Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mονο σε εμενα το κινητο του αρθρου meizu m1(2015):

gallery_286955_1635_45747.jpg

φερνει στα προγενεστερα κινητα της εταιριας οπως το meizu mx2(βγηκε το 2012):

The-Meizu-MX2-announced-coming-by-mid-De

05-1-Meizu-MX2.jpg

meizu-mx-quad-630.jpg

και meizu mx(βγηκε το 2011):

meizu-mx-en-release.jpg

Το iphone 5c και iphone 6 που αναφερουν μερικοι δεν υπηρχαν καν τοτε.

Οποτε συμφωνα με τα λεγομενα μερικων, το iphone 5c/6 αντεγραψε το meizu mx2 ...

Επεξ/σία από haHa
  • Like 5
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν εχω iphone ουτε συνηθιζω να σχολιαζω κινεζιες..

Δεν μπορω να μη σχολιασω το γεγονος ομως πως οι μισοι απο εδω μεσα λετε "α, τι ωραιο" και οταν βγαινει το iphone (απ του οποιου εχουν παρει το design ξεκαθαρα) ακουω τα χειροτερα..

Εκτος αν το κανετε λογο της τιμης του.

Αλλα και παλι θελετε να κουβαλατε ενα wannabe iphone ενω το κραζατε πριν λιγο καιρο?

Προφανως και δεν αναφερομαι σε ολους.

Και οποιος εχει τη μυγα θα μυγιαστει ετσι κ αλλιως.

Και ξαναλεω δεν εχω iphone απλα να τα λεμε και απ τη μια και απ την αλλη τα πραγματα..

για πολλους, μια χαρα θα ειναι ενα wannabe iPhone αν αφορα την εμφανιση μονο γιατι προσωπικά θεωρω το iPhone πολυ ομορφο εξωτερικα και αθλιο σε λειτουργικο συστημα απο αποψη δυνατοτητων. δεν βρισκω τιποτα το παραξενο στο να θελει καποιος ενα -εξωτερικα- wannabe iPhone με Android.

ΥΓ) οταν βγαινει iPhone λεω οντως τα χειροτερα (και εχω περασει στο παρελθον απο 2 αλλά πάνε χρόνια από τότε που επανελαβα το λάθος) αλλα ποτε δεν σχολιασα την εξωτερικη του εμφανιση. μαλλον εχεις μπερδευτει συνδιαζοντας διαφορες κατηγοριες χρηστων μαζι.

Δημοσ.

για πολλους, μια χαρα θα ειναι ενα wannabe iPhone αν αφορα την εμφανιση μονο γιατι προσωπικά θεωρω το iPhone πολυ ομορφο εξωτερικα και αθλιο σε λειτουργικο συστημα απο αποψη δυνατοτητων. δεν βρισκω τιποτα το παραξενο στο να θελει καποιος ενα -εξωτερικα- wannabe iPhone με Android.

ΥΓ) οταν βγαινει iPhone λεω οντως τα χειροτερα (και εχω περασει στο παρελθον απο 2 αλλά πάνε χρόνια από τότε που επανελαβα το λάθος) αλλα ποτε δεν σχολιασα την εξωτερικη του εμφανιση. μαλλον εχεις μπερδευτει συνδιαζοντας διαφορες κατηγοριες χρηστων μαζι.

Αθλιο δεν ειναι τιποτα φιλε..

Αν εσενα δε σ αρεσε καποια συσκευη δεν την κανει αυτοματως αθλια..

Ολα εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.

Δε μπερδευομαι. Ξερω τι λεω. Απλα τυχαινει να μη μιλαω για σενα.

Γιατι το παιρνεις σα δεδομενο?

Δημοσ.

προσωπικά θεωρω το iPhone πολυ ομορφο εξωτερικα και αθλιο σε λειτουργικο συστημα απο αποψη δυνατοτητων.

ΥΓ) οταν βγαινει iPhone λεω οντως τα χειροτερα (και εχω περασει στο παρελθον απο 2 αλλά πάνε χρόνια από τότε που επανελαβα το λάθος)

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ασχολήθηκες αλλά παρ' όλα αυτά σήμερα το λειτουργικό είναι άθλιο. Μάλιστα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αθλιο δεν ειναι τιποτα φιλε..

Αν εσενα δε σ αρεσε καποια συσκευη δεν την κανει αυτοματως αθλια..

Ολα εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.

Άδικα κουράζεσαι.

Παλιά υπήρχαν αυτοί που ακύρωναν τα πάντα λέγοντας ότι το iphone είναι καλύτερο σε όλα. Μετά ήρθαν αυτοί που ακυρώνουν το iphone και λένε ότι δεν είναι καλύτερο σε τίποτα.

Δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τα διαφορετικά οικοσυστήματα. Υπάρχει μόνο μαύρο ή άσπρο και εξαρτάται από πια πλευρά κοιτάς το νόμισμα. Για μερικούς φυσικά...

• Like 1
Δημοσ.

αυτό είναι το m1 note 

το κουμπί το χρειάζεσαι μόνο για να απενεργοποιεις την συσκευή πόσες φόρες θα σου χρειαστεί?  

Τα hard keys έχουν και άλλες χρησιμότητες. Ψάξτο λίγο!!

Επίσης δεν βλέπω κανείς να ρωτάει για το λειτουργικό του!! Τα περισσότερα κινέζικα/ασιατικά smartphones έχουν δικιά τους prebuild/skin android version (βλ Color OS, Miui κλτ) και να ξέρετε πως, η υποστήριξη, που διαθέτει η κάθε εταιρία, επικεντρώνεται κυρίως στην ασιατική αγορά κ όχι στην ευρωπαική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη διορθώνονται πολλά bugs κλτ του εκάστοτε λειτουργικού την στιγμή που πρέπει. Οταν πρόκειται να κάνετε αγορά ασιατικού κινητού καλύτερα να το ψάξετε από όλες τις πλευρές, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Δημοσ.

Τα hard keys έχουν και άλλες χρησιμότητες. Ψάξτο λίγο!!  οπως?

Επίσης δεν βλέπω κανείς να ρωτάει για το λειτουργικό του!! Τα περισσότερα κινέζικα/ασιατικά smartphones έχουν δικιά τους prebuild/skin android version (βλ Color OS, Miui κλτ) και να ξέρετε πως, η υποστήριξη, που διαθέτει η κάθε εταιρία, επικεντρώνεται κυρίως στην ασιατική αγορά κ όχι στην ευρωπαική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη διορθώνονται πολλά bugs κλτ του εκάστοτε λειτουργικού την στιγμή που πρέπει. Οταν πρόκειται να κάνετε αγορά ασιατικού κινητού καλύτερα να το ψάξετε από όλες τις πλευρές, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

μια χαρά υποστήριξη έχει η meizu 

Δημοσ.

μια χαρά υποστήριξη έχει η meizu 

Πχ Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το ''πάνω κουμπί'' για να απορρίψεις μια κλήση, για να κάνεις mute στο media player, να ξεκινήσεις μια εφαρμογή που έχεις ορίσει κλτ.

Ε αφού είναι μια χαρά τότε αγορά με κλειστά μάτια. Τι να σου πω!!!

Εγώ σου κάνω αναφορά ενός γενικότερου προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας Έλληνας καταναλωτής, αγοράζοντας συγκεκριμένα προιόντα, και εσύ μου απαντάς λες κ σου έθιξα την εταιρία.  

Δημοσ.

Πχ Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το ''πάνω κουμπί'' για να απορρίψεις μια κλήση, για να κάνεις mute στο media player, να ξεκινήσεις μια εφαρμογή που έχεις ορίσει κλτ.

Ε αφού είναι μια χαρά τότε αγορά με κλειστά μάτια. Τι να σου πω!!!

Εγώ σου κάνω αναφορά ενός γενικότερου προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας Έλληνας καταναλωτής, αγοράζοντας συγκεκριμένα προιόντα, και εσύ μου απαντάς λες κ σου έθιξα την εταιρία.  

δεν μου εθιξες καμία εταιρία,σου απαντάω γιατί είχα το mx4 και το power button δεν το χρησημοποιουσα σχεδόν πότε,για να ξεκινήσεις μια εφαρμογή μπορείς απλά να κάνεις swipe απο δεξιά προς τα αριστερά στην οθόνη ή απο αριστερά προς τα δεξιά,swipe απο κάτω προς τα πάνω για να ξεκλειδώσεις και double tap για να ανοίξεις την οθόνη  

Δημοσ.

Mονο σε εμενα το κινητο του αρθρου meizu m1(2015):

gallery_286955_1635_45747.jpg

φερνει στα προγενεστερα κινητα της εταιριας οπως το meizu mx2(βγηκε το 2012):

The-Meizu-MX2-announced-coming-by-mid-De

05-1-Meizu-MX2.jpg

meizu-mx-quad-630.jpg

και meizu mx(βγηκε το 2011):

meizu-mx-en-release.jpg

Το iphone 5c και iphone 6 που αναφερουν μερικοι δεν υπηρχαν καν τοτε.

Οποτε συμφωνα με τα λεγομενα μερικων, το iphone 5c/6 αντεγραψε το meizu mx2 ...

Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...