shamanpk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Όπως λέει και ο τίτλος . Ενώ είμαι σε ίδια σελίδα και στα δυο το safari τραβάει πολύ μνήμη, (βλ.φωτο) γενικά σερνόταν αλλα του έκανα remove all website data και delete all sites data στο flash player, βελτιώθηκε αρκετά αλλα το chrome είναι πιο γρήγορο και τραβάει λιγότερο μνήμη . Καμια γνώμη? Όλα αυτά σε macbook pro Late '08 ssd 256 sumsung evo850 memory 8gb 1066Mhz cpu 2.53 core 2duo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 κανεις δεν το έχει παρατηρήσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Σ' εμένα δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοείς δεν υπάρχει πρόβλημα σε σένα ? δεν μου το σύγκρινες με το chrome . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σύμφωνοι, ότι με μια ανοιχτή σελίδα και στους δυο browsers ό Safari δείχνει να αναλώνει σαφώς περισσότερη μνήμη. Όμως ας μην παραβλέπεται ότι παράλληλα με τον Chrome τρέχουν και διάφορα υποστηρικτικά του στοιχεία (Helper) που αναλώνουν ουκ ολίγη μνήμη. Όπως και να έχει το θέμα, προσωπικά προτιμώ τον Safari ενώ τον Chrome τον έχω για εφεδρεία σε περίπτωση ανάγκης. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από ozelot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Και το safari έχει ένα web content το οποιο τραβάει αρκετή μνήμη , όχι τίποτα άλλο μας το παρουσίαζε η Apple ως το πιο ελαφρύ . Άσε που το chrome σε μένα πάει αρκετά πιο γρήγορα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τουλάχιστον στην 10.10.2, το webcontent είναι αμελητέο. Σίγουρα, ο Chrome είναι ταχύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα