Fuel7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους!Εχω ένα παλιο μηχανηματάκι,το οποιο το έχω στο πατρικό μου για να μπορουν οι γονεις μου να έχουν πρόβαση .επειδη παραπονιούνται ότι αργει,σκέφτηκα μήπως και του έκανα μια μικρούλα αναβαθμισούλα ή σε κάποιες άλλες πρακτικές λύσεις, ίσα να πάει πιο γρήγορα,έτσι ώστε να μπορούν οι γονείς μου έχου μια πιο γρήγορη κ απροβληματιστη χρήση.1.Βασικα το μηχανημα τρέχει Βίστα 32.Σκέφτηκα να πήγαινε σε ΧΡ32.2.Σκέφτηκα να έβρισκα 1-2 επιπλέον γκιγκα μνήμη.Περιμένω απόψεις σας- γνωμες σχετικά με το μηχανημα αυτο.Τέλος επισυνάπτω και το report του speccy με τις λεπτομέριες του υπολογιστήΕυχαριστώ πολύ προκαταβολικα! MANOLIS-PC.txt
discoboyminimal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα φιλε μανολη. λοιπον για 1 gb ακομα κατι μπορεις να κανεις ..για 2 δυσκολα! πας σε windows xp , τα vista δεν επρεπε να τα περασεις καν. μετα δες την ιδεα του overclock..οσο οσο..100mhz?100! κατι δινουν κ αυτα..μιλαμε για παλιο μηχανημα.. μετα πες μας αν φορας ide η sata.. αν φορας sata , θα ηταν ιδανικο ενας 128αρης ssd!
Fuel7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Φιλε καλησπέρα,φοραμε ενα 40αρη ide.ειχαμε και ενα 80αρη αλλα κάτι έπαθε και δεν ξέρω εαν την παλευει.Για μνημη ειμαστε οκ για SSD δυσκολο.δεν παιζουν λεφτα!
trujillo2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 παρτε εναν sata3 δισκο (wd blue) τρεχει ικανοποιητικοτατα . για μνημες τσεκαρε εδω αγγελιες να σου ερθει φθηνοτερα .
discoboyminimal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 αφου εισαι ide κιολας..δεν συμφερει.. πανε για λιγη ram..και γνωμη μου ειναι η να φορεσεις καμια 'ελαφρια' εκδοση xp.(αν δεις οτι τα κανονικα τις microsoft δεν σου κανουν) ((λαβε υποψην οτι θα κατεβασεις update + sp3 + προγραμματα που ειναι 2015..πχ chrome κλπ κλπ.)) η αν δεν εχουν απετησεις οι γονεις σου, πας σε μια διανομη linux ελαφρια. παρτε εναν sata3 δισκο (wd blue) τρεχει ικανοποιητικοτατα . για μνημες τσεκαρε εδω αγγελιες να σου ερθει φθηνοτερα . μα λεει οτι φοραει IDE
Fuel7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους!σε πρώτη φάση έβαλα ΧΡ και ειμαστε πολύ καλύτερα.Πιστεύω ότι και με λίγη μνημούλα παραπάνω θα έχουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα