mossyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 καλημερα παιδια στο pc μου ειχα τα 7 και αποφασισα χθες να βαλω τα 8.1. οταν κλεινω τον υπολογιστη δεν σβηνου τα λαμπακια απο το πληκτρολογιο και απο τα ηχεια.. επισης μερικες φορες οταν το ανοιγω μου κανει ρεσταρτ το βιος. καμια ιδεα?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Aυτο έχει σχέση με την μοβο και το βιος, το έχουν κάνει ετσι για να χρησιμοποιείς και καλά τα usb για φόρτιση (μεγαλη μ@λκια) ψάξε στη μοβο για deepsleep ή κάτι σχετικό με τα usbs
mossyGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Aυτο έχει σχέση με την μοβο και το βιος, το έχουν κάνει ετσι για να χρησιμοποιείς και καλά τα usb για φόρτιση (μεγαλη μ@λκια) ψάξε στη μοβο για deepsleep ή κάτι σχετικό με τα usbs οταν λες να ψαξω στην μοβο εννοεις οτι υπαρχει καποια ρυθμιση στα βιος γιατι δεν εχω ιδεα για την μοβο
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 οταν λες να ψαξω στην μοβο εννοεις οτι υπαρχει καποια ρυθμιση στα βιος γιατι δεν εχω ιδεα για την μοβο Nαι υπάρχει ρύθμιση στο bios
mossyGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Nαι υπάρχει ρύθμιση στο bios η μονη ρυθμιση που βλεπω στο βιος γιαυτο ειναι το εξοικονομιση ενεργειας. ακομα και στα advance οταν μπαινω και παω για τις θηρες usb στις ρυθμισεις παλι δεν εχει κατι το αντιστοιχο. η μητρικη μου ειναι η Site: asus
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Τα 8.1 εφαρμόζουν από προεπιλογή το fast boot. Πως κάνεις τερματισμό; Δοκίμασε με δεξί κλικ στη σημαία κάτω αριστερά στο desktop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα