MimisHardy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα Mac ή Windows.Τι θα ήταν προτιμότερο; Τον υπολογιστή τον θέλω συγκεκριμένα για να δουλεύω AutoCad, Solid Works, EngiLab Rod, Sketchup και όλα τα σχετικά προγράμματα που είναι απαραίτητα για το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού. Επομένως, ένας καλός Windows ή ένας Mac θα ήταν προτιμότερος; Και τι χαρακτηριστικά θα έπρεπε να έχει για να μην κολλάει τα προγράμματα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Γενικοτερα για cad πας σε windows λογω καλυτερης εκμεταλλευσης τους hardware και πληθωρας εφαρμογων(πχ το solidworks δεν υπαρχει για mac os x, το autocad δεν εχει ολα τα features κλπ). Επισης, αν μιλαμε για γραφειο και ο υπολογιστης ειναι εργαλειο δουλειας , τοτε ενα επωνυμο μηχανημα(dell,hp κλπ) με 3ετη εγγυηση on-site next day support(δηλαδη χαλαει κατι και την επομενη μερα ερχονται στο χωρο σου και το φτιαχνουν) ειναι πολυ σημαντικο πλεονεκτημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 - Windows χωρις δεύτερη σκέψη. - Dell απο μένα http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=13959111 http://www.dell.com/learn/us/en/04/campaigns/precision-construction 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MimisHardy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Γενικοτερα για cad πας σε windows λογω καλυτερης εκμεταλλευσης τους hardware και πληθωρας εφαρμογων(πχ το solidworks δεν υπαρχει για mac os x, το autocad δεν εχει ολα τα features κλπ). Επισης, αν μιλαμε για γραφειο και ο υπολογιστης ειναι εργαλειο δουλειας , τοτε ενα επωνυμο μηχανημα(dell,hp κλπ) με 3ετη εγγυηση on-site next day support(δηλαδη χαλαει κατι και την επομενη μερα ερχονται στο χωρο σου και το φτιαχνουν) ειναι πολυ σημαντικο πλεονεκτημα. Τον θέλω περισσότερο για προσωπική χρήση...Ένας Mac με προσθήκη Windows δεν θα ήταν καλή λύση δηλαδή; Έτσι ώστε να εκμεταλλευτώ και τις λειτουργίες των Windows αλλά και τη ποιότητα του Mac? - Windows χωρις δεύτερη σκέψη. - Dell απο μένα http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=13959111 http://www.dell.com/learn/us/en/04/campaigns/precision-construction Επειδή έχω ήδη ένα καλό μηχάνημα Windows αλλά τρέχοντας τα προγράμματα μου κολλάει και έχω ρωτήσει και έχω ψάξει να δω αν φταίνε τα χαρακτηριστικά του και μου έχουν πει ότι είναι υπέρ αρκετά. Προτείνεις δηλαδή καλύτερα να έκανα κάποια αναβάθμιση; Ή ένας καλός Mac με παράλληλα Windows θα έκανε καλύτερη δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τον θέλω περισσότερο για προσωπική χρήση...Ένας Mac με προσθήκη Windows δεν θα ήταν καλή λύση δηλαδή; Έτσι ώστε να εκμεταλλευτώ και τις λειτουργίες των Windows αλλά και τη ποιότητα του Mac? Επειδή έχω ήδη ένα καλό μηχάνημα Windows αλλά τρέχοντας τα προγράμματα μου κολλάει και έχω ρωτήσει και έχω ψάξει να δω αν φταίνε τα χαρακτηριστικά του και μου έχουν πει ότι είναι υπέρ αρκετά. Προτείνεις δηλαδή καλύτερα να έκανα κάποια αναβάθμιση; Ή ένας καλός Mac με παράλληλα Windows θα έκανε καλύτερη δουλειά; Το μηχανημα σου αν εχει αυθεντικα προγραμματα και windows(κατα προτιμηση windows 8.1) και εχει κ εναν ssd μου φαινεται πολυ δυσκολα να κολλαει. Τωρα αν θελεις ποιοτητα για επαγγελματικη χρηση cad, πας σε επωνυμο workstation τυπου dell,hp . Σε mac το να πας σε mac prο πιστευω οτι ξεφευγει απο τα οικονομικα σου, οποτε περιοριζεσαι σε mac mini και imac. Ειναι πιο αργα (ειδικα στις εξειδικευμενες εφαρμογες που θελεις) και με μικροτερη αντοχη στο χρονο απο ενα windows pc συν οτι αν τυχει και χαλασει θα πρεπει να περιμενεις μερες(ως κ εβδομαδες) για επισκευη(χανοντας ετσι εισοδημα , μιας κ δεν θα κανεις την δουλεια σου) ενω με ενα επωνυμο windows μηχανημα θα εχεις next day on site support. Τελος, η apple εμπιστευεται τα μηχανηματα της μονο με 1 χρονο εγγυηση. Στα επωνυμα workstation εχεις 3-5 χρονια. Υ.Γ.: Το να παρεις mac και να εισαι ολη την ωρα με bootcamp σε windows(λογω επιδοσεων και απουσιας εφαρμογων) το βρισκω αστοχο. Το να τρεχεις ταυτοχρονα mac os x και windows με cad εφαρμογες ειναι εκτος συζητησης. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2015 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MimisHardy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το μηχανημα σου αν εχει αυθεντικα windows(κατα προτιμηση windows 8.1) και προγραμματα και εχει κ εναν ssd μου φαινεται πολυ δυσκολα να κολλαει. Τωρα αν θελεις ποιοτητα για επαγγελματικη χρηση cad, πας σε επωνυμο workstation τυπου dell,hp . Σε mac το να πας σε mac prο πιστευω οτι ξεφευγει απο τα οικονομικα σου, οποτε περιοριζεσαι σε mac mini και imac. Ειναι πιο αργα (ειδικα στις εξειδικευμενες εφαρμογες που θελεις) και με μικροτερη αντοχη στο χρονο απο ενα windows pc συν οτι αν τυχει και χαλασει θα πρεπει να περιμενεις μερες(ως κ εβδομαδες) για επισκευη(χανοντας ετσι εισοδημα , μιας κ δεν θα κανεις την δουλεια σου) ενω με ενα επωνυμο windows μηχανημα θα εχεις next day on site support. Τελος, η apple εμπιστευεται τα μηχανηματα της μονο με 1 χρονο εγγυηση. Στα επωνυμα workstation εχεις 3-5 χρονια. Υ.Γ.: Το να παρεις mac και να εισαι ολη την ωρα με bootcamp σε windows(λογω επιδοσεων και απουσιας εφαρμογων) το βρισκω αστοχο. Το να τρεχεις ταυτοχρονα mac os x και windows με cad εφαρμογες ειναι εκτος συζητησης. Άρα, καταλήγουμε σε έναν Dell workstation και απορρίπτεται ο Mac? Είχα σκοπό να δώσω 1,5 με 2 χιλιάρικα για κάνω τη δουλειά μου άνετα...είχα σκεφτεί το MacBook Pro εφόσον έχω ήδη Windows και να κάνω κάποια αναβάθμιση στο μέλλον στο μηχάνημα που έχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Άρα, καταλήγουμε σε έναν Dell workstation και απορρίπτεται ο Mac? Είχα σκοπό να δώσω 1,5 με 2 χιλιάρικα για κάνω τη δουλειά μου άνετα...είχα σκεφτεί το MacBook Pro εφόσον έχω ήδη Windows και να κάνω κάποια αναβάθμιση στο μέλλον στο μηχάνημα που έχω.. A για λαπτοπ μιλαμε; Νομιζα οτι μιλαμε για desktop. Ποιο μηχανημα σκεφτεσαι; Μην ξεχνας να υπολογισεις και την επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, ειναι γυρω στα 250€ για την apple. Αν θες λαπτοπ, κοιτα σε κατι τετοιο με καρτες γραφικων εξειδικευμενες και με πιστοποιησεις για επαγγελματικα cad προγραμματα: Dell Precision M3800 (i7-4712HQ/16GB/508GB HDD + 256GB SSD) HP ZBook 15 G2 Mobile Workstation (i7-4710MQ/8GB/256GB) Δες εδω ενδεικτικα τις επιδοσεις σε SPECviewperf που εχουν αυτες οι καρτες γραφικων σε windows λογω καλυτερης εκεμεταλλευσης του hardware(μπορει και 2+ φορες πανω απο οτι ενα λαπτοπ με απλη καρτα γραφικων): http://www.notebookcheck.net/HP-ZBook-15-G2-Workstation-Review.132010.0.html Σε φθηνοτερο, κοιτα κατι τετοιο: Lenovo Y50-70 (i7-4710HQ/8GB/1TB + 8GB) Lenovo Y50-70 (i7-4710HQ/16GB/1TB) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MimisHardy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 A για λαπτοπ μιλαμε; Νομιζα οτι μιλαμε για desktop. Ποιο μηχανημα σκεφτεσαι; Μην ξεχνας να υπολογισεις και την επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, ειναι γυρω στα 250€ για την apple. Αν θες λαπτοπ, κοιτα σε κατι τετοιο με καρτες γραφικων εξειδικευμενες και με πιστοποιησεις για επαγγελματικα cad προγραμματα: Dell Precision M3800 (i7-4712HQ/16GB/508GB HDD + 256GB SSD) HP ZBook 15 G2 Mobile Workstation (i7-4710MQ/8GB/256GB) Δες εδω ενδεικτικα τις επιδοσεις σε SPECviewperf που εχουν αυτες οι καρτες γραφικων σε windows λογω καλυτερης εκεμεταλλευσης του hardware(μπορει και 2+ φορες πανω απο οτι ενα λαπτοπ με απλη καρτα γραφικων): http://www.notebookcheck.net/HP-ZBook-15-G2-Workstation-Review.132010.0.html Σε φθηνοτερο, κοιτα κατι τετοιο: Lenovo Y50-70 (i7-4710HQ/8GB/1TB + 8GB) Lenovo Y50-70 (i7-4710HQ/16GB/1TB) Περισσοτερο για laptop ελεγα, λογω του ότι εχω ηδη σταθερό υπολογιστή και χρειάζομαι ενα λαπτοπ να εχω για να μπορω να δουλευω αυτα που χρειαζομαι οταν δεν εχω το σταθερο ας πουμε...και ρωταω για τα MacBook Pro διοτι δεν γνωριζω πως δουλευουν τα hardware στους υπολογιστες της apple, εχω ακουσει μονο οτι δουλευουν καλυτερα και ελεγα να εχω και τα δυο αλλα δεν μου κανει τη δουλεια μου θα παει αχρηστος γιαυτο ρωταω για να ξερω τι να παρω...επομενως και σε λαπτοπ αποκλειουμε τους υπολογιστες της apple? εγω κοιτουσα αυτο ας πουμε http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/144403-apple-macbook-pro-z0ra0014p?cmicc=skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Περισσοτερο για laptop ελεγα, λογω του ότι εχω ηδη σταθερό υπολογιστή και χρειάζομαι ενα λαπτοπ να εχω για να μπορω να δουλευω αυτα που χρειαζομαι οταν δεν εχω το σταθερο ας πουμε...και ρωταω για τα MacBook Pro διοτι δεν γνωριζω πως δουλευουν τα hardware στους υπολογιστες της apple, εχω ακουσει μονο οτι δουλευουν καλυτερα και ελεγα να εχω και τα δυο αλλα δεν μου κανει τη δουλεια μου θα παει αχρηστος γιαυτο ρωταω για να ξερω τι να παρω...επομενως και σε λαπτοπ αποκλειουμε τους υπολογιστες της apple? εγω κοιτουσα αυτο ας πουμε http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/144403-apple-macbook-pro-z0ra0014p?cmicc=skroutz Αν κοιτας σε λαπτοπ, εχει μεγαλυτερο νοημα η αγορα apple υπολογιστη απο οτι σε desktop που το desktop mac pro ειναι πανακριβο και δυσκολα αναβαθμισημο/επεκτασιμο(σε αντιθεση με τα windows desktop workstations). Απλα δεν πολυεχει νοημα η αγορα apple μηχανηματος για την χρηση και τις εφαρμογες που το θελεις: εδω δεν υπαρχει καν το solid works , οποτε θα πρεπει να τρεχεις windows για την δουλεια σου. Δηλαδη θα παρεις apple μηχανημα και θα τρεχεις windows, δεν βρισκω νοημα σε αυτο. Τελος, αυτο που κοιτας ειναι το 13" που εχει διπυρηνο επεξεργαστη και δεν ειναι τοσο δυνατο. Τα παραπανω που παρεθεσα εχουν τετραπυρηνο επεξεργαστη. Κοιτα το 15" macbook pro που ειναι αντιστοιχο με τα παραπανω και εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη: https://www.skroutz.gr/s/5266350/Apple-MacBook-Pro-15-4-2-5GHz-i7-16GB-512GB-SSD-Retina-Display.html Mην ξεχασεις στην τιμη να υπολογισεις και +359€ για αγορα επεκτασης εγγυησης applecare στα 3 χρονια ωστε να προστατευσεις την επενδυση σου με 3 χρονια εγγυηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πάρε ένα Mac, όποιο σου αρέσει με τουλάχιστον 16GB μνήμης και i7 CPU (ένα MacMini είναι ότι πρέπει και είσαι στα 1000 ευρώ περίπου ή iMac αν θες να πας πιο ψηλά σε τιμή ή 15άρι MacBook Pro). Βάλε ένα VMware για τα εργαλεία που υπάρχουν μόνο σε Windows στο seamless mode ώστε να ανοίγεις κατευθείαν τα εργαλεία μέσα στο MacOSX και να μη βλέπεις καν τα Windows. Το performance στο VM είναι μια χαρά. Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ πιο βαριά εργαλεία από αυτά που αναφέρεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έτσι έχεις ένα σταθερό Unix λειτουργικό από κάτω να κάνεις ότι θέλεις και να μην ασχοληθείς ποτέ με format, virus, να σέρνεται μόλις το φορτώσεις με προγράμματα, μη-portability εφαρμογών, αυτός ο καρκίνος που λέγεται registry, κλπ, κλπ και τα Windows για τα εργαλεία που δεν υπάρχουν. Τα περί αντοχής στο χρόνο, δε τα σχολιάζω καν. Η μεταπολιτική αξία όποιου Mac και να διαλέξεις δε συγκρίνεται. Τα περί εγγύησης επιλέγεις εσύ (από Public υπάρχει και το πακετάκι επέκτασης που δίνουν αυτοί για 3χρόνια 100 ευρώ και είναι μια χαρά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MimisHardy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αν κοιτας σε λαπτοπ, εχει μεγαλυτερο νοημα η αγορα apple υπολογιστη απο οτι σε desktop που το desktop mac pro ειναι πανακριβο και δυσκολα αναβαθμισημο/επεκτασιμο(σε αντιθεση με τα windows desktop workstations). Απλα δεν πολυεχει νοημα η αγορα apple μηχανηματος για την χρηση και τις εφαρμογες που το θελεις: εδω δεν υπαρχει καν το solid works , οποτε θα πρεπει να τρεχεις windows για την δουλεια σου. Δηλαδη θα παρεις apple μηχανημα και θα τρεχεις windows, δεν βρισκω νοημα σε αυτο. Τελος, αυτο που κοιτας ειναι το 13" που εχει διπυρηνο επεξεργαστη και δεν ειναι τοσο δυνατο. Τα παραπανω που παρεθεσα εχουν τετραπυρηνο επεξεργαστη. Κοιτα το 15" macbook pro που ειναι αντιστοιχο με τα παραπανω και εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη: https://www.skroutz.gr/s/5266350/Apple-MacBook-Pro-15-4-2-5GHz-i7-16GB-512GB-SSD-Retina-Display.html Mην ξεχασεις στην τιμη να υπολογισεις και +359€ για αγορα επεκτασης εγγυησης applecare στα 3 χρονια ωστε να προστατευσεις την επενδυση σου με 3 χρονια εγγυηση. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!! θα κοιταξω αλλη μια το θεμα να δω για να μπορεσω να αποφασισω! Πάρε ένα Mac, όποιο σου αρέσει με τουλάχιστον 16GB μνήμης και i7 CPU (ένα MacMini είναι ότι πρέπει και είσαι στα 1000 ευρώ περίπου ή iMac αν θες να πας πιο ψηλά σε τιμή ή 15άρι MacBook Pro). Βάλε ένα VMware για τα εργαλεία που υπάρχουν μόνο σε Windows στο seamless mode ώστε να ανοίγεις κατευθείαν τα εργαλεία μέσα στο MacOSX και να μη βλέπεις καν τα Windows. Το performance στο VM είναι μια χαρά. Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ πιο βαριά εργαλεία από αυτά που αναφέρεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έτσι έχεις ένα σταθερό Unix λειτουργικό από κάτω να κάνεις ότι θέλεις και να μην ασχοληθείς ποτέ με format, virus, να σέρνεται μόλις το φορτώσεις με προγράμματα, μη-portability εφαρμογών, αυτός ο καρκίνος που λέγεται registry, κλπ, κλπ και τα Windows για τα εργαλεία που δεν υπάρχουν. Τα περί αντοχής στο χρόνο, δε τα σχολιάζω καν. Η μεταπολιτική αξία όποιου Mac και να διαλέξεις δε συγκρίνεται. Τα περί εγγύησης επιλέγεις εσύ (από Public υπάρχει και το πακετάκι επέκτασης που δίνουν αυτοί για 3χρόνια 100 ευρώ και είναι μια χαρά). Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι εγω να σου πω την αληθεια αλλα με κανονικα Windows για τυχων αναγκη αλλα αυτο που λες ειναι ακομα καλυτερη ιδεα! ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν πας σε mac και αναγκαστεις να τρεχεις σε vm τα προγραμματα που θελεις , τα προγραμματα που απαιτουν την χρηση της καρτας γραφικων θα ειναι πιο αργα. Για να μην ακους τον καθε ασχετο που λει οτι δεν θα εχεις προβλημα με επιδοσεις μεσω vm, δες πχ εδω τι γινεται με εφαρμογες που χρησιμοποιουν την καρτα γραφικων(πχ παιχνιδια): http://arstechnica.com/information-technology/2013/10/the-latest-virtualization-showdown-parallels-desktop-9-vs-vmware-fusion-6/ Η πανω μπαρα ειναι οταν τρεχεις μεσω vm, η κατω ειναι με το ιδιο μηχανημα οταν μπουταρει κατευθειαν σε windows. Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι ελαχιστοι επαγγελματιες του χωρου σου επιλεγουν mac . Σε windows pc βρισκουν καλυτερες επιδοσεις,αντοχη στο χρονο και καλυτερο support .(δεν μετραει μονο η διαρκεια της εγγυησης, αλλα και το τι support θα εχεις) Επισης, οταν ενα λαπτοπ σαν το zbook 15 μπορει με την επαγγελματικη καρτα γραφικων να εχει αυτες τις επιδοσεις στα προγραμματα που σε ενδιαφερουν: http://www.notebookcheck.net/AMD-FirePro-M5100.104957.0.html ενω μια μη επαγγελματικη καρτα γραφικων εχει αισθητα χαμηλοτερες επιδοσεις: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Quadro-K1100M.98901.0.html καταλαβαινεις τι θα γινεται οταν θα εχεις μαπρει μηχανημα με μη-επαγγελματικη καρτα(οπως η ακριβως απο πανω) και μαλιστα τρεχεις μεσω vm, οποτε οι drivers ειναι generic κλπ. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2015 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MimisHardy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αν πας σε mac και αναγκαστεις να τρεχεις σε vm τα προγραμματα που θελεις , τα προγραμματα που απαιτουν την χρηση της καρτας γραφικων θα ειναι πιο αργα. Για να μην ακους τον καθε ασχετο που λει οτι δεν θα εχεις προβλημα με επιδοσεις μεσω vm, δες πχ εδω τι γινεται με εφαρμογες που χρησιμοποιουν την καρτα γραφικων(πχ παιχνιδια): http://arstechnica.com/information-technology/2013/10/the-latest-virtualization-showdown-parallels-desktop-9-vs-vmware-fusion-6/ Η πανω μπαρα ειναι οταν τρεχεις μεσω vm, η κατω ειναι με το ιδιο μηχανημα οταν μπουταρει κατευθειαν σε windows. Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι ελαχιστοι επαγγελματιες του χωρου σου επιλεγουν mac . Σε windows pc βρισκουν καλυτερες επιδοσεις,αντοχη στο χρονο και καλυτερο support .(δεν μετραει μονο η διαρκεια της εγγυησης, αλλα και το τι support θα εχεις) Αρα επιμενεις οχι σε Mac εσυ και να παω σε ενα λαπτοπ Dell οπως τα παραπανω που εστειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αρα επιμενεις οχι σε Mac εσυ και να παω σε ενα λαπτοπ Dell οπως τα παραπανω που εστειλες; Απο την στιγμη που θα τρεχεις windows και μαλιστα στα windows θα χρειαζεσαι καλες επιδοσεις και σωστους drivers για την καρτα γραφικων(αρα αποκλειεις την χρηση vm), δεν ξερω ποιο ειναι το νοημα να παρεις mac. Παρε ενα καλο,επωνυμο windows μηχανημα, με επαγγελματικη καρτα γραφικων πιστοποιημενη για τα προγραμματα που θελεις, με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο, καλυτερο support σε περιπτωση βλαβης κλπ. Δες ξανα εδω το λινκ που παρεθεσε πιο πανω ο φιλος: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=13959111 Ειναι τυχαιο οτι η dell,hp βγαζουν μηχανηματα που ειναι ISV-certified για τις εφαρμογες που σε ενδιαφερουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MimisHardy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Απο την στιγμη που θα τρεχεις windows και μαλιστα στα windows θα χρειαζεσαι καλες επιδοσεις και σωστους drivers για την καρτα γραφικων(αρα αποκλειεις την χρηση vm), δεν ξερω ποιο ειναι το νοημα να παρεις mac. Παρε ενα καλο,επωνυμο windows μηχανημα, με επαγγελματικη καρτα γραφικων πιστοποιημενη για τα προγραμματα που θελεις, με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο, καλυτερο support σε περιπτωση βλαβης κλπ. Δες ξανα εδω το λινκ που παρεθεσε πιο πανω ο φιλος: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=13959111 Ειναι τυχαιο οτι η dell,hp βγαζουν μηχανηματα που ειναι ISV-certified για τις εφαρμογες που σε ενδιαφερουν; Εχεις δικιο, επομενως παω σε καποιον Windows με πιστοποιημενη καρτα γραφικων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα