Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής κ πέρσι έβαλα το φοιτιτικό ΟΤΕ, αλλά δεν πλήρωσα ποτέ, η σύνδεση είχε γίνει κανονικά και τους πρώτους 2 μήνες είχα ίντερνετ , αλλά μετά έφυγα για καλοκαίρι κ έκτοτε άλλαξα σπίτι κ δν ξανασχολήθηκα 
Οπότε ρωτάω τί να κάνω; 
Προφανώς θέλω να βάλω καινιούργιο ίντερνετ χωρίς να πληρώσω όλους αυτούς τους μήνες που χρωστάω
Ξέρω ότι μπορώ απλά να πάω σε άλλη εταιρία αλλά και πάλι θέλω να ξέρω αν θα έχω κάποιες κυρώσεις ή γνκ τί να κάνω με την κατάσταση...δε θέλω απλά να μαι χρεωμένος στο ΟΤΕ...

Δημοσ.

Γιατί δεν πας από ένα κατάστημα ΟΤΕ με το νούμερο της γραμμής που είχες να ρωτήσεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και να ζητήσεις διακανονισμό   

Δημοσ.

Γιατί δεν πας από ένα κατάστημα ΟΤΕ με το νούμερο της γραμμής που είχες να ρωτήσεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και να ζητήσεις διακανονισμό   

Δηλαδή τί είδους διακανονισμού; το υπόλοιπο είναι 200 ευρώ περίπου... δε θέλω να πληρώσω πάνω από 60 , δλδ το κόστος σύνδεσης + 2 πρώτους μήνες...

Δημοσ.

Κανονικά έπρεπε να σταματήσεις το συμβόλαιο , πήγαινέ σε κάποιο κατάστημα και ρώτησε ή κάλεσε στο 13888. Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις και πολλά από τη στιγμή που η σύνδεση ήταν ενεργή ...

Δημοσ.

Κοίτα το ποσό λογικά θα πρέπει να το πληρώσεις στο ακέραιο τώρα για να κάνεις διακοπή συμβολαίου νομίζω ότι πρώτα πρέπει να εξοφλήσεις το πόσο εφάπαξ και ύστερα να γίνει διακοπή πάντως πήγαινε σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ και ρώτα για σιγουριά 

Δημοσ.

Δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις σύνδεση με το όνομά σου σε οποιαδήποτε εταιρία! Επίσης κάποια στιγμή κάποιος δικαστικός κλητήρας θα σου κτυπήσει την πόρτα... Τα έχουμε ξαναπεί: Οι εταιρίες έχουν κάνει συμβάσεις με δικηγορικά γραφεία και πλέον δεν αφήνουν κανένα ποσό όσο μικρό και να είναι χωρίς να το διεκδικήσουν. Όταν μαζευτούν μερικοί καλοί πελάτες σαν εσένα πάνε δικαστικός. Και όταν θα σου έρθει δικαστική απόφαση να πληρώσεις σε 2,3,4 χρόνια θα έχει μαζί όλους τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα!!! 

Δημοσ.

αν απο τα 18-19 αρχισες τις τονγκες και τα φεσια τι θα κανεις σε 30 χρονια ρε παιχτη;

αν δε πληρωσεις καποια στιγμη θα σου ερθει αγωγη οτι και αν σου λενε, εδω για πολυ μικρότερα ποσα στέλνουν εξωδικά...

πηγαινε κανε ενα διακανονισμό και τελειωσε η υποθεση 

Δημοσ.

Πληρωσε το καλυτερα εμένα χθες μου ήρθε απο δικηγόρο/δικηγορικό γραφείο να πληρώσω οφειλή μου στον ΟΤΕ απο το 2006-2008... 250ε

Δημοσ.

ειναι μικρο το ποσο που χρωστας.θα σου στηλουν ενα-δυο εξωδικα και τιποτα αλλο.εαν θελεις να πληρωσεις το ποσο η οσα χρηματα νομιζεις εχει καλος.δεν θα μπορεις να κανεις συνδεση στον οτε στον ονομα σου μεχρι να ξεχρεωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...