Προς το περιεχόμενο

s4 mini Android update και Samsung KNOX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. πηρα προσφατα ενα μεταχειρισμενο s4 mini και περιμενα οτι θα ειναι αναβαθμισμενο στην 4,3 εκδοση. ειχα διαβασει οτι η samsung εδωσε την συγκεκριμενη εκδοση για αυτο το κινητο. οταν παω παρολο αυτα στην αναβαθμιση λογισμικου, μου βγαζει μυνημα "up to date".   αν γινεται με καποιο αλλο τροπο επισημα πειτε μου.   τωρα επειδη βιαζομαι να κανω αναβαθμιση, σκεφτηκα να το ρουταρω, αλλα διαβασα κατι για KNOX το οποιο δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι, αλλα διαβασα οτι αν κανεις ροοτ και βαλεις αλλη ρομ καταγραφεται εκει, χανεις την εγγυηση και δεν μπορεις να το σβησεις με καποιο τροπο. τι ισχυει εδω?

Δημοσ.

Αυτο ειχα διαβασει και εγω για kies στην αρχη, αλλα προερχομενος απο sony ericsson δεν γνωριζω τπτ.. ασε που φοβαμαι να κανω καθε τι μη επισημο, μην τυχον και χασω εγγυηση. εψαχνα καιρο να βρω μεταχειρ με εγγυηση. και εχει και αλλα δυο χρονια σχεδον.. οχι τπτ αλλο

Μπορεί το update να μην έχει βγει ακόμα για την Ελλάδα.....

αν δεν εχει βγει μεχρι τωρα, λογικα δεν θα βγει ποτε. παντως στο εξωτερικο τους εχει βγει σιγουρα

Δημοσ.

Με το Kies δεν χάνεις την εγγύηση. Είναι επίσημο πρόγραμμα της Samsung. Καμιά φορά έχει πρόβλημα το OTA update μέσα απο το κινητό και η καλύτερη επιλογή είναι να κάνεις update μέσω Kies,

• Like 1
Δημοσ.

θα τσεκαρω να δω αν εχω τωρα στο 4,2,2 knox. αν δεν εχω θα κατεβασω το 4,4 και θα βγαλω τελειως τα αρχεια knox απο μεσα οπως λεει το λινκ που εβαλε το πρωτο παιδι, και μετα το περναω με kies λοιπον. κανονικα και με τον νομο

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκανα αναβαθμιση σημερα σε 5 και το κινητο μου κολλαει συνεχεια κατι που δεν εκανε πριν. Μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; θελω το κινητο μου οπως ηταν πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...