Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη τα razer (carcharias) που εχω απο το 2011 η 12 δε θυμαμαι ακριβως, ξαναχαλασαν για 3η φορα (ακουγονται απο τη 1 πλευρα) κ δε ψηνομαι να τα φτιαχνω παλι, λεω να παρω headphones του κιλου για να ξεμπερδευω.

Οταν λεω του κιλου εννοω μεταξυ 10-20 ευρω αλλα αν φτασω τα 20 να αντεξουν, μην ειναι σαν τα περισσοτερα που χαλανε σε 1 μηνα.

Εχετε καμια προταση?

Δημοσ.

Επειδή εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα ακουστικά του κιλού (5 € ) φέτος αποφάσισα να πάρω αυτά: http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html. Ρίξε μια ματιά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα αλλά και για τα G430. 

Δημοσ.

Επειδή εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα ακουστικά του κιλού (5 € ) φέτος αποφάσισα να πάρω αυτά: http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html. Ρίξε μια ματιά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα αλλά και για τα G430. 

Αυτα ειναι πολυ τσιμπημενα για την τσεπη μου :P

Θα προτιμουσα κατι στο 10-15ευρω, απλα αν εχει καποιος απο δω εμπειριες σε headset αυτου του budget θα ηθελα να τις ακουσω για να καταληξω σε κατι "ανθεκτικο".

Δημοσ.

Αυτα ειναι πολυ τσιμπημενα για την τσεπη μου :P

Θα προτιμουσα κατι στο 10-15ευρω, απλα αν εχει καποιος απο δω εμπειριες σε headset αυτου του budget θα ηθελα να τις ακουσω για να καταληξω σε κατι "ανθεκτικο".

Μην περιμενεις πολλα πραγματα παντως για gaming headset των 10-15ευρω.Εδω και 70ευρω υποτιθεται οτι θεωρουνται Budget τα Headsets αν σκεφτεις οτι τα ακριβα Headsets φτανουν μεχρι και τα 250 με 300ευρω βλεπε Sennheiser και Astro.

Για τα χρηματα που διαθετεις εγω θα σου προτεινα να κοιταζες απο εξωτερικο σε Superlux 668B.Κανε λιγες οικονομιες και τιμα τα.Ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη στα χρηματα τους.Απο Ελλαδα οτι και να παρεις ειναι αντικειμενικα μαπα.

Ψαξε και στο Internet για τα παραπανω και θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

Μην περιμενεις πολλα πραγματα παντως για gaming headset των 10-15ευρω.Εδω και 70ευρω υποτιθεται οτι θεωρουνται Budget τα Headsets αν σκεφτεις οτι τα ακριβα Headsets φτανουν μεχρι και τα 250 με 300ευρω βλεπε Sennheiser και Astro.

Για τα χρηματα που διαθετεις εγω θα σου προτεινα να κοιταζες απο εξωτερικο σε Superlux 668B.Κανε λιγες οικονομιες και τιμα τα.Ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη στα χρηματα τους.Απο Ελλαδα οτι και να παρεις ειναι αντικειμενικα μαπα.

Ψαξε και στο Internet για τα παραπανω και θα με θυμηθεις.

Θα τα κοιταξω κ αυτα, γενικα θα ψαξω e-bay και θα περιμενω κανα crazy sundays απο e-shop.

Για element & natec εχεις καμια γνωμη?

Δημοσ.

Θα τα κοιταξω κ αυτα, γενικα θα ψαξω e-bay και θα περιμενω κανα crazy sundays απο e-shop.

Για element & natec εχεις καμια γνωμη?

Αν και τα Razer Charcarias σου μεινανε οπως ειπες,το να πας απο Razer στις παραπανω μαρκες δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Απο την αλλη τα Superlux ειναι καλυτερα ειδικα απο πλευρας ηχου.

Δημοσ.

Αν και τα Razer Charcarias σου μεινανε οπως ειπες,το να πας απο Razer στις παραπανω μαρκες δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Απο την αλλη τα Superlux ειναι καλυτερα ειδικα απο πλευρας ηχου.

Απλα απογοητευτηκα γιατι εδωσα 80 ευρω (τοτε) και μετα απο 1 χρονο αρχισαν να παρουσιαζουν προβληματα.Βεβαια τοτε δεν ηξερα να κανω ερευνα αγορας..αλλιως δε θα επαιρνα ουτε carcharias, ουτε imperator ουτε destructor :D

Τα superlux δεν εχουν μικροφωνο νομιζω (?) Εγω χρειαζομαι και με μικροφωνο ενσωματωμενο γιατι το ανεξαρτητο που εχω (η πιπα των 3 ευρω) ειναι προβληματικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...