dekulinkgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 looks better than the original. φανταζομαι εννοεις τα οπτικα εφε δηλαδη τα φαντασματα που λογικο ειναι να ειναι καλυτερα απο το original.Αυτο μονο ομως.Αμα κρινουμε απο το trailer θα προκειται για μεγαλη πατατα. 2
Wayward Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μου αρέσει η McCarthy τη θεωρώ αρκετά αστεία αλλά μάλλον η παρουσία της θα είναι από τα λίγα καλά της ταινίας. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2016 από Wayward 1
vasioula1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 μου κάνει εντύπωση που από το τρέιλερ έκριναν πολλοί ότι θα είναι χάλια η ταινία έχει και πάρα πολλά dislikes εγώ προσωπικά δεν έβγαλα πόρισμα θα του δώσω μια ευκαιρία όχι στο σινεμά βέβαια
Bourdoulas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι έχει τον τίτλο "Ghostbusters" και ότι κουβαλάει αυτό από πίσω. Αν λεγόταν Οι τέσσερις χάριτες και τα φαντάσματα ίσως να μην είχε τόση αρνητική κριτική. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πιο ευκολοχώνευτο trailer. 1
KilliK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 η λεσβια γλυφει το στομιο του proton gun, ε; μπραβο ρε Feige, μου θυμιζεις τον αλλο "προοδευτικο" τον Russell T Davies.
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 plot spoilers.. ειναι χειροτερο απο οτι νομιζα... https://www.reddit.com/r/ghostbusters/comments/493zai/ive_seen_an_early_version_of_the_new_ghostbusters/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα