικο υπαρχει κατι αλλο?
Λύση kosmasgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Λύση Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Εδώ εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466423 Το ροοτ στο note 3 γράφει στον Knox όμως 0χ1 και θεωρητικά χάνεις εγγύηση.
vdeseris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ... Θελω να το ρουταρω γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα να περιμενω την lollipop εκδοση... Άσχετο με το root αλλά χθες δόθηκε η αναβάθμιση σε lollipop στη Ρωσία. Και μάλιστα πριν το note4. Οπότε σύντομα θα την πάρουμε και εμείς πάρτε και το link
NiaUu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εδώ εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466423 Το ροοτ στο note 3 γράφει στον Knox όμως 0χ1 και θεωρητικά χάνεις εγγύηση. Σ'αυτην ακριβως την διαδικασια αναφερομουν οταν ελεγα για τ odin.. Δεν την θέλω καθολου Και μου χει καρφωθει οτι πρεπει να κανω backup και να επανεγκαταστησω ολες τις εφαρμογες μου μετα. Ισχυει?? *** Δοκιμασα και z4root και KingRoot καθως και SuperOneClick και μου λεγε οτι το κινητο μου φαινοταν ρουταρισμενο.. Κατεβασω root checker και μου λεει "your device is not properly rooted" Άσχετο με το root αλλά χθες δόθηκε η αναβάθμιση σε lollipop στη Ρωσία. Και μάλιστα πριν το note4. Οπότε σύντομα θα την πάρουμε και εμείς πάρτε και το link Μου χουν σπασει τα νευρα με την αναμονη.. Αναρωτιεμαι γιατι αναφερουν τοσους μηνες πριν για την καινουρια εκδοση.. Μια τελη Σεπτεμβρη, μια τελη Νοεμβρη μια Δεκεμβρη μια Γεναρη.. Ε δεν θα το αναβαθμησω.. Να πανε να σκονταψουν.. Αηδιασα πια.. κι ολα αυτα για τα πολλαπλα user accounts αλλιως πολυ που μ εκοφτε Σ ευχαριστω για τ info Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2015 από NiaUu
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλα κρασια στη Sammy, εγω γιαυτο το λογω εδωσα και το S3 και το Note 3...Κανε root συμφωνα με το XDA και μετα μπορεις να χαρεις απειρες rom, με smooth feeling και χωρις τις διαφορες λαλακιες της Sammy να βαρενουν το τηλεφωνο.
NiaUu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλα κρασια στη Sammy, εγω γιαυτο το λογω εδωσα και το S3 και το Note 3...Κανε root συμφωνα με το XDA και μετα μπορεις να χαρεις απειρες rom, με smooth feeling και χωρις τις διαφορες λαλακιες της Sammy να βαρενουν το τηλεφωνο. Το μονο κακο ειναι οτι αργουν τις αναβαθμισεις και το knox Κατα τ αλλα ειναι απο τα πιο γρηγορα και smooth κινητα και μιλαμε οτι εχω συνολικα γυρω στις 840 κατι εφαρμογες Δεν μου χει κολλησει ουτε μια φορα περα απ οταν το αναβαθμησα σε 4.4.2 που θελε επαναφορα εργοστασιακων και κατι πολυ σημαντικο παρα πολυ κατ εμε εχει τον χαμηλοτερο δεικτη SAR με διαφορα (η samsung και αλλη μια κινεζικη εταιρια που δνε την ειχα ακοθσει ξανα, αυτες οι 2 μονο αν θυμαμαι σωστα) Εδώ εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466423 Το ροοτ στο note 3 γράφει στον Knox όμως 0χ1 και θεωρητικά χάνεις εγγύηση. χαχαχαχα μιλαμε οτι την ειχα αυτην την διαδικασια για πολυ μεγαλη και μπελαλιδικη και νομιζα οτι θα χανα τα παντα (οπως οταν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων) και ήταν η πιο τσακ μπαμ και ευκολη ξερω γω κι εγω πεδευομουν ποσην ωρα με καθε αποτυχημενο προγραμμα Απ' αυτο το βιντεακι καταλαβα οτι δεν θα χανα τις εφαρμογες μου Οπότε και το κανα.. Σ' ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα