Προς το περιεχόμενο

Peugeot 207 rc

Cpkdemian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα μεικτή κατανάλωση μια εβδομάδα σε πόλη και ταξιδάκι 120 χιλιόμετρα με 90-100 έχω κατανάλωση 6,3 για παράδειγμα ..

Το μοτέρ νομίζω είναι το ίδιο .. Δεν είναι σίγουρος ας πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα για να είμαστε και σίγουροι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι κ εγω πιστευω μια χαρα καταναλωση εχεις,περιμενα παραπανω... κ εγω εχω κανει ταξιδι χαλαρα με το παλιο μ αμαξι που ηταν τουρμπο αλλα 5λτ δεν ειδα ποτε..Μια χαρα εισαι !! Εσυ Ζιο τι καταναλωση ειπαμε εχεις ;;

Το μοτερ που φοραει το 207 rc ειναι της bmw;;;Ειναι το ιδιο που φοραει το cooper s;;;

Εγώ έχω πάνω από 8/100

Εγώ έχω πάνω από 8/100

Πανω απο 8;; καυλογκαζο μας βγηκες..Εγω με οδηγηση παρθενας ειχα 9,2 το λιγοτερο αλλα ηταν 1.8 κ παλιο μοτερ.

Παντως αν ειναι το ιδιο μοτερ με το cooperaki εχω ακουσει οτι εβγαζε θεματακια αλλα γενικα σαν αμαξι το εχω σε εκτιμηση το rc κ θα το κοιτουσα κ εγω για αγορα..Εχω κανει βολτα σαν συνοδηγος κ μου εκανε λιγο κακη εντυπωση οτι κοπαναγε κ εκαναν θορυβο τα πλαστικα αλλα δεν ειχε μαμα αναρτηση..Εσενα Δημητρη κοπαναει ;;

Πανω απο 8;; καυλογκαζο μας βγηκες..Εγω με οδηγηση παρθενας ειχα 9,2 το λιγοτερο αλλα ηταν 1.8 κ παλιο μοτερ.

Παντως αν ειναι το ιδιο μοτερ με το cooperaki εχω ακουσει οτι εβγαζε θεματακια αλλα γενικα σαν αμαξι το εχω σε εκτιμηση το rc κ θα το κοιτουσα κ εγω για αγορα..Εχω κανει βολτα σαν συνοδηγος κ μου εκανε λιγο κακη εντυπωση οτι κοπαναγε κ εκαναν θορυβο τα πλαστικα αλλα δεν ειχε μαμα αναρτηση..Εσενα Δημητρη κοπαναει ;;

Μπα δεν τρέχω ιδιαίτερα...αν δεις πολλοί έχουν τέτοια κατανάλωση :)

http://www.spritmonitor.de/en/overview/16-Fiat/132-Bravo.html?fueltype=2&exactmodel=sport&powerunit=2

(τελευταία φορά που κοίταξα είχα 9/100 βέβαια, ίσως γιατί έτρεξα λίγο παραπάνω σε κάποια ταξιδάκια)

Γνώμη μου είναι να δεις αν μπορείς σε ένα rc όπως είναι από την μάνα του.. Εκεί θα καταλάβεις το αυτοκίνητο.. Πολλά άτομα αλλάζουν αναρτήσεις κλπ κλπ και κάνουν το αυτοκίνητο να συμπεριφέρεται αλλιώς ( άλλες φορές χειρότερα άλλες καλύτερα ) ..

Στην δικιά μου περίπτωση τα μόνα προβλήματα ήταν 1) το "κουμπάκι" πάνω από το πεντάλ του φρένου που ανάβει το φως πίσω 2) ένας αισθητήρας που μου έλεγε πως έχω ΤΕΡΜΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ .. 20 εύρο το ένα ξαι 30 το άλλο δλδ ..

Τα πλαστικά στο δικό μου δεν τρίζουν καθόλου παρά μόνο αν ανεβάσεις παρά πολύ την ένταση .. Εδώ βέβαια παίζει σίγουρα ροκο ότι έχω αλλάξει τα ηχεία με focal ..αλλά για να είμαστε αντικειμενικοί όταν τρίζουν η ένταση μέσα είναι κατα πολύ παραπάνω από το δυνατό ..

Σαν αυτοκίνητο δεν κοπανάει .. Η συμπεριφορά του σε αυτόν τον τομέα μου θυμίζει ένα 1400αρι σπορτ που είχαμε και βάλαμε τις 17αρες ζάντες πάνω ..

Ότι θέλεις ρωτά με θα χαρώ να βοηθήσω !

• Like 1

Συνήθως 130-160 +-

Σταθερά εννοείς η στιγμιαία ;

Εγώ με 130 κάπου στα 7 παίζω .. Βέβαια είναι και ανάλογα την βενζίνη αλλά εδώ και καιρό βάζω μόνο από συγκεκριμένα εκο

Σταθερά εννοείς η στιγμιαία ;

Εγώ με 130 κάπου στα 7 παίζω .. Βέβαια είναι και ανάλογα την βενζίνη αλλά εδώ και καιρό βάζω μόνο από συγκεκριμένα εκο

Υπάρχουν αυξομειώσεις στο δρόμο. Ας πούμε μπορεί να πηγαίνω για κάποια ώρα με 130-140, μετά να πάω λίγο πιο γρήγορα και στις προσπεράσεις στιγμιαία και πιο πάνω. Κάπως έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...