RottenLungs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λάτρης των Black Adder, Black Books και φυσικά του Wilfred... Οπότε είπα να φτιάξω ένα θέμα, όπου να βρούμε τέτοια κρυμμένα παλιά και καινούρια διαμαντάκια. Λοιπόν κάπου διάβασα οτι είναι καλό το Father Ted. Και για το Big Train έχω ακούσει καλα λόγια. Έχει κανείς γνώμη; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2015 από RottenLungs 2
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 The League, Always Sunny in Philadelphia, Workaholics 3
fever25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν κάπου διάβασα οτι είναι καλό το Father Ted. Και για το Big Train έχω ακούσει καλα λόγια. Έχει κανείς γνώμη; To father ted το προτείνω ανεπιφύλαχτα! 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δες bullet in the face . απίστευτο γέλιο είναι τόσο κορυφαία που έχω ακόμη το τραγούδι τίτλων στο κινητό για νοσταλγία. 1
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το Father Ted καλούτσικο. Αρχικά δεν τρελάθηκα αλλα κάθε επεισόδιο είναι και καλύτερο!!!
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλό το shameless μέχρι την 4 season. Μετα δεν βλέπεται. Είναι κωμικοτραγικό αλλα δεν μπορείς να το κατατάξεις σε αυτήν την κατηγορία. Αυτή η κατηγορία είναι βρετανικό χιούμορ βασικά. Που είναι ένας συνδυασμός μαύρου-καμένου-σατιρικού χιούμορ,
diplo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret, Black Jesus και το απόλυτο κάψιμο Always Sunny in Philadelphia και Flight of the Conchords edit γιατί ξέχασα το Eastbound & Down!! 1
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε, Eastbound & Down. Και έλεγα ποιά ξέχασα! 1
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Έχω βάλει τον θείο να μου στείλει αρκετές απο τις σειρές που προτείνατε. Αλλα επειδή έχω ζωή θα τις πιάνω μία μία και θα πω εντυπώσεις. Αυτό το thread θα γίνει must. Πολύς κόσμος ψάχνει πραγματικό χιούμορ και δημιουργική φαντασία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Eastbound n Down, τρελή καμμενιά...
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μετα απο τριπλή ψήφο, το Eastbound & Down μπαίνει στο σημερινό βραδινό menu μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα