Grigoros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω το παρακάτω σύστημα Mobo: Asus P5q deluxe processor: Intel core 2 [email protected] 4 gb ram ssd για το λειτουργικό Radeon Hd 5800 Έχω ένα θέμα που πιστεύω ότι φταίει η επεξεργαστικη δύναμη του υπολογιστή. Για να δω μια ταινία στο ps3 απευθείας από το pc μέσω δικτύου πρέπει να γίνει rendering με τον ps3 media server. Οπότε λοιπόν γίνεται αυτό το pc δουλεύει σχεδόν 100% και κάνει πολλά κολλήματα η ταινία. Αν κάνω αναβάθμιση του επεξεργαστή θα σταματήσει; και αν ναι με ποιον;
TRILOBYTER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 βαλε εναν τετραπυρηνο q6600 και καντον overclock. Για το θεμα που εχεις δεν το εχω ψαξει παντως μιας και δεν εχω ps3. Με αυτη τη καρτα (5850 η 5870?) σε κοβει πολυ ο επεξεργαστης πιστευω για τα παιχνιδια.
Grigoros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Με το overclock πάντως έχω να ασχοληθώ πάνω από 8 χρόνια αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Σταυεροτητα με ενδιαφερει πιο πολυ. Παιχνίδια δε παίζω πια άρα δεν με νοιάζει.
th3rul3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 πηγαινε σε ενα 4πυρηνο, q6600 βρισκεις με 40ε μεταχειριμενο και στα 3ghz θα παιζει χωρις να κανεις τπτ ιδιαιτερο
Grigoros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ερώτηση χαζή. Δεν έχει αλλάξει κάτι για το instalation θα βγάλω την ψήκτρα καθαρίζω υπόλοιματα από πάστα βάζω καινούρια απλώνω με κάρτα ομοιόμορφα και όλα ετοιμα; Πάνε χρόνια που έχω να ασχοληθώ και δεν νοιώθω άνετα να κάνω κάτι χωρίς να ρωτήσω
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ερώτηση χαζή. Δεν έχει αλλάξει κάτι για το instalation θα βγάλω την ψήκτρα καθαρίζω υπόλοιματα από πάστα βάζω καινούρια απλώνω με κάρτα ομοιόμορφα και όλα ετοιμα; Πάνε χρόνια που έχω να ασχοληθώ και δεν νοιώθω άνετα να κάνω κάτι χωρίς να ρωτήσω οχι με καρτα, απλα βαλε λιγο στη μεση, ενα μπιζελι. και μετα πατα τη ψυκτρα πανω για να παει παντου. 1
Grigoros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ok Thanks. Παρήγγειλα ήδη και πιστεύω ότι θα κάνω δουλειά Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα