johnyb98 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω στο youtube εδώ και πολύ καιρό το " Ζητείται ψεύτης" με τον Ηλιόπουλο. Δε μπορώ με τίποτα να το βρω. Έχω δοκιμάσει καί με ελληνικούς χαρακτήρες, καί greeklish. Τίποτα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ!
johnyb98 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ναι, για αυτό πρόκειται, αλλά δεν το παίζει (τουλάχιστον στο κινητό που είμαι τώρα). Βγάζει μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτού του βίντεο.". Πρόβλημα γενικής αναπαραγωγής δεν έχω. Ο,τιδήποτε άλλο το ανοίγει. Μου κάνει εντύπωση. Απ' τις καλύτερες ελληνικές ταινίες, με πολύ γέλιο, αλλά δυστυχώς κλειδωμένη. Μάλλον πρόκειται περί πνευματικών δικαιωμάτων. vsl, εσένα σού την ανοίγει; σε pc και κινητό τί κάνει;
johnyb98 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Άρα δεν έχει να κάνει με δικαιώματα. Κάτι γίνεται με το κινητό. Πάντως εντύπωση μου κάνει. Πάρα πολλές ελληνικές ταινίες παίζουν. Σε κάποιες, όχι πολλές, βγάζει κάτι τέτοια μηνύματα. Σαν κλειδωμένες απ' το χρήστη να είναι;;; Αλλά και πάλι, τί; Να μην αναπαράγονται μόνο στο κινητό;
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Όταν πετυχαίνω κλειδωμένο βίντεο στο κινητό το βλέπω μεσω dolphin σε desktop Mode και παίζει μια χαρά. Είναι σπαστικό πάντως που τα κλειδώνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα