qsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ναι ο ίδιος κινητήρας είναι ο οποίος είναι σαφώς πιο δυνατός από τον 1.4tsi ειδικά στις κορυφαίες εκδόσεις το cooper s works για παράδειγμα με τα 210 που το έχω δει σε δράση "γαζώνει" το ibiza δεν είναι το καγκουράμαξο που ήταν με τον 20vt πάντως, όπου έβλεπες άπειρα fr στα 220 με φπε (αλήθεια τι να έγιναν όλα αυτά; ) ή τίποτα cupra με 300-350.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 εχω μια εντυπωση οτι τα 207 1.6t εχουν ιδια πραγματα με το mini s ? Σωστή εντύπωση έχεις. Ολόιδιο μοτερ και στα σωθικά. Πολλοί νομίζουν πως το "απλό" THP με τα 150 άλογα ήταν ίδιο με του RC/mini με 175 αλογα και πως άλλαζε μονον η χαρτογράφηση. Κάτι που δεν ισχύει... Επισης, το μοτέρ ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας της bmw-psa. Μιλάμε πάντα για το προηγούμενο μίνι έτσι; το R56. Πλέον είναι διλιτρο ΤούρΒο αν δεν απατώμαι. Κέινο το 20VT πάντως, ήταν τρομερός κινητήρας, "απλός" στη λειτουργία του σε σχέση με τα σημερινά αυτ/τα, σκύλος στη βελτίωση...αλλά πολύ βενζίνη! ήταν πάντως η χαρά του βελτιωτή,ιδιοκτήτητ κτλ... Το καλό απο την άλλη με τα "νεα" μοτερ, φέρνω παράδειγμα το ΤΗΡ φίλου, κοντά στα 380πς, είναι πως καίνε μόνον υπο πίεση. Δηλαδή το εν λόγω μοτερ με 380 άλογα, ΑΝ ΔΕΝ το πατάς, πηγαίνοντας δηλ ταξίδι με 110-120χλμ, καίει σαν "εργοστασιακό". Αν το πατάς, άλλου παπά ευαγγέλιο. Ενω το σαξο μου παλαιώθεν, είτε το πατουσα είτε όχι...έπινε τον άμπακο. Δε χόρταινε βενζίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εχω βρει και εγω ενα RC και ειμαι ετοιμος να προχωρησω σε αγορα. Ηξερα οτι τσιμπαει αρκετο λαδι αλλα τις τελευταιες μερες που το ψαχνω εξονυχιστικα διαβαζω πραγματα για 3lt ανα αλλαγη λαδιων και κατι τετοια τρελα και μπαινω σε πολλες σκεψεις.. Πανω που το ειχα παρει αποφαση μετα απο 4 μηνες που ψαχνω για αμαξι αρχιζω και το ξανασκεφτομαι γιατι ειναι πιθανο ολα τα προβληματα του να βγουν στα χερια μου μιας και κοντευει τα 100.000 χλμ.. Το εψαχνα και για astra gtc και golf tsi/gt αλλα το rc με καλυπτει περισσοτερο εξωτερικα και εσωτερικα μιας και το astra ειναι πανεμορφο εξωτερικα αλλα βαρετο εσωτερικα κατα την γνωμη μου και το golf αρκετα συντηριτικο.. Πραγματικα εχω κολλησει και δεν μπορω να παρω μια αποφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaming_alone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εχω βρει και εγω ενα RC και ειμαι ετοιμος να προχωρησω σε αγορα. Ηξερα οτι τσιμπαει αρκετο λαδι αλλα τις τελευταιες μερες που το ψαχνω εξονυχιστικα διαβαζω πραγματα για 3lt ανα αλλαγη λαδιων και κατι τετοια τρελα και μπαινω σε πολλες σκεψεις.. Πανω που το ειχα παρει αποφαση μετα απο 4 μηνες που ψαχνω για αμαξι αρχιζω και το ξανασκεφτομαι γιατι ειναι πιθανο ολα τα προβληματα του να βγουν στα χερια μου μιας και κοντευει τα 100.000 χλμ.. Το εψαχνα και για astra gtc και golf tsi/gt αλλα το rc με καλυπτει περισσοτερο εξωτερικα και εσωτερικα μιας και το astra ειναι πανεμορφο εξωτερικα αλλα βαρετο εσωτερικα κατα την γνωμη μου και το golf αρκετα συντηριτικο.. Πραγματικα εχω κολλησει και δεν μπορω να παρω μια αποφαση. Σε 100,000 χλμ όλα τα αμάξια θα ζητήσουν συντήρηση και όλα θα έχουν κάποιο πρόβλημα. Πάντως με το κάψιμο του λαδιού μη σε ανησυχεί τόσο πολύ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρίσκεις φτηνά motul 5-30 (ή κάτι άλλο αντίστοιχο). Και σχετικά με τα 3lt για κάψιμο λαδιού. Άμα ο άλλος πηγαίνει με 150χλμ από το καλημέρα και σβήνει το αμάξι μόνο για να κοιμηθεί τί περιμένεις; Ένα μικρό αυτοκίνητο είναι με πολύ γκάζι. Να μη χάνει κάπου; Στα λεφτά που παίζει είναι καλή αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Σε 100,000 χλμ όλα τα αμάξια θα ζητήσουν συντήρηση και όλα θα έχουν κάποιο πρόβλημα. Συντήρηση ναι, πρόβλημα όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Συντήρηση ναι, πρόβλημα όχι. Σε αυτο συμφωνουμε απολυτα, αλλο πραγμα η συντηρηση που ειναι αναγκαια να γινει σε ενα μεταχειρισμενο και αλλο το προβλημα. Το αμαξι που εχω βρει εχει κοντα 85,000 χλμ οποτε δεν τα θεωρω τοσα πολλα απλα με αυτα που ακουω για αυτο το μοτερ με κοβει κρυος ιδρωτας μιας και δεν μπορω να ξερω αν ειναι δουλεμενο καλα ή το πηγαινε στους κοφτες απο την αρχη καιει τα αντερα του απο λαδια και χρειαστει ρεκτιφιε που ισως δεν διορθωσει και το προβλημα και λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν την δεδομενη χρονικη στιγμη ουτε για δειγμα. Σε αυτα τα χρηματα βρισκεις και astra gtc και golf tsi αλλα κανενα δεν με ενθουσιαζει οσο ενα 207 RC και εκτως αυτου για τα golf δεν ακουγονται και τα καλυτερα οποτε αν ειναι να ρισκαρεις ας ρισκαρεις τουλαχιστον με κατι που σου αρεσει. Αν υπαρχει καποιος κατοχος θα ηθελα την γνωμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το τελευταίο απόκτημα μου είναι το 207 rc και είμαι εντελώς ικανοποιημένος. έχω σχεδόν 100κ χιλιομετρά και το αυτοκίνητο έβγαλε μονό 2 προβλήματα με συνολικό κόστος και τα 2 ούτε 50 εύρο συνολικά . Η οδική συμπεριφορά του με ικανοποιεί στο έπακρο , στρίβει σαν τρένο και δίχως να προσπαθήσεις ιδιαίτερα . Λάδια πάνω κάτω 400-500 l στην αλλαγή μου τρώει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το τελευταίο απόκτημα μου είναι το 207 rc και είμαι εντελώς ικανοποιημένος. έχω σχεδόν 100κ χιλιομετρά και το αυτοκίνητο έβγαλε μονό 2 προβλήματα με συνολικό κόστος και τα 2 ούτε 50 εύρο συνολικά . Η οδική συμπεριφορά του με ικανοποιεί στο έπακρο , στρίβει σαν τρένο και δίχως να προσπαθήσεις ιδιαίτερα . Λάδια πάνω κάτω 400-500 l στην αλλαγή μου τρώει .. Το αγορασες μεταχειρισμενο? Αν ναι με ποσα χιλιομετρα το πηρες? Το λαδι που σου καιει ειναι σε απολυτος φυσιολογικα επιπεδα και εισαι μια χαρα. Κανεις νορμαλ οδηγηση ή το πιεζεις αρκετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το αγόρασα με 14κ χιλιόμετρα .. Η οδήγηση που κάνω ειναι πολυ νορμαλ .. Σε προσπεράσεις μονο το δίνω και καταλαβαίνει και σε καμία Εγνατία στιγμιαία όμως όχι πορεία .. Η αλήθεια βεβαια τωρα που το ξανασκέφτομαι ειναι ότι το τρέχω σε ανηφόρες αναβάσεις κλπ ... ( όπου το επιτρέπει ο δρόμος , η κίνηση , η συχνότητα διέλευσης ανθρώπων φυσικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τι μεση καταναλωση εχεις Δημητρη;;Σιγουρα σηκωνε μια 6η το σασμαν παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ειμαι σε διλλημα.. Εχω βρει RC του 2009 85κ χιλιομετρα με 7.000 και ενα GT του 2007 με 116κ χιλιομετρα με 4.000. Απο την μια μου αρεσει το RC πολυ αλλα φοβαμαι μην μου βγαλει διαφορα και εχω δωσει τοσα χρηματα. Απο την αλλη το GT ειναι φθηνο αλλα εχει πολλα χιλιομετρα και ειναι σιγουρο οτι θα αρχισει να ζηταει συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Από κατανάλωση είμαι στα 6.5 με 7 λίτρα με καθημερινά 10-15 χιλιόμετρα σε πόλη .. Γενικά όμως μου είναι συνήθεια να οδηγάω οικονομικά -σωστά .. ( ξεκινάω νορμαλ αφήνω γκάζι πριν το φανάρι και όχι να πλακώνομαι τελευταία στιγμή στα φρένα , αλλάζω σε νορμαλ στροφές ταχύτητα κλπ ) Σε τσίτα καταστάσεις η κατανάλωση πάει περίπατο .. Βέβαια έχω κάνει και ταξιδάκι 100 χιλιόμετρα με 5 λίτρα αλλά πήγαινα 80-90 .. Όσο για την 6η ταχύτητα στο σασμάν δεν το συζητάω .. Μεγάλη χοντράδα που δεν το έκαναν.. Την τραβάει ΑΝΕΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Από κατανάλωση είμαι στα 6.5 με 7 λίτρα με καθημερινά 10-15 χιλιόμετρα σε πόλη .. Γενικά όμως μου είναι συνήθεια να οδηγάω οικονομικά -σωστά .. ( ξεκινάω νορμαλ αφήνω γκάζι πριν το φανάρι και όχι να πλακώνομαι τελευταία στιγμή στα φρένα , αλλάζω σε νορμαλ στροφές ταχύτητα κλπ ) Σε τσίτα καταστάσεις η κατανάλωση πάει περίπατο .. Βέβαια έχω κάνει και ταξιδάκι 100 χιλιόμετρα με 5 λίτρα αλλά πήγαινα 80-90 .. Όσο για την 6η ταχύτητα στο σασμάν δεν το συζητάω .. Μεγάλη χοντράδα που δεν το έκαναν.. Την τραβάει ΑΝΕΤΑ Εντός πόλης μια χαρά κατανάλωση έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω κανένα θέμα με την κατανάλωση .. Μια χαρά την βρίσκω και εγώ .. Άμα κανείς ξεσπάσματα γαλάζιες κλπ βέβαια πάει περίπατο ! Με προσοχή όμως το βρίσκω πολύ τίμιο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι κ εγω πιστευω μια χαρα καταναλωση εχεις,περιμενα παραπανω... κ εγω εχω κανει ταξιδι χαλαρα με το παλιο μ αμαξι που ηταν τουρμπο αλλα 5λτ δεν ειδα ποτε..Μια χαρα εισαι !! Εσυ Ζιο τι καταναλωση ειπαμε εχεις ;; Το μοτερ που φοραει το 207 rc ειναι της bmw;;;Ειναι το ιδιο που φοραει το cooper s;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα