Προς το περιεχόμενο

Αγορα Powerbank/chinese phone η

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδαιφερομαι αν αγορασω ενα xiaomi powerbank και θα ηθελα να μου πειτε το πιο φτηνο και αξιπιστο σαιτ γιατι υπαρχουν παρα παρα πολα κινεζικα σαιτ....

Επισης σκεφτομαι να αλλαξω το xperia s γιατι κολλαει σε βαθμο κακουργηματος και ειμαι αναμεσα η να ξεπαραδιαστω για να παρω iphone 6 η να παρω καποιο καλο (περι τα 300 ευρα)κινεζικο κινητο (φαση xiaomi,zoppo κλπ)

Τι προτεινετε? Ψαχνω να ειναι οσο το δυνατον snappy( δεν θελω να νοιωθω το παραμικρο γαμωλαγκ, και θελω επισης οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια και καλη ευκρινια στην οθονη . Η καμερα προτιμω να ειναι πανω απο 12(ολες ποια φανταζομαι)

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!

Δημοσ.

1. το παιρνεις απο merimobiles, αυθεντικοτατο!!!!!

2. παρε το xiaomi note (4g αν δε θες dual sim)

3. εννοειται πας σε καλο 4core ή 8core, 2gb ram και μπαταρια ~3000mah. τωρα για καμερα, ολες καλες τις βλεπω

Δημοσ.

1. το παιρνεις απο merimobiles, αυθεντικοτατο!!!!!

2. παρε το xiaomi note (4g αν δε θες dual sim)

3. εννοειται πας σε καλο 4core ή 8core, 2gb ram και μπαταρια ~3000mah. τωρα για καμερα, ολες καλες τις βλεπω

Πάρε ότι θέλεις, αλλά ΟΧΙ από merimobiles. Έχει στείλει 2 φορές σε μέλη στο myphone.gr μεταχειρισμένα κινητά και εμένα μ' έχει κοροϊδέψει. Πάρε από reportspam, to2c, vickmall, αλλά ΟΧΙ meri! Εγώ προσωπικά αγοράζω από reportspam. Εσύ διάλεξε όποιο θέλεις.

To Xiaomi note 4G είναι πολύ καλό κινητό. Το είχα πάρει σαν δεύτερο κινητό για μένα και το πήρε η γυναίκα μου. Άλλο επίσης πολύ καλό κινητό είναι το Xiaomi Mi3 16GB για σένα με τα λεφτά που δίνεις (η 64GB έχει στα 330€ που έχω εγώ σαν κύριο κινητό).Υπόψιν δεν είναι 4G.

♦ 5 inch IPS screen, 1920*1080 pixels display
♦ Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad core
♦ Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/900/1900/2100 MHz
♦ 2 GB RAM + 16 GB ROM
♦ 13MP rear camera + 2MP front camera
♦ MIUI V5 base on Android 4.4

Άλλα κινητά στα λεφτά αυτά που είναι πολύ καλά είναι αυτά τα τρία:
ONEPLUS ONE Qualcomm 16GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone 323€
♦  5.5 inch IPS Screen, 1920*1080 pixel display
♦  Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz
♦  3GB RAM ( LP-DDR3, 1866MHz ) + 16GB ROM
♦  13MP rear camera + 5MP front camera
♦  CyanogenMod 11S based on Android 4.4 system
♦  Support 4G, WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, Play Store, OTG, NFC, etc
♦  Acceleration Sensor, Electronic compass, Gravity Sensor, Infrared Distance Sensors, Infrared Gesture     Recognition, Ambient Light Sensor, Gyroscope, etc

HUAWEI HONOR 6 16G H60-L02 Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone 317€
♦  5 Inch IPS Screen, 1920*1080 Pixel
♦  Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core
♦  3 GB RAM + 16 GB ROM
♦  Support 3G&4G Network: 
   4G: FDD-LTE B1(2100MHz)/B3(1800MHz) TDD-LTE:2496~2690MHz;
   3G: UMTS(WCDMA)B1(2100MHz)/B2(1900MHz)/B5(850MHz)/B8(900MHz); 
   2G: GSM:850/900/1800/1900 
♦  13MP rear camera + 5MP front camera
♦   Android 4.4 system.
♦  Support 4G, WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, OTG, etc
♦  Acceleration Sensor, Electronic compass, Gravity Sensor, Infrared Distance Sensors, Infrared Gesture     Recognition, Ambient Light Sensor, Gyroscope, etc

ZTE Nubia Z7 Max 4G LTE Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHZ Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 4G Smartphone 311€
- 5.5 Inch FHD Screen, 1920*1080 Pixel
- Snapdragon 801 2.5GHZ Quad Core
- Support 3G & 4G Network: GSM 850/900/1800/1900MHZ & WCDMA 850/900/1900/2100MHz & FDD-LTE 1800/2100/2600MHz & TDD-LTE 1900/2300/2500/2600 MHz
- 2 GB RAM + 32 GB ROM
- 13MP Back Camera + 5MP Front Camera
- Android 4.4 System
Δημοσ.

αποστολη με απλο ταχυδρομειο. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ(πχ DHL)

το δηλωνουν απο μονοι τους χαμηλη τιμη ακι ως δωρο

Δημοσ.

Hello! Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω ένα power bank (γύρω στα 12000 με 20000 τοπ) είπα να γράψω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Να κοιτάξω να πάρω συγκεκριμένη μάρκα όπως xiaomi, lg και άλλων γνωστών εταιριών ή μπορώ να πάρω άσχετη "μάρκα" όπως αυτό Link.png Site: εδώ που τα 20000mah έχουν 15 ευρώ χωρίς να πάθει τίποτα το κινητό μου? Ρωτάω επειδή βλέπω και φθηνά power banks του ebay (3 ευρώ) να τα πουλάνε ελληνικά μαγαζιά (10-15 ευρώ) και αναρωτιέμαι αν καίγονται τα κινητά του κόσμου και αυτοί συνεχίζουν να τα πουλάνε.

Δημοσ.

να κοιταξεις να παρεις επωνυμο (πχ xiaomi)

Για ποιον λόγο όμως? Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το κινητό μου? Γιατί κοιτάζω reviews σε skroutz και το μόνο αρνητικό που λένε για power bank των 2200mah είναι ότι είναι λίγο λιγότερο από 2200. Έλεγα να αγοράσω ένα μικρό από Ελλάδα για να το χρησιμοποιώ μέχρι να μου έρθει αυτό που θα παραγγείλω από εξωτερικό που θέλει 30+ μέρες, για αυτό ρωτάω για βλάβη κινητού κλπ.

Δημοσ.

παντα η πραγματικη χωρητικοτητα ειναι μικροτερη απ την ονομαστικη

να παθει κατι το κινητο δε το νομιζω.

απλα να μη "πεταξεις" τζαμπα τα χρηματα σου και να παρεις κατι καλο

• Like 1
Δημοσ.

παντα η πραγματικη χωρητικοτητα ειναι μικροτερη απ την ονομαστικη

να παθει κατι το κινητο δε το νομιζω.

απλα να μη "πεταξεις" τζαμπα τα χρηματα σου και να παρεις κατι καλο

Οκ, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Hello! Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω ένα power bank (γύρω στα 12000 με 20000 τοπ) είπα να γράψω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Να κοιτάξω να πάρω συγκεκριμένη μάρκα όπως xiaomi, lg και άλλων γνωστών εταιριών ή μπορώ να πάρω άσχετη "μάρκα" όπως αυτό Link.png Site: εδώ που τα 20000mah έχουν 15 ευρώ χωρίς να πάθει τίποτα το κινητό μου? Ρωτάω επειδή βλέπω και φθηνά power banks του ebay (3 ευρώ) να τα πουλάνε ελληνικά μαγαζιά (10-15 ευρώ) και αναρωτιέμαι αν καίγονται τα κινητά του κόσμου και αυτοί συνεχίζουν να τα πουλάνε.

Είχα κάνει μία παρουσίαση στο myphone, εάν θέλεις να δεις. Την μπαταρία αυτή που θα δεις εκεί, αν και noname κάνει την δουλειά της. Απλώς εάν πάρεις επώνυμη, ξέρεις ότι θα κρατήσει περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κάνει μία παρουσίαση στο myphone, εάν θέλεις να δεις. Την μπαταρία αυτή που θα δεις εκεί, αν και noname κάνει την δουλειά της. Απλώς εάν πάρεις επώνυμη, ξέρεις ότι θα κρατήσει περισσότερο.

Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο, έχει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα με βοηθήσουν να καταλήξω σε κάτι καλό.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδαιφερομαι αν αγορασω ενα xiaomi powerbank και θα ηθελα να μου πειτε το πιο φτηνο και αξιπιστο σαιτ γιατι υπαρχουν παρα παρα πολα κινεζικα σαιτ....

Επισης σκεφτομαι να αλλαξω το xperia s γιατι κολλαει σε βαθμο κακουργηματος και ειμαι αναμεσα η να ξεπαραδιαστω για να παρω iphone 6 η να παρω καποιο καλο (περι τα 300 ευρα)κινεζικο κινητο (φαση xiaomi,zoppo κλπ)

Τι προτεινετε? Ψαχνω να ειναι οσο το δυνατον snappy( δεν θελω να νοιωθω το παραμικρο γαμωλαγκ, και θελω επισης οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια και καλη ευκρινια στην οθονη . Η καμερα προτιμω να ειναι πανω απο 12(ολες ποια φανταζομαι)

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!

Στα 300€ δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις Κινέζο. Μπορείς να πάρεις πολύ αξιόλογη συσκευή από Ελλάδα όπως το lg g2, η αν ανεβεις κανένα 30αρι να πας σε Sony z2 η LG g3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...