Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω επαναλάβει και σε αλλα θέματα μην κάνετε offtopic σχόλια τα οποία μπορεί να ενοχλούν και τους αλλους , λοιπόν μένουμε στο θέμα τα offtopic και εξυπνάδες θα σβήνονται οτι θέλετε απαντάτε για το πρόβλημα στο εκάστοτε θέμα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να σε καλυπτει η εγγυηση.Απο τις φωτο νομιζω οτι επισκευαζεται με αλλαγη πλαστικων.Τωρα το κοστος της αντιπροσωπειας θα ειναι τσουχτερο οντως αλλα καλυτερα βγαλε ενα video με ολες τις ζημιες περιμετρικα,ανεβασε το στο youtube και μετα βαλτο εδω να δουμε τι εχει γινει.

Δημοσ.

Τελικα παιδια το πειρα στο καταστημα που το εχω αγορασει με αποτελεσμα να σταλει στους τεχνικους του καταστηματος και μετα στην αντιπροσωπια της HP ο ανθρωπος εκει ειναι και φιλος μου αφου πειρα παρα πολλα πραγματα απο εκει και μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος να δωσεις 50-100 ευρω για να αλλαχτει ολο το πλαστικο για ενα μικρο χτασμα αφου θες ομως θα το γραψω και αυτο κατω μαζι με τα αλλα πρωτα τα οποια ειναι: 1) σουζεται το λαπτοπ απο το ενα ποδαδακι του που δεν καθετε καλα και 2) βγηκανε τα λαστιχακια απο την οθονη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια μολις πειρα τηλεφωνο απο το καταστημα stephanis το λαπτοπ εχει επιτραφει απο την αντιπροσωπια οπου τα περασαν ολα μεσα στην εγκυηση του και δεν θα πληρωσω κανενα κοστος οποτε θα το εχω συντομα αφου θα επιστραφει στο καταστημα stephanis στην Παφο μεσα στις επομενες μερες.

Δημοσ.

Τώρα γιατί μου ακούγεται σαν διαφήμιση του Stephanis στην Πάφο όλο αυτό... τέλοσπάντων!

Άντε μπράβο φίλε μου και προσεκτικά άλλη φορά, αλλά και να μην προσέχεις ο Stephanis στη Πάφο να είναι καλά!!

Stephanis Stephanis και το λαπτοπ θα χαρείς!! Λαπτοπ σωστό για να έχεις Stephanis για να μη τρέχεις!!

Stephanis Stephanis Stephaniiiiiiiiiiiis!!!! Στην Πάφο. (Τραγουδιστά αυτό)

Και ολίγον τρολάρισμα...  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα γιατί μου ακούγεται σαν διαφήμιση του Stephanis στην Πάφο όλο αυτό... τέλοσπάντων!

Άντε μπράβο φίλε μου και προσεκτικά άλλη φορά, αλλά και να μην προσέχεις ο Stephanis στη Πάφο να είναι καλά!!

Stephanis Stephanis και το λαπτοπ θα χαρείς!! Λαπτοπ σωστό για να έχεις Stephanis για να μη τρέχεις!!

Stephanis Stephanis Stephaniiiiiiiiiiiis!!!! Στην Πάφο. (Τραγουδιστά αυτό)

Και ολίγον τρολάρισμα...  :devil:

Καθολου διαφημηση δεν κανω στον στεφανη απλος μεταφερα εδω οσα μου ειπε το παιδι τηλεφωνικος.

Δημοσ.

post-242068-0-45823400-1423914053_thumb.jpg

post-242068-0-68832200-1423914062_thumb.jpg

post-242068-0-83589200-1423914072_thumb.jpg

post-242068-0-49004400-1423914085_thumb.jpg

Ολα οκ τελικα παιδια εχω παραλαβει το λαπτοπ μου πριν απο μια ωρα απο το καταστημα Stephanis αφου το ανοιξα εκει και επιβεβαιωθηκα ολα οτι δουλευουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα ολες οι επιδιορθωθεις εγιναν μια χαρα βλεπετε και τις νεες φωτο που εβγαλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...