TheGifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Είμαι φοιτητής κ πέρσι έβαλα το φοιτιτικό ΟΤΕ, αλλά δεν πλήρωσα ποτέ, η σύνδεση είχε γίνει κανονικά και τους πρώτους 2 μήνες είχα ίντερνετ , αλλά μετά έφυγα για καλοκαίρι κ έκτοτε άλλαξα σπίτι κ δν ξανασχολήθηκα Οπότε ρωτάω τί να κάνω; Προφανώς θέλω να βάλω καινιούργιο ίντερνετ χωρίς να πληρώσω όλους αυτούς τους μήνες που χρωστάωΞέρω ότι μπορώ απλά να πάω σε άλλη εταιρία αλλά και πάλι θέλω να ξέρω αν θα έχω κάποιες κυρώσεις ή γνκ τί να κάνω με την κατάσταση...δε θέλω απλά να μαι χρεωμένος στο ΟΤΕ...
driverpit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν πας από ένα κατάστημα ΟΤΕ με το νούμερο της γραμμής που είχες να ρωτήσεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και να ζητήσεις διακανονισμό
TheGifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν πας από ένα κατάστημα ΟΤΕ με το νούμερο της γραμμής που είχες να ρωτήσεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και να ζητήσεις διακανονισμό Δηλαδή τί είδους διακανονισμού; το υπόλοιπο είναι 200 ευρώ περίπου... δε θέλω να πληρώσω πάνω από 60 , δλδ το κόστος σύνδεσης + 2 πρώτους μήνες...
RcManiac Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κανονικά έπρεπε να σταματήσεις το συμβόλαιο , πήγαινέ σε κάποιο κατάστημα και ρώτησε ή κάλεσε στο 13888. Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις και πολλά από τη στιγμή που η σύνδεση ήταν ενεργή ...
TheGifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή πρέπει να πληρώσω; και αν δεν πληρώσω;
driverpit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα το ποσό λογικά θα πρέπει να το πληρώσεις στο ακέραιο τώρα για να κάνεις διακοπή συμβολαίου νομίζω ότι πρώτα πρέπει να εξοφλήσεις το πόσο εφάπαξ και ύστερα να γίνει διακοπή πάντως πήγαινε σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ και ρώτα για σιγουριά
harris78 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις σύνδεση με το όνομά σου σε οποιαδήποτε εταιρία! Επίσης κάποια στιγμή κάποιος δικαστικός κλητήρας θα σου κτυπήσει την πόρτα... Τα έχουμε ξαναπεί: Οι εταιρίες έχουν κάνει συμβάσεις με δικηγορικά γραφεία και πλέον δεν αφήνουν κανένα ποσό όσο μικρό και να είναι χωρίς να το διεκδικήσουν. Όταν μαζευτούν μερικοί καλοί πελάτες σαν εσένα πάνε δικαστικός. Και όταν θα σου έρθει δικαστική απόφαση να πληρώσεις σε 2,3,4 χρόνια θα έχει μαζί όλους τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα!!!
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 αν απο τα 18-19 αρχισες τις τονγκες και τα φεσια τι θα κανεις σε 30 χρονια ρε παιχτη; αν δε πληρωσεις καποια στιγμη θα σου ερθει αγωγη οτι και αν σου λενε, εδω για πολυ μικρότερα ποσα στέλνουν εξωδικά... πηγαινε κανε ενα διακανονισμό και τελειωσε η υποθεση
alx301 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πληρωσε το καλυτερα εμένα χθες μου ήρθε απο δικηγόρο/δικηγορικό γραφείο να πληρώσω οφειλή μου στον ΟΤΕ απο το 2006-2008... 250ε
apostol1s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ειναι μικρο το ποσο που χρωστας.θα σου στηλουν ενα-δυο εξωδικα και τιποτα αλλο.εαν θελεις να πληρωσεις το ποσο η οσα χρηματα νομιζεις εχει καλος.δεν θα μπορεις να κανεις συνδεση στον οτε στον ονομα σου μεχρι να ξεχρεωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα