Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις εστειλα και ελαβα ως απαντηση:

Η συγκεκριμενη προσφορα δεν μπορει να ενεργοποιηθει στο προγραμμα σου!

STAY COOL,καποιο νεο σουρπριζ θα σκασει μυτη συντομα

Ομοίως!!! :( :(
Δημοσ.

Εγω με το που εστειλα το μυνημα ηρθε μυνημα σε κλασματα δευτερολεπτου οτι ενεργοποιηθηκε.

Ισως παιζει ρολο οτι το νουμερο(CU) ειναι αρκετα παλιο.Δεν ειναι φοιτητικο παντως.

Δημοσ.

Σε εσας που δεν έχει ενεργοποιηθεί απο ποτε έχετε να βαλετε κάρτα; Διότι δεν γίνεται σε μίσους με απλό cu να ενεργοποιείται και στους αλλους μίσους όχι.

Δημοσ.

Εγω πριν λιγο καιρο εβαλα καρτα και δεν μου το πηρε. Και μου εκανε εντυπωση οταν ειδα την προσφορα, γιατι συνηθως μου ερχεται μηνυμα για καθε νεα προσφορα.που βγαινει. Ισως να παιζει ρολο το προγραμμα και η καταναλωση του καθενος.

Δημοσ.

ειναι απλο CU, οχι φοιτητικο, και το εχω απο το 2002..  1/1/2015 εγινε η ανανεωση,με υπολοιπο 6,69Ε και με 30'' προς ολη την Βοντα ελευθερα.. χωρις να εχω ενεργοποιησει καποιο πακετο.. η μονη προσφορα που εχω ειναι '' μονο για εμενα '' και ειναι 700' προς εθνικα δικτυα με 7Ε που δεν με ενδιαφερει 

Δημοσ.

Ίσως και μόνο η δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τέτοιο πακέτο να σε έχει βάλει σε "άλλη" κατηγορία και να σε αφήνει να συμμετέχεις σε άλλες προσφορές.

Έχουν και οι άλλοι που δε μπορούν να πάρουν τα 500SMS πρόσβαση σε πακέτα έξω από τα συνήθη του CU;

Δημοσ.

Εχω δυο καρτοκινητά CU (οχι φοιτητικό) και δεν ενεργοποιείται σε κανένα.

Η συγκεκριμενη προσφορα δεν μπορει να ενεργοποιηθει στο προγραμμα σου!
STAY COOL,καποιο νεο σουρπριζ θα σκασει μυτη συντομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...