Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 είναι κατεστραμένη σειρά, προς αυτή την κατεύθυνση τις θεωρώ καμμένες...
yanc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Mια που αναφερθηκαν Βρετανικες, για μενα το διαμαντι: Garth Marenghi's Darkplace 1
fever25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ξεχάσατε αυτή: Kids Ιn Τhe Ηall Death Comes To Town
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Todd and the book of evil. Ακυριλα. Αλλα για καποιον λογο σε κραταει. Το Μisfits που αναφερθηκε ειναι επισης καμενο σε σημεια. Σε αρκετα σημεια βασικα To Plebs ενω δεν το λες ακριβως καμενο, ειναι ιδιαιτερο. Τωρα βλεπω το Cockroaches, το οποιο ναι, ειναι καμενο με καλο χιουμορ. 1
RottenLungs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Έχω πάθει εξάρτηση με το black books... Απλα κάθε βράδυ μεσοβδόμαδου 2 με 5 βλέπω απο μία σαιζόν αλλιώς δεν χαλαρώνω για να με πάρει ο ύπνος (καλα σίγουρα φταίει οτι έχω γ#μηθεί στο άγχος τώρα τελευταία). Πωωωω έχω καεί. Γιατι να είναι τόσα λίγα επεισόδια ; Ξεκίνησα και το Rick and Morty. Φάση έχει αλλα και πάλι... Υ.Γ. Τέλειωσα το Eastbound. Σαν τελική βαθμολογία παίρνει εύκολα ένα 6/10. Δεν με κράτησε πολυ (και νομίζω οτι το τράβηξαν λίγο απο τα μαλιά) απλα ήθελα να το τελειώσω Υ.Γ.2 Αυτό παίζει και να το έβλεπα σινεμά (σίγουρα πιο πιθανό απο οτι το κανονικό) 1
tds2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Έχω πάθει εξάρτηση με το black books... Απλα κάθε βράδυ μεσοβδόμαδου 2 με 5 βλέπω απο μία σαιζόν αλλιώς δεν χαλαρώνω για να με πάρει ο ύπνος (καλα σίγουρα φταίει οτι έχω γ#μηθεί στο άγχος τώρα τελευταία). Πωωωω έχω καεί. Γιατι να είναι τόσα λίγα επεισόδια ; κοιτα και green wing. Βρετανική, με την κοπελια απο το black books και με αστειακια που δεν τα προλαβαινεις! http://www.imdb.com/title/tt0423661/?ref_=nv_sr_1 1
earthRocker23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αυτη πολυ καμενη ,αγγλικο χιουμορ The IT Crowdhttp://www.imdb.com/title/tt0487831/?ref_=nv_sr_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα