Camal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα υπαρχει μια πιθανοτητα να πουλησω το κουτι που εχω τωρα AeroCool Strike X Advance κ θελω να ρωτησω σε ποιο κουτι να παω μεχρι 80 ευρω ? Εκτος κ αν ειναι καλο κ το δικο μου κ τελικα δεν το δωσω .. CASE: AeroCool Strike X Advance M/B: Asrock 970 Pro 3 V2 CPU: AM3+ FX 8320 COOLING: COOLER MASTER HYPER 212 EVO GPU: Sapphire Radeon HD 7730 2GB RAM: CORSAIR 4GB 1600mhz SSD: ADATA 128GB HDD: TOSHIBA 500GB SATA 3 PSU: CORSAIR VS550 Τσεκαρε το Sharkoon BD28. Αρκετός χώρος, μπαίνει και δεύτερος ανεμιστήρας μπροστα (συνολικά μπορεί να πάρει 5), δυνατότητα για dual υδροψυξη και βγαίνει και σε διάφορα χρώματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ina Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Σαν να μ αρεσε το Corsair Graphite Series 230T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το πιο όμορφο για εμένα και σε αυτό που αξίζει να επενδύσεις ειναι το nzxt s340 αλλα το απόλυτο vfm ειναι το coolermaster silencio 650 pure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σαν να μ αρεσε το Corsair Graphite Series 230T Καλύτερα πριν αγοράσεις, να τα δεις όλα από κοντά. Πολλά κουτιά είναι ομορφα στην εικόνα αλλα από κοντά σκουπίδια. Για αλλα ισχυει το αντιθετο. Επισης βάλε κάποια στάνταρ στην αναζήτησή σου. πχ επιθυμητός αριθμός ανεμιστήρων, δυνατότητα υδρόψυξης, διαφανο πλαινό, χρώμα, μέγεθος, υποστήριξη μεγάλης κάρτας γραφικών κ.τλ. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2015 από Camal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερα πριν αγοράσεις, να τα δεις όλα από κοντά. Πολλά κουτιά είναι ομορφα στην εικόνα αλλα από κοντά σκουπίδια. Για αλλα ισχυει το αντιθετο. Επισης βάλε κάποια στάνταρ στην αναζήτησή σου. πχ επιθυμητός αριθμός ανεμιστήρων, δυνατότητα υδρόψυξη, διαφανο πλαινό, χρώμα, μέγεθος, υποστήριξη μεγάλης κάρτας γραφικών κ.τλ. Μιας και το ανέφερες και ήθελα καιρό να το σχολιάσω-αναφέρω, Υπάρχει άραγε σήμερα κάποιο κατάστημα που να μπορείς να δεις αρκετά case ? Η δική μου εμπειρία λέει πως δεν υπάρχει. Καλά να πας σε ένα κατάστημα και να δεις όσα σε ενδιαφέρουν είναι εντελώς απίθανο.Θα πρέπει να γυρίσεις αρκετά καταστήματα και πάλι δεν θα βρεις και όσα σε ενδιαφέρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μιας και το ανέφερες και ήθελα καιρό να το σχολιάσω-αναφέρω, Υπάρχει άραγε σήμερα κάποιο κατάστημα που να μπορείς να δεις αρκετά case ? Η δική μου εμπειρία λέει πως δεν υπάρχει. Καλά να πας σε ένα κατάστημα και να δεις όσα σε ενδιαφέρουν είναι εντελώς απίθανο.Θα πρέπει να γυρίσεις αρκετά καταστήματα και πάλι δεν θα βρεις και όσα σε ενδιαφέρουν. Κοίτα, όντως να τα δεις όλα σε ένα κατάστημα λίγο δύσκολο. Να πετύχεις δύο τρία, ναι. Εγώ πάντως δεν θα έπερνα γουρούνι στο σακί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα, όντως να τα δεις όλα σε ένα κατάστημα λίγο δύσκολο. Να πετύχεις δύο τρία, ναι. Εγώ πάντως δεν θα έπερνα γουρούνι στο σακί. Και αυτο που πηρα γουρουνι στο σακι το πηρα γιατι μονο σε video το ειχα δει ... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα, όντως να τα δεις όλα σε ένα κατάστημα λίγο δύσκολο. Να πετύχεις δύο τρία, ναι. Εγώ πάντως δεν θα έπερνα γουρούνι στο σακί. Αν κοιτάξεις 2-3 video, και διαβάσεις 2-3 reviews από το κάθε case που σε ενδιαφέρει ε εντάξει δεν χρειάζεται να το δεις από κοντά. Κουτί αγοράζεις όχι αμάξι να του κάνεις test drive 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και αυτο που πηρα γουρουνι στο σακι το πηρα γιατι μονο σε video το ειχα δει ... :/ Έπαιξες και κέρδισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα