Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένα link τουλάχιστον για τις ώρες που έγραψες ότι δουλεύουν οι Ιάπωνες?

Πάνε σε ένα φόρουμ ή ρώτα έναν στο Facebook να δούμε τι θα σου πει. Αυτό δεν είναι στοιχείο που λέω εγώ είναι που το λένε οι ίδιοι. Και οι δημοσιογράφοι στην πρώην ΕΡΤ είχαν σύμβαση 8ωρη όμως έκανα 16ωρα καθημερινά (εννοείται οι συντάκτες ροής έτσι), οπότε δε μου λέει εμένα πόσες ώρες ορίζει η ΕΕ ή το αντίστοιχο της Ιαπωνίας. Αντιθέτως, στη Βρετανία και στη Γερμανία δουλεύουν 5 μέρες από 5 ώρες την ημέρα (καμιά υπερωρία) και παίρνουν και benefits. Αυτή η διαφορά χώρας με χώρας και κυβέρνησης με κυβέρνηση. 

Δημοσ.

ας αγορασουμε για να μην χασουν της θεσεις αυτοι η 1.000 ανθρωποι δεν φταινε σε τιποτα στα καλα καθουμενα να τους απολυσουν

Δημοσ.

Δηλαδή στην Ελλάδα που είναι 8αρο δουλεύουν 8 ώρες οι Έλληνες στον ιδιωτικό τομέα; Εγώ που είμαι δημοσιογράφος ρίχνω 12ωρα και τώρα 18ωρα με τις εκλογές. Ο άλλος που δουλεύει σε ναυτιλιακή ρίχνει 15ωρα. Τι θες να πεις; Δε τα λέω εγώ, οι ίδιοι τα λένε οι Ιάπωνες. Το ξέρουμε και το economist και τα blog του. Πάνε διάβασε Daily Mail, πιο ποιοτική ενημέρωση. 

Daily Mail ???? Μη τρελαθούμε.

Ποιοτική ενημέρωση για τα celebrities ή για την συντηρητική κοινωνία των Βρετανών ;

Στο πρωτοσέλιδο της Daily Mail  πιο είναι το ενδιαφέρον άρθρο ;

Mετά κάνε μια σύγκριση με το Bloomberg .

Δημοσ.

Δεν διαβάζω economist, αλλά παρέθεσα μια πηγή για να μην μου λένε ότι τα καταβάζω απ΄το μυαλό μου.Λέω ότι δουλεύουμε κατά μέσο όρο πολύ  παραπάνω από άλλους -το πόσο παραγωγικοί είμαστε είναι άλλο θέμα- αλλά έχει επικρατήσει η αντίθετη φήμη.Δεν ξέρω αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε τελικά :unsure:  ,με μπέρδεψες  :P

Ξερω οτι δεν εννοουσες αυτο το οποιο θα πω, αλλα το λεω οπως και να χει. Το ποσες ωρες δουλευουμε δυστηχως δεν λεει απολυτως τιποτα. Για παραδειγμα, περνα εξω απο το Δημαρχειο εδω στη περιοχη μου, ΠΑΝΤΑ, οτι ωρα και μερα και να περασω, θα δεις 3 ή 4 υπαλληλους ειτε να ειναι facebook, ειτε να περναν foto απο το κινητο στο PC, ειτε να παιζουν hearts. Και δυστηχως, δεν υπερβαλλω καθολου. Ε και αυτο για δουλεια πιανεται, αλλα τωρα το τι ακριβως παραγουν ειναι ενα ζητημα. Και 25 ωρες να εργαζεσαι, αμα εισαι σε ποστο που δυσλειτουργει, ε παυεις να εισαι παραγωγκος, και ο αλλος με  4 ωρες εργασιας (πραγματικης εργασιας) παραγει περισσοτερο απο σενα που κλεινεις 20ωρα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάνε σε ένα φόρουμ ή ρώτα έναν στο Facebook να δούμε τι θα σου πει. Αυτό δεν είναι στοιχείο που λέω εγώ είναι που το λένε οι ίδιοι. Και οι δημοσιογράφοι στην πρώην ΕΡΤ είχαν σύμβαση 8ωρη όμως έκανα 16ωρα καθημερινά (εννοείται οι συντάκτες ροής έτσι), οπότε δε μου λέει εμένα πόσες ώρες ορίζει η ΕΕ ή το αντίστοιχο της Ιαπωνίας. Αντιθέτως, στη Βρετανία και στη Γερμανία δουλεύουν 5 μέρες από 5 ώρες την ημέρα (καμιά υπερωρία) και παίρνουν και benefits. Αυτή η διαφορά χώρας με χώρας και κυβέρνησης με κυβέρνηση.

όταν ισχυριζόμαστε κάτι, εμείς πρέπει να φέρνουμε αποδείξεις, δεν στέλνουμε τους άλλους να τις βρουν...

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατες ανακοινώσεις :

- Cοca Cola περικοπές 2.000  θέσεων εργασίας

- ebay περικοπές 2.400  θέσεων εργασίας

- American Express περικοπές 4.000  θέσεων εργασίας

- IBM περικοπές 111.800  θέσεων εργασίας

ήρθε και η σειρά της Sony για 1.000 θέσεις εργασίας και σε λίγο θα έρθει και η σειρά μας ....

Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες !!!!

Για την IBM πάντως υπάρχει επίσημη διάψευση.

Δημοσ.

όταν ισχυριζόμαστε κάτι, εμείς πρέπει να φέρνουμε αποδείξεις, δεν στέλνουμε τους άλλους να τις βρουν...

Burden of proof ρε, δεν βαραινει αυτον που ισχυριζεται κατι xD

Tρεχα τωρα να με πεισεις οτι δεν υπαρχει Αι Βασιλης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...