vasilis_g Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά Έχω αυτήν εδώ την κάμερα στην επιχείρηση που έχω, την έχω ενσύρματα με το μόντεμ και η καταγραφή γίνεται σε υπολογιστή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ρυθμίσω το DDNS γιατί δεν έχω ιδέα?
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 θα πρεπει να δεις αν η καμερα σου υποστηριζει dyndns ή noip κτλ.αν υποστηριζει dyndns μονο τοτε θα πρεπει να πληρωσεις διοτι το dyndns δεν ειναι πλεον δωρεαν.Ελπιζω να υποστηριζει και αλλο service η καμερα οπως πχ noip.αν υποστηριζσει Noip τοτε πας και φτιαχνεις εκει account για αρχη.επισης περνα το τελευταιο Firmware στην καμερα απο το site της tp link προληπτικα μηπως και εχουν αλλαξει πραγματα προς το καλυτερο στο θεμα ddns.
vasilis_g Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Υποστηρίζει κάμερα μου ddns Πήγα έκανα λογαριασμό στο no-ip, πέρασα τα στοιχεία μου στο μενού της κάμερας αλλά όταν πάω να μπω από το κινητό μου ανοίγει τη σελίδα από το μοντεμ Τι πρέπει να κάνω για να μου βγάζει την κάμερα? μοντεμ 192.168.1.1 καμερα 192.168.1.3
jkoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Λογικά πρέπει να έχει την ίδια πόρτα (80) με τον router, οπότε απ' έξω δεν συνδέεσαι μαζί της. Πρέπει να αλλάξεις την πόρτα (π.χ. σε 8080) και να κάνεις το κατάλληλο port forwarding. Κατόπιν απ' έξω θα πληκτρολογείς και την πόρτα (π.χ. onomaDDNS.com:8080).
jkoukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 TCP θα βάλεις, την πόρτα 8080 (ή όποια έχει ορίσει στην κάμερα). Ποιο router έχεις, ώστε να δούμε τι ρυθμίσεις θέλει, διότι μου φαίνονται παράξενες οι ρυθμίσεις που δείχνεις.
jkoukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ok, όπως το έγραψα. Θα βάλεις την πόρτα 8080 μόνο στα 2 πάνω πεδία (TCP).
vasilis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έγινε Σ' ευχαριστώ πολύ Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, αν βάλω δεύτερη κάμερα θα μπορώ πχ να δώσω πόρτα 8090?
jkoukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ναι, μπορείς να βάλεις όσες κάμερες θέλεις, αρκεί να έχουν διαφορετική πόρτα που δεν θα χρησιμοποιείται από άλλη συσκευή ή πρόγραμμα.
vasilis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τώρα όταν πληκτρολογώ την IP από την κάμερα(192.168.1.3) δεν μου ανοίγει τη σελίδα πως μπορω να το διορθωσω αυτο?
vasilis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μήπως ξέρεις και κάμια εφαρμογή για iPhone γιατί όταν ανοίγω την σελίδα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα
jkoukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δεν γνωρίζω για το iPhone, αλλά λογικά πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις της κάμερας, όσον αφορά το video και πιθανόν και άλλες πόρτες που χρησιμοποιεί για streaming. Το εγχειρίδιο το έχεις για να δεις τι αναφέρει;
vasilis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει, έβγαλα άκρη με το ip cam viewr pro ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα