alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εχω μια sd καρτα και θελω να ανακτησω δεδομενα που εχουν διαγραφει. Ποιο προγραμμα προτεινετε ?
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε easeus recovery και recuva recovery...το easeus νομίζω είναι καλύτερο
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το Easeus δε μου βρηκε αυτα που ηθελα .. Το recuva γενικως δε μου κανει δουλεια οσες φορες το δοκιμασα. Θα το ξαναβαλω ετσι δοκιμαστικα. Κανα αλλο καλο ? Καποιος που να εκανε δουλεια με καποιο συγκεκριμενο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα, δοκιμασε το Zero Assumption Recovery που ειναι για τετoιου τυπου καρτουλες, αλλιως μπορεις με το Active Partition Recovery Enterprise Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2015 από Επισκέπτης
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω. Θα τα δοκιμασω. Με το recuva και το easeus τζιφος.
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Τι τύπο αρχείων θέλεις να ανακτήσεις? Προσωπικά το easeus μου έκανε δουλειά όποτε το χρησιμοποίησα κυρίως σε φωτογραφίες και έγγραφα
alexis333 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 To Stellar Phoenix Windows Data Recovery κανει δουλιτσα απ οτι βλεπω. Μου εσωσε αρχεια βιντεο που δεν βρηκαν αλλα προγραμματα.. Εχω να δοκιμασω κι αλλα προγραμματα φυσικα. Εχω βρει μια λιστα με πολλα προγραμματα και θα τα δοκιμασω ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα