Προς το περιεχόμενο

Lenovo S850c απο Ali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ειναι μαιμου fake αντιγραφη η οπως αλλιος θελεις να το πεις.Αλλα απο ALI το πουλανε κ αλλοι sellers σαν Lenovo S850c κ δεν ειναι το ιδιο με αυτο που πειρα εγω οπως linkares τα Video. Τυχερος? το εψαξα πιο πολυ ? οτι θελει μπωρει να πει ο καθενας.Σημασια εχει οτι το κινητο δουλευει κανονηκοτατα.

2 καρτουλες SIM δουλευουν εχει ενα θεματακι με τιν πισω camera που δεν ειναι 8mp οπως λεει αλλα μικροτερη , 5'' οθονη, τρεχωντας ταυτοχρονα την ιδια εφαρμογη στο lenovo S850c κ στο Samsung core 1 το lenovo S850c μπηκε πολυ γρηγοροτερα.αρα για τα χρηματα που εδωσα ειναι πολυ καλο κινητο.με τα χρηματα αυτα Πχ εδω δεν περνω ουτε τα μισα απο αυτα που υποτίθεται οτι εχει μέσα.στην τελικη κ 2πυρινο να ειναι με 1Gb ram 5'' οθονη 16gb ROM μεχρη εδω εχω ξεπεραση το 100euro Πχ .Δες Link.png Site: εδω

Τελος θελω να πω οτι θελει προσοχη μεγαλη στο ali .

Δημοσ.

Ναι ειναι μαιμου fake αντιγραφη η οπως αλλιος θελεις να το πεις.Αλλα απο ALI το πουλανε κ αλλοι sellers σαν Lenovo S850c κ δεν ειναι το ιδιο με αυτο που πειρα εγω οπως linkares τα Video. Τυχερος? το εψαξα πιο πολυ ? οτι θελει μπωρει να πει ο καθενας.Σημασια εχει οτι το κινητο δουλευει κανονηκοτατα.

2 καρτουλες SIM δουλευουν εχει ενα θεματακι με τιν πισω camera που δεν ειναι 8mp οπως λεει αλλα μικροτερη , 5'' οθονη, τρεχωντας ταυτοχρονα την ιδια εφαρμογη στο lenovo S850c κ στο Samsung core 1 το lenovo S850c μπηκε πολυ γρηγοροτερα.αρα για τα χρηματα που εδωσα ειναι πολυ καλο κινητο.με τα χρηματα αυτα Πχ εδω δεν περνω ουτε τα μισα απο αυτα που υποτίθεται οτι εχει μέσα.στην τελικη κ 2πυρινο να ειναι με 1Gb ram 5'' οθονη 16gb ROM μεχρη εδω εχω ξεπεραση το 100euro Πχ .Δες Link.png Site: εδω

Τελος θελω να πω οτι θελει προσοχη μεγαλη στο ali .

Εγώ έβαλα στην τύχη 2 βίντεο. Ήθελα να σου δείξω απλώς ότι δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο στην Lenovo και είναι μαϊμού. Τώρα πόσο καλή είναι, δεν το ξέρω. Σίγουρα πάντως δεν έχει 4GB RAM. Καλύτερα είτε τρέξε το validation από το cpu-z να δεις τι σου βγάζει, μιας και αυτό είναι το αληθινό ή τρέξε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dama.hardwareinfo

Δημοσ.

Tο δικο μου δεν ειναι αυτο εμενα εχει τετραγωνισμενη την camera πισω κ το flash οριζοντια κ μπροστα εμενα στην μεση εχει κουμπι.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αγορασα ενα κινεζικο κινητο τηλεφωνο android το lenovo s850c για να κανω τη δουλεια μου και εκει που ηταν ολα καλα καποια στιγμη αρχισε να κατεβαζει εφαρμογες παιχνιδια απο μονο του, ανοιγει το wifi κανει οτι θελει το εκανα επαναφορα αλλα χειροτερα πλεον σας παρακαλω μπορειτου να μου πειτε αν υπαρχει καποια λυση για να το κανω κατι μπας και συνελθει....

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αγορασα ενα κινεζικο κινητο τηλεφωνο android το lenovo s850c για να κανω τη δουλεια μου και εκει που ηταν ολα καλα καποια στιγμη αρχισε να κατεβαζει εφαρμογες παιχνιδια απο μονο του, ανοιγει το wifi κανει οτι θελει το εκανα επαναφορα αλλα χειροτερα πλεον σας παρακαλω μπορειτου να μου πειτε αν υπαρχει καποια λυση για να το κανω κατι μπας και συνελθει....

Ρυθμίσεις>Λογαριασμοί>Google>Yπηρεσίες>Διαφημίσεις

Απενεργοποιείς την επιλογή που έχει.

Αλλιώς δοκίμασε το AirPush Detector. Πιθανόν να έχεις κάποια εφαρμογή ή κανένα άχρηστο apk file που να σου σπρώχνει εφαρμογές από μόνο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...