Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθω να συνδεσω με pppoe το adsl μου wind με καινουριο router tp-link αλλα δεν μου κανει συνδεση ..

δεν αναβει καν το λαμπακι adsl..

αυτο γιατι? 

σε pppoa δουλευει κανονικα..

Δημοσ.

προσπαθω να συνδεσω με pppoe το adsl μου wind με καινουριο router tp-link αλλα δεν μου κανει συνδεση ..

δεν αναβει καν το λαμπακι adsl..

αυτο γιατι? 

σε pppoa δουλευει κανονικα..

κατι μας λες λαθος.το λαμπακι adsl ειναι αμα συγχρονιζει το ρουτερ .ειναι ασχετο με το pppoe/pppoa .το λαμπακι το ιντερνετ μαλλον δεν σου αναβει με pppoe και σου αναβει με pppoa.κανε firmware update στο ρουτερ μπας και παιξει και με pppoe.δυστυχως ασυμβατοτητες υπαρχουν παντα.εκτος αν πραγματι δεν αναβει καν το adsl οποτε δεν συγχρονιζει και δεν θα παιξει ουτε με pppoa ουτε με Pppoe αφου ειναι αλλο το θεμα.

Δημοσ.

το internet ειναι αλλο πραγμα με το wifi.βεβαια αν δεν παιζει ιντερνετ τοτε απο το wifi το μονο που θα μπορεις να κανεις θα ειναι να εχεις δικτυο οχι κατι αλλο.αν δεν παιζει και με firmware update το αφηνεις Pppoa/vcmux.δεν θα εχεις θεμα.απλα αν βαζεις pppoe να εισαι σιγουρος οτι ειναι με llc.

Δημοσ.

τιποτα.γενικα η διαφορα ειναι λιγο αμελητεα μεταξυ pppoe/ και pppoa.ναι καλυτερα ειναι να παιξεις pppoe/llc αλλα αμα δεν γινεται λογω καποιας ασυμβατοτητας δεν μπορεις να κανεις πολλα.που και που ξαναδοκιμαζε με pppoe γιατι πολλες φορες μετα απο χ χρονικο διαστημα μπορει να γινει Update στο firmware του dslam οποτε και μετα να παιξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...