airathan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Σκέπτομαι να αλλάξω το θορυβώδες 12 cm ανεμιστήρα του τροφοδοτικού HEC Win Power 550AB με ένα αθόρυβο Corsair AF120 Quiet Edition (1100RPM, 40cfm)Ο υπολογιστής (Gigabyte B85 – HD3, επεξεργαστής i5, κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GT730 2GB με δυο δίσκους 256 SSD Samsung και western Digital 2 Gb)Τρέχω κυρίως εφαρμογές γραφείουΘα έχω πρόβλημα με την σωστή ψύξη του τροφοδοτικού ?
airathan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση Δεν θέλω να μου προτείνετε άλλες λύσεις Απλά θέλω να ξέρω αν ο Corsair AF120 Quiet Edition (1100RPM, 40cfm) θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο θέμα ψύξης του τροφοδοτικού
crazy_gamer21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Λογικά θα ανταποκριθεί αλλά οι συγκεκριμένοι είναι λίγο θορυβώδης( αποτι έχω ακούσει). Πρόσεξε όμως γιατι οι περισσότεροι κατασκευαστές αφαιρούν την εγγύηση αν το ανοίξεις και επίσης αν το πειράξεις μπορεί ακόμα να σου κάψει και το σύστημα(ακραία περίπτωση). Αν θέλεις πήγαινε σε κάτι πιο ήσυχο ( δική μου πρόταση noctua nf-f12) Sent from my iPhone using Insomnia
airathan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Η εγγύηση του τροφοδοτικού έχει λήξει εδώ και χρόνια.Εχω 2 Corsair AF120 στο κουτί του υπολογιστή και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους και με το επίπεδο θορύβου.Πριν ξεκινήσω να βάλω τον ένα στο τροφοδοτικό θέλω μια υπεύθυνη άποψη που να μου λέει... αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα
R-tzas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Η εγγύηση του τροφοδοτικού έχει λήξει εδώ και χρόνια. Εχω 2 Corsair AF120 στο κουτί του υπολογιστή και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους και με το επίπεδο θορύβου. Πριν ξεκινήσω να βάλω τον ένα στο τροφοδοτικό θέλω μια υπεύθυνη άποψη που να μου λέει... αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα Μια χαρά θα είσαι.. ούτε πολλά watt είναι το τροφοδοτικό σου ούτε το ζορίζεις.. οπότε θα είσαι comple..! 1
crazy_gamer21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κάτι άλλο να ξέρεις είναι ότι στα περισσότερα τροφοδοτικά πρέπει να κόψεις την άκρη του ανεμιστήρα και να κολήσεις τα καλώδια πάνω στο,τροφοδοτικό Sent from my iPad using Insomnia 1
Physiciant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εγώ θα έλεγα να πάρεις καινούριο τροφοδοτικό γενικά 1
airathan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Τοποθέτησα τον Corsair AF120 στο τροφοδοτικό και λύθηκε το πρόβλημα με το θόρυβο. Ελπίζω…. ότι στο μέλλον δεν θα έχω πρόβλημα με την σωστή ψύξη του τροφοδοτικού. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
crazy_gamer21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 <p>Τοποθέτησα τον <span style="font-family:calibri, sans-serif;">Corsair AF120 στο τροφοδοτικό και </span><strong><span style="font-family:calibri, sans-serif;">λύθηκε το πρόβλημα με το θόρυβο.</span></strong></p> <p>Ελπίζω…. ότι στο μέλλον δεν θα έχω πρόβλημα με την σωστή ψύξη του τροφοδοτικού.</p> <p><strong>Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας</strong></p> Μπράβο. Ότι άλλο θελήσεις εδώ είμαστε Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα