fever25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ξέρουμε για ποιες από αυτές παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι; Eastbound & Down The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret Black Jesus
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Για τσέκαρε podnapisi, sub4series και tvsubtitles.eu και .net. Αν δεν έχει εκεί δύσκολα να βρείς αλλού. Εγω ευτυχώς επειδή εξαναγκαστικά έβλεπα σειρές ντοκυμαντέρ χωρίς καν αγγλικούς υπότιτλους, πλέον δεν έχω θέμα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αφού είπατε Flight of the Conchords και Always Sunny που ok δεν είναι το τέρμα καμμένο που είναι πχ το Danger 5 τον περισσότερο καιρό, να προτείνω και εγώ το Misfits (έχει ολοκληρωθεί σε 5 season).
Scullbag Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Drunk History? Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάλι γιατί όταν είδα τον τίτλο του τόπικ, σκέφτηκα "Parker Lewis can't lose" και "Sledge Hammer" ; 2
diplo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ξέρουμε για ποιες από αυτές παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι; Eastbound & Down The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret Black Jesus black jesus νομίζω δεν έχει eastbound έχει στο xsubs increasingly poor πάλι στο xsubs αλλά βαρεθήκαμε και δε την τελειώσαμε τη 2η σαιζόν 1
fever25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 black jesus νομίζω δεν έχει eastbound έχει στο xsubs increasingly poor πάλι στο xsubs αλλά βαρεθήκαμε και δε την τελειώσαμε τη 2η σαιζόν Ευχαριστώ...
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Eastbound n Down δεν θεωρώ οτι είναι καμμενιά. Είναι το κλασσικό στυλ σύγχρονης αμερικανική χαζοκωμωδίας (this is the end κτλ). Δεν έχει έξυπνο ή σατυρικό χιούμορ. Απλα έναν χαρακτήρα καρτούν που λόγο του ανύπαρκτου μυαλού του κάνει χαζά πράγματα. Αυτό το είδος δεν με χαλάει για να περνάει η ώρα αλλα δεν γελάω. Θα τελειώσω την 1η season και μετα βλέπουμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 θεωρείται καμμένο το έξυπνο/σατυρικό humor?
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν θεωρώ οτι υπάρχει συγκεκριμένος ορισμός (αυτά ο καθένας τα αντιλαμβάνεται αλλιως) αλλα φαντάζομαι το αρχικό post με τις σειρές που ανέφερα έδωσε μία κατεύθυνση. Επίσης δεν είπα οτι είναι κακή σειρά, απλα δεν είναι το στυλ που ψάχνω. Κατα τα άλλα μάλλον θα την δω... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2015 από RottenLungs
xavier Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 δωσε μια ευκαιρια στο shameless και στο flight of the conchords
benign Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 εγώ το Misfits (έχει ολοκληρωθεί σε 5 season). Ειναι καλη σειρα αλλα οχι χιουμοριστικη,οπως ζητησε ο TS. Το yes minister/yes prime minister ειναι η εξυπνοτερη και καλυτερη κωμικη σειρα που εχει βγαλει μεχρι τωρα η βρεττανικη τηλεοραση με ηθοποιους εκπληκτικους. Σε οποιον του αρεσει η Βρεττανικη τηλεοραση και το χιουμορ τους και δεν την εχει δει,δεν ξερει τιποτε.Good old gem. TS δες αυτη την σειρα,ειναι ο ορισμος αυτου που ψαχνεις.Μπορεις να βρεις και παμπολλα μικρα αποσπασματα στο youtube. http://www.imdb.com/title/tt0080306/?ref_=nv_sr_3 3
Johnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 rick and morty ίσως? και community,family guy θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν καμένο χιούμορ?οκ, σίγουρα απέχουν από τις βρετανικές που ενδεχομένως να ψάχνεις πιο πολύ
benign Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αλλο ενα κλασσικο κομματι απο την σειρα,διαβασε και τι λεει ο κοσμος στις κριτικες τους στο imdb. (Ελπιζω να την απολαυσεις.)
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ε κυριακή βράδυ σήμερα, οπότε μάλλον θα την ξεκινήσω @bening. Y.Γ. Η 2η season απο Eastbound πολυ καλύτερη. Τι @$#!ρα είναι η Vida θέε;;;; Ακόμα και μία μέτρια σειρά πως ανεβαίνει, έτσι. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2015 από RottenLungs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα