leo06 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 http://www.ebay.com/itm/Meizu-m1-note-meilan-64bit-Octa-Core-5-5-Flyme-4-MTK6752-16GB-Smartphone-White-/301478358256?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item463182acf0 αυτό είναι το m1 note πολυ ωραιο πανεμορφο βασικα... δεν μπαινω στον κοπο να πω οτι ειναι αντιγραφο... δυο πραγματακια και απο εμενα... μεγα λαθος το κουμπι πανω... τρελα αβολο σε τοσο μεγαλο κινητο... και η τιμη σε συγκριση με χαρακτιριστικα... οπως λενε και πιο πανω στην κινα θα εχει 110..για μας θα εχει 230...με 230 βρησκεις g2 s4 xperia z σιγουρα πολυ καλυτερα και σιγουρα πιο δοκιμασμενα... ημουν φαν των κινεζων και ειχα αρκετα τηλεφωνα τους... πλεον καβαλησαν το καλαμι και ανεβασαν τιμες αλλα η αξιοπιστια παραμενει εκει που ηταν... κατα την γνωμη μου παντα!! το κουμπί το χρειάζεσαι μόνο για να απενεργοποιεις την συσκευή πόσες φόρες θα σου χρειαστεί?που είδες οτι θα έχει 230,το m1 note έχει περίπου 190 οπότε αυτό θα έχει το πολύ 150
KAKADI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχω iphone ουτε συνηθιζω να σχολιαζω κινεζιες.. Δεν μπορω να μη σχολιασω το γεγονος ομως πως οι μισοι απο εδω μεσα λετε "α, τι ωραιο" και οταν βγαινει το iphone (απ του οποιου εχουν παρει το design ξεκαθαρα) ακουω τα χειροτερα.. Εκτος αν το κανετε λογο της τιμης του. Αλλα και παλι θελετε να κουβαλατε ενα wannabe iphone ενω το κραζατε πριν λιγο καιρο? Προφανως και δεν αναφερομαι σε ολους. Και οποιος εχει τη μυγα θα μυγιαστει ετσι κ αλλιως. Και ξαναλεω δεν εχω iphone απλα να τα λεμε και απ τη μια και απ την αλλη τα πραγματα.. 7
leo06 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχω iphone ουτε συνηθιζω να σχολιαζω κινεζιες.. Δεν μπορω να μη σχολιασω το γεγονος ομως πως οι μισοι απο εδω μεσα λετε "α, τι ωραιο" και οταν βγαινει το iphone (απ του οποιου εχουν παρει το design ξεκαθαρα) ακουω τα χειροτερα.. Εκτος αν το κανετε λογο της τιμης του. Αλλα και παλι θελετε να κουβαλατε ενα wannabe iphone ενω το κραζατε πριν λιγο καιρο? Προφανως και δεν αναφερομαι σε ολους. Και οποιος εχει τη μυγα θα μυγιαστει ετσι κ αλλιως. Και ξαναλεω δεν εχω iphone απλα να τα λεμε και απ τη μια και απ την αλλη τα πραγματα.. σε ποιο iphone αναφέρεσαι?
exor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ενταξει το λαχανι που μπορει να το παρει καποιος?? επισης να ρωτησω κατι ..αν παθει οτιδηποτε τι κανεις? το στελνεις κινα και πως?? η φιαχνεται και εδω στα διαφορα σερβις?
KAKADI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 σε ποιο iphone αναφέρεσαι? Το συγκεκριμενο που βλεπω στην ειδηση μου φερνει κατι σε συνοθυλευμα απο 5c με 6αρι. To οτι πηρανε στοιχεια κ απ τα 2, τα βαλανε στο blender και φτιαξανε αυτο μονο εγω το βλεπω δηλαδη? Μονο το curved glass στις ακρες λειπει να ερθει κ να δεσει..
leo06 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το συγκεκριμενο που βλεπω στην ειδηση μου φερνει κατι σε συνοθυλευμα απο 5c με 6αρι. To οτι πηρανε στοιχεια κ απ τα 2, τα βαλανε στο blender και φτιαξανε αυτο μονο εγω το βλεπω δηλαδη? Μονο το curved glass στις ακρες λειπει να ερθει κ να δεσει.. εγώ βλέπω οτι μοιάζει με τα mx2,mx3,mx4 είναι ίδια σχεδιαστική γραμμη και το mx4 βγηκε πριν το iphone6 iPhone 5c ναι,έχουν τα ίδια χρώματα edit:αν μου έλεγες οτι μοιάζουν με το 3gs να σου έλεγα οκ 2
KAKADI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εγώ βλέπω οτι μοιάζει με τα mx2,mx3,mx4 είναι ίδια σχεδιαστική γραμμη και το mx4 βγηκε πριν το iphone6 ναι,έχουν τα ίδια χρώματα edit:αν μου έλεγες οτι μοιάζουν με το 3gs να σου έλεγα οκ Εν πασει περιπτωσει μοιαζουν με iphone οπως και να χει. Ετσι κ αλλιως ολα τα iphone μοιαζουν μεταξυ τους. Ειδικα στο μπροστινο σχεδιασμο οπως και αυτο το meizu που ειναι ιδιο. Νια οντως συμφωνουμε οτι ειναι σχεδιαστικη γραμμη.. Απλα ειναι αλλης εταιρειας. Δε θα τσακωθουμε προς θεου. Απλα οτι βλεπω λεω.. Αν εσυ δε το βλεπεις τοτε πασο..
pc_admin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Η ειδηση αυτη εχει αμεση σχεση με αυτη πιο πανω που λεει οτι η sony mobile κοβει 1000 θεσεις εργασιας Οταν σε καποιους αυξανονται συνεχεια οι πωλησεις (κινεζους) , σε καποιους αλλους θα αρχισουν να μειωνονται
johnzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το μόνο που με χαλάει ειναι η ram η οποία αν ήταν στα 2gb το κινητό θα ήταν ένα μικρό τουμπανάκι! Sent from my iPhone using Insomnia
applesnk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 καλα σορρυ κιολας εχουν βγει απειρα μοντελα κινητων προφανως οτι βγαινει καινουργιο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ.κανεις δεν ειπε οτι το 5c ειναι ασχημο, αλλα οτι το os και το μεγεθος του, σε συνδιασμο με την τιμη του απλα δεν αρεσουν σε πολυ κοσμο. το android εχει προχωρησει πολυ και εχει πολυ φτηνες λυσεις που δεν υπαρχει λογος καποιος να παρει κατι ακριβο πια.ματια εχουμε και βλεπουμε, μιλαμε σε ενα τεχνολογικο φορουμ και εδω βλεπουμε ενα μοντελο αρκετα φτηνο γι αυτα που προσφερει και ομορφο. τωρα να μιλαμε απο κατω για fanboyσμους κλπ απλα χαζευει ακομα περισσοτερο η σελιδα.στην τελικη για να πεισω οτι εχουμε να κανουμε με haters, δεν ειδα κανεναν να λεει κακοπροαιρετα οτι ενα android μοιαζει με καποιο αλλο android.αν δειτε android να μοιαζει με iphone ομως τρεχουν αφροι απο παντου.vfm τηλεφωνο, αναμενουμε να δουμε τιμες και αν ο mediatek αρκει για να μην εχουμε χαζο-lag και γρηγορες εκφορτισεις...απλα πραγματα
KAKADI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 @applesnk Φιλε δε νομιζω να ετρεξαν αφροι απο πουθενα. Μια γνωμη ειπα. Συγγνωμη κ ολας αλλα τη γνωμη μας ειμαστε εδω για να λεμε. Εχεις δικιο για τις οποιες ομοιοτητες μεταξυ των android. Αλλα τα φωτα ειναι αλλου και δυστυχως επηρεαζομαστε πολυ και εμεις. Η apple εχει συγκεκριμενη πολιτικη απ το 2007 στο σχεδιασμο της μπροστινης οψης οσο αφορα μαυρα bezels, γραμμη ακουστικου, κυκλικο home button. Αυτα δεν αντιγραφονται τυχαια. Πιστευω πως θα μπορουσε να μην εχει κατι απ τα παραπανω για να ξεχωριζει αντι να τα ενσωματωνει ολα. Πιστευω πως γνωριζουν εκει στη meizu την τεραστια ανταποκριση του συγκεκριμενου σχεδιασμου πολυ καλα για να γινεται τυχαια κατι.. Και παλι λεω πως ειναι δικη μου αποψη και δε χρειαζεται να συμφωνεις. Αλλα δεν ειπες τη γνωμη σου ετσι κ αλλιως. Μοιαζει ή οχι? Δεν τσακωθηκα με κανεναν. Και μιλαω πολιτισμενα πιστευω. Και οπως ειπα στην αρχη δεν υποστηριζω καμμια apple. Samsung εχω ο δολιος. Απλα κοιτωντας τη φωτογραφια και πριν ακομα διαβασω τον τιτλο του θεματος με παρεπεμψε σε iphone. Συγγνωμη αν προσβληθηκε καποιος.. 1
Federer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Πάλι καινούργιο πλαστικό και πολύχρωμο iPhone η Apple; Καλα είναι σοβαροί; Αφου το προηγούμενο το 5C ΔΕΝ πούλησε, τι θέλουν και βγάζουν τώρα αυτό με το ίδιο μάλιστα σχέδιο...Θα το κλείσουν το μαγαζάκι εκει στο Cupertino. Δεν τους βλέπω καθόλου καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα