Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέπτομαι να αλλάξω το θορυβώδες 12 cm ανεμιστήρα του τροφοδοτικού  HEC Win Power 550AB με ένα αθόρυβο Corsair AF120 Quiet Edition (1100RPM, 40cfm)
Ο υπολογιστής (Gigabyte B85 – HD3, επεξεργαστής i5, κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GT730 2GB με δυο δίσκους 256 SSD Samsung και western Digital 2 Gb)
Τρέχω κυρίως εφαρμογές γραφείου
Θα έχω πρόβλημα με την σωστή ψύξη του τροφοδοτικού ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δεν θέλω να μου προτείνετε άλλες λύσεις

Απλά θέλω να ξέρω αν ο Corsair AF120 Quiet Edition (1100RPM, 40cfm) θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο θέμα ψύξης του τροφοδοτικού

Δημοσ.

Λογικά θα ανταποκριθεί αλλά οι συγκεκριμένοι είναι λίγο θορυβώδης( αποτι έχω ακούσει). Πρόσεξε όμως γιατι οι περισσότεροι κατασκευαστές αφαιρούν την εγγύηση αν το ανοίξεις και επίσης αν το πειράξεις μπορεί ακόμα να σου κάψει και το σύστημα(ακραία περίπτωση). Αν θέλεις πήγαινε σε κάτι πιο ήσυχο ( δική μου πρόταση noctua nf-f12)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η εγγύηση του τροφοδοτικού έχει λήξει  εδώ και χρόνια.
Εχω 2 Corsair AF120  στο κουτί του υπολογιστή και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους και με το επίπεδο θορύβου.
Πριν ξεκινήσω να  βάλω τον ένα στο τροφοδοτικό θέλω μια υπεύθυνη άποψη που να μου λέει... αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα :-D

Δημοσ.

Η εγγύηση του τροφοδοτικού έχει λήξει  εδώ και χρόνια.

Εχω 2 Corsair AF120  στο κουτί του υπολογιστή και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους και με το επίπεδο θορύβου.

Πριν ξεκινήσω να  βάλω τον ένα στο τροφοδοτικό θέλω μια υπεύθυνη άποψη που να μου λέει... αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα :-D

Μια χαρά θα είσαι.. ούτε πολλά watt είναι το τροφοδοτικό σου ούτε το ζορίζεις.. οπότε θα είσαι comple..!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι άλλο να ξέρεις είναι ότι στα περισσότερα τροφοδοτικά πρέπει να κόψεις την άκρη του ανεμιστήρα και να κολήσεις τα καλώδια πάνω στο,τροφοδοτικό

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Τοποθέτησα τον Corsair AF120 στο τροφοδοτικό και λύθηκε το πρόβλημα με το θόρυβο.

Ελπίζω….  ότι στο μέλλον δεν θα έχω πρόβλημα  με την σωστή ψύξη του τροφοδοτικού.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

<p>Τοποθέτησα τον <span style="font-family:calibri, sans-serif;">Corsair AF120 στο τροφοδοτικό και </span><strong><span style="font-family:calibri, sans-serif;">λύθηκε το πρόβλημα με το θόρυβο.</span></strong></p> <p>Ελπίζω…. ότι στο μέλλον δεν θα έχω πρόβλημα με την σωστή ψύξη του τροφοδοτικού.</p> <p><strong>Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας</strong></p>

Μπράβο. Ότι άλλο θελήσεις εδώ είμαστε ;)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...