Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό rendering πρόγραμμα είναι το ποιό γρήγορο για αργό pc ;;; 

Έχω το Sony Vegas Pro 11 για να κάνω editing αλλά θέλει πάρα πολύ ώρα για να κάνει render ... Βοήθεια !!! :X

Δημοσ.

Δεν έχει τοσο πολυ το προγραμμα οσο η ισχύς του υπολογιστή σου και η ποιοτητα στην οποια κωδικοποιεις...

Οποτε για μειωμένους χρόνους ή νεο Pc η μειωνεις την ποιοτητα!

Δημοσ.

Δεν έχει τοσο πολυ το προγραμμα οσο η ισχύς του υπολογιστή σου και η ποιοτητα στην οποια κωδικοποιεις...

Οποτε για μειωμένους χρόνους ή νεο Pc η μειωνεις την ποιοτητα!

Από ότι διάβασα το pc μου το σήκωνε ... Βασικά ήταν λίγο λιγότερα τα requirements από το Vegas με το pc μου ... Τέλoς πάντων Thanks

Δημοσ.

Από ότι διάβασα το pc μου το σήκωνε ... Βασικά ήταν λίγο λιγότερα τα requirements από το Vegas με το pc μου ... Τέλoς πάντων Thanks

Τι σχεση έχουν οι απαιτήσεις του προγράμματος με το ποσο γρήγορα θα κανει κωδικοποιηση ο υπολογιστής? 

Εννοειται το προγραμμα θα τρέξει απο εκει και πέρα οσο πιο δυνατο συστημα έχεις τοσο πιο γρήγορα θα γίνει η κωδικοποιηση!

Δημοσ.

Ποιό rendering πρόγραμμα είναι το ποιό γρήγορο για αργό pc ;;; 

Έχω το Sony Vegas Pro 11 για να κάνω editing αλλά θέλει πάρα πολύ ώρα για να κάνει render ... Βοήθεια !!! :X

CyberLink PowerDirector 8. Νομίζω πως θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Πες τι υλικό έχεις,κάποια προγράμματα μπορούν να δουλέψουν και την vga μαζί,όπως π.χ. το freemake(αν και έχει διαφήμιση) αν πάλι έχεις σχετικά νέο intel επεξεργαστή μπορείς να βάλεις να δουλέψει το quicksync (με το handbrake π.χ. )και να έχεις πολύ καλύτερους χρόνους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...