Προς το περιεχόμενο

Μαγαζιά με μεταχειρισμένους δίσκους & cd

weremoose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε κανένα μαγαζάκι με μεταχειρισμένους δίσκους & cd και γενικότερα κανεένα μικρό μαγαζί με τόνους σκονισμένα φτηνά cd ? Ξέρω οτι υπάρχει ένα στο μοναστηράκι, στην ηφαίστου, αλλα δεν έχω πετύχει κανένα άλλο...

Δημοσ.

Kapote uphrxe ena Solwnos & Massalias,an den kanw lathos..

Na skefteis oti sto isogeio htan mia kafeteria kai eprepe na mpeis kai na kateveis kati skales kai sto upogeio htan to magazi..

Eixe kai diskous xwris etiketa kai ton epernes kai o,ti tuxei.Merikes fores evriskes kala kommatia :)

Alla einai xronia pou den phgainw kai den xerw an uparxei akomh..

Δημοσ.

To θυμάμαι και εγώ αυτό το μαγαζί, απέναντι από την νομική είναι. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα. Είχε πολλούς δίσκου και cds, αξίζει να πας. Τι μου θύμησες τώρα...

Δημοσ.
Kapote uphrxe ena Solwnos & Massalias' date='an den kanw lathos..

Na skefteis oti sto isogeio htan mia kafeteria kai eprepe na mpeis kai na [/quote']

Paidia to magazi auto se ekeino to meros exei kleisei edw kai xronia. Eixe metaferthei se ena stenaki ligo poio panw apo ekei dhladh ston prwto katheto ths massalias aristera (dhladh ena steno paralilo ths solonos) . Eixe perasei prin 2-3 xronia nomizw alla to magazi den prepei na douleve poia oute ekei.

Pantos pragmati eixe poly pragma... eixe diskous pou tous poulouse me to kilo.! Den exw psaksei kana allo apo tote... alla an pesei kati sthn antilipsi mou... tha sas to pw...

Δημοσ.

Το μαγαζάκι υπάρχει κανονικά, υπήρχε τουλάχιστον μέχρι ελάχιστους μήνες, είναι στο πρώτο στενάκι αριστερά ανεβαίνοντας τη Μασσαλίας, ένας στενός πεζόδρομος, στο τέρμα του στα δεξιά σας έχει κάτι σκάλες, είναι εκεί στο υπόγειο. Έχει πολύ καλές ευκαιρίες, ειδικά δίπλα στο ταμείο έχει τελευταίες κυκλοφορίες που λόγω του ότι δεν αρέσουν σε κάποιους ή για άλλο λόγο τις έχουν δώσει στο μαγαζί σε άριστη κατάσταση. Έχω πάρει αρκετά CD, αρκετά από αυτά ολοκαίνουργια, χωρίς την παραμικρή γραντζουνιά, χωρίς καν δαχτυλιές στο βιβλιαράκι, με το συναγερμό του Metropolis ακόμα επάνω..!! Δεν βρίσκεις πάντα αυτό που θες και τα καλά φεύγουν γρήγορα αλλά όλο και κάτι καλό βρίσκει κανείς, έχει βάλει και DVD τελευταία νομίζω.

Δημοσ.
Το μαγαζάκι υπάρχει κανονικά, υπήρχε τουλάχιστον μέχρι ελάχιστους μήνες, είναι στο πρώτο στενάκι αριστερά ανεβαίνοντας τη Μασσαλίας,

Kalh fash.. tha to episkeftw oposdipote.! Eixa parei arketa metaxirismena apo to magazi.!

Έχω πάρει αρκετά CD' date=' αρκετά από αυτά ολοκαίνουργια, χωρίς την παραμικρή γραντζουνιά, χωρίς καν δαχτυλιές στο βιβλιαράκι, με το συναγερμό του Metropolis ακόμα επάνω..!! [/quote']

Eferne kai polla promo, ta opoia htan pragmatika olokainourgia.

Δημοσ.
Ta promo ti einai??
΄

Promotional cd: Πρόκειται για cd που μοιράζει η κάθε δισκογραφική εταιρεία σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και μαγαζιά (clubs κτλ) με κομμάτια από τις νέες κυκλοφορίες της, ώστε να παιχτούν και να γίνουν γνωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...