KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Άμα δεν δω review από red letter media δεν πιστεύω τπτ. Επίσης δείχνει άθλιο. ε ναι, επειδη οι RLM ειναι συνωνυμο της εγκυροτητας και της αξιοπιστιας. αυοτι και αν εχουν κανει ευαγγελιο το "bad...but it's fun" στις κριτικες τους.
mike299 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πάει για tank μάλλον. 65m weekend opening. Λογικό αφοί ανάμεσα σε όλα τα άλλα στραβά της ταινίας (reboot αντί για συνέχεια ως διάδοχη ομάδα πχ) φτύσανε και τους fan κατηγορώντας τους ως μισογύνηδες και σεξιστές (επίσημα λόγια σκηνοθέτη). Πως να πάει ο άλλος να πληρώσει εισιτήριο μετά. Δώσε του μια μικρή αφορμή, γλύκανε τον, εν ανάγκη κορόιδεψε τον κιόλας, να στα σκάσει πρώτα και μετά ας κράζει όπως έχει γίνει και σε άλλα sequel-reboot που χαντακώθηκαν αλλά έβγαλαν εκατομμύρια πρώτα. EDIT: Επίσης δεν θα έχει το μαξιλαράκι της Κινας όπως άλλες ταινίες που δεν πήγαν καλά US αλλά έβγαλαν τρελά λεφτά εκεί, καθότι δεν θα προβληθεί λόγο υπερφυσικού theme, κάτι που απαγορεύεται εκεί. Έτσι έλεγε τουλάχιστον ένας youtuber οπότε το λέω με επιφύλαξη καθότι δεν εχω διάθεση να ψαξω για επαλήθευση . Αν ξέρεις κάνεις περισσότερα, ας μας ενημερώσει
michael92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Στην Κίνα επίσης απαγορεύεται η μετενσάρκωση. Για αυτό ο Δαλάι Λάμα ισχυρίζεται πως είναι η πρώτη του ζωή. Communist legacy.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ε ναι, επειδη οι RLM ειναι συνωνυμο της εγκυροτητας και της αξιοπιστιας. αυοτι και αν εχουν κανει ευαγγελιο το "bad...but it's fun" στις κριτικες τους. μαλλον εχεις ενα θεμα με την επιφανεια των πραγματων. spoilers inside
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 δεν εχω κανενα θεμα. μου αρεσουν οι RLM, εχουν πλακα, αλλα αντικειμενικοι κριτικοι για να τους παρεις σοβαρα δεν ειναι.
mike299 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ειναι επισημο, απαγορευθηκε στην Κινα. Οκ, κατάλαβα. Ούτε τα 240εκ που είναι το κόστος της δεν θα βγάλει. Θα κάνανε και ολόκληρη νέα σειρά από προϊόντα (ταινίες και δεν ξέρω τι άλλο) που δημιούργησαν νέα εταιρία μόνο και μόνο για αυτό. Σε 20 χρόνια τα ξαναλέμε με νέο reboot. Καλά να πάθουν και μακάρι να βάλουν μυαλό εκεί στο Hollywood ότι το άρμεγμα των παλιών franchise όταν το κάνεις χωρίς σεβασμό στην ιστορία και βαθιά κατανόηση γιατί έγιναν classics, αλλά μόνο πετώντας λεφτά και το όνομα, δεν αποδίδει.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλά να πάθουν και μακάρι να βάλουν μυαλό εκεί στο Hollywood ότι το άρμεγμα των παλιών franchise όταν το κάνεις χωρίς σεβασμό στην ιστορία και βαθιά κατανόηση γιατί έγιναν classics, αλλά μόνο πετώντας λεφτά και το όνομα, δεν αποδίδει. Μπα... η ιστορία έχει αποδείξει ότι αποδίδει και μάλιστα με το παραπάνω, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι το μάθημα. Άλλωστε η αποτυχία της ταινίας και οποιασδήποτε ταινίας, από τη στιγμή που κρίνεται μέσα στο πρώτο τριήμερο (και αυτό επιβεβαιώνεται στο τέλος, δεν είναι θεωρία), όταν κανένας ακόμη δεν έχει δει την ταινία, προφανώς δεν σχετίζεται με την ίδια την ταινία και το πόσο καλή ή κακή είναι, αλλά με άλλους παράγοντες. Παίζει έναν μικρό ρόλο και η ίδια η ταινία, αλλά είναι πολύ μικρής σημασίας. Πάντως και αυτή η ταινία δε θα "πατώσει" όπως νομίζεις. Θα βγάλει κέρδος. Απλά δε θα είναι εντυπωσιακό. Όπως λένε όμως και αυτοί που βρίσκονται στο χώρο, αυτό δεν έχει σημασία. Ακόμη και ελάχιστο κέρδος να βγάλει μια ταινία, αυτό δεν είναι πρόβλημα για τα στούντιο. Είτε δε θα βγάλουν sequel, είτε θα βγάλουν ένα φθηνότερο. http://www.boxofficemojo.com/news/?id=4207&p=.htm
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 διασκεδαστικό σε σημεία, βλέπεται ευχάριστα αλλά ξεχνιέται πριν ανοίξουν τα φώτα της αίθουσας δεν έχει και πολύ σχέση με το παλιό ως προς το ύφος, αυτό ήταν πιο κοντά στις υπόλοιπες ταινίες του Φηγκ καλή χημεία του καστ και καλές παρουσίας -ανέλπιστα καλή η Τζόουνς-, κακοί χαρακτήρες όλοι οι υπόλοιποι και weak villain κακά cameos, θα απογοητεύσει τους φανς σε αυτό το σημείο γνκ, όχι για σινεμά, κυριακή μεσημέρι σπίτι μόνος που και να κοιμηθεις κλαιν θα το δεις μετα, οκ οχι η υπερσαχλα που εδειχναν τα τρεηλερ αλλα ουτε και κατι το ιδιαιτερο απο την αλλη
coffeex Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μάλλον δεν έχει επίγνωση της κατάστασης .... τώρα los poulos
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 δεν εχω κανενα θεμα. μου αρεσουν οι RLM, εχουν πλακα, αλλα αντικειμενικοι κριτικοι για να τους παρεις σοβαρα δεν ειναι. μια χαρα κριτική κάνουν. by the way, δεν εχω βρει κατι που να μην ειναι αντικειμενικο στα review τους. in other news το recreation του theme song 2016 ειναι καλυτερο απο το theme song. Ακομα και εκει τα κανανε σκ@τ@ https://youtu.be/rKxZusRLrRA?t=2m12s
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Απ' ότι είδα, έχει κάνει κάποιος fake account και γράφει διάφορα με το όνομά της, οπότε πάνε και την βρίζουν μετά ενώ δεν φταίει. Εντάξει, ούτε εγώ θα πάω να δω την ταινία, αλλά είναι κόμπλεξ να τους την πέφτουν έτσι.
Skylined Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Βλέπεται πολύ άνετα η ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή, αλλά όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω είναι ότι πρέπει για Κυριακή μεσημέρι αλλά όχι για να τα σκάσεις στο σινεμά. Σίγουρα εχει την πλάκα της Οι πρωταγωνίστριες δεν πείθουν καθόλου σαν αυθεντίες στην πυρηνική φυσική γιατί παίζουν το ρόλο τους σαν comedians και ενώ τα πάνε μια χαρά στο comedy εκεί είναι που η ταινία χάνει πολλούς πόντους. Ο κακός της υπόθεσης είναι ανύπαρκτος. Ο Hemsworth είναι κάτι μεταξύ διανοητικά καθυστερημένου και bimbo, ένας ρόλος χλιαρός και ελάχιστα πιστευτός ακόμα και για τα στάνταρ κωμωδίας συν το ότι δίνει την αίσθηση φεμινιστικής εκδίκησης. Μειον και εδώ. Το αστείο με το pussy fart.. Μπλιαχ. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ταινία προβλήθηκε ως φεμινιστικό κατόρθωμα, τί στην ευχή, λες και δεν έχουν ξαναβγει ταινίες με γυναίκες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ή ότι δεν έχουμε ξαναδει γυναίκες με χιούμορ και χρειαζόμασταν κάποια απόδειξη. Επειδή υπάρχει πολύς χαζός φεμινισμός που πολλοί δε γουστάρουν έσκαψαν μόνοι τους το λάκο τους και αυτό το publicity είναι για μένα το μεγαλύτερο αρνητικό της ταινίας. Συν το ότι είναι αρπαχτή που δε φτάνει το original (πού ξόδεψαν τα 140 εκ; ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα