Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω το παρακάτω σύστημα

Mobo: Asus P5q deluxe

processor: Intel core 2 [email protected]

4 gb ram

ssd για το λειτουργικό

Radeon Hd 5800

Έχω ένα θέμα που πιστεύω ότι φταίει η επεξεργαστικη δύναμη του υπολογιστή. Για να δω μια ταινία στο ps3 απευθείας από το pc μέσω δικτύου πρέπει να γίνει rendering με τον ps3 media server. Οπότε λοιπόν γίνεται αυτό το pc δουλεύει σχεδόν 100% και κάνει πολλά κολλήματα η ταινία.

Αν κάνω αναβάθμιση του επεξεργαστή θα σταματήσει; και αν ναι με ποιον;

Δημοσ.

βαλε εναν τετραπυρηνο q6600 και καντον overclock. Για το θεμα που εχεις δεν το εχω ψαξει παντως μιας και δεν εχω ps3.

Με αυτη τη καρτα (5850 η 5870?) σε κοβει πολυ ο επεξεργαστης πιστευω για τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Με το overclock πάντως έχω να ασχοληθώ πάνω από 8 χρόνια αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Σταυεροτητα με ενδιαφερει πιο πολυ. Παιχνίδια δε παίζω πια άρα δεν με νοιάζει.

Δημοσ.

Ερώτηση χαζή. Δεν έχει αλλάξει κάτι για το instalation θα βγάλω την ψήκτρα καθαρίζω υπόλοιματα από πάστα βάζω καινούρια απλώνω με κάρτα ομοιόμορφα και όλα ετοιμα;

Πάνε χρόνια που έχω να ασχοληθώ και δεν νοιώθω άνετα να κάνω κάτι χωρίς να ρωτήσω

Δημοσ.

Ερώτηση χαζή. Δεν έχει αλλάξει κάτι για το instalation θα βγάλω την ψήκτρα καθαρίζω υπόλοιματα από πάστα βάζω καινούρια απλώνω με κάρτα ομοιόμορφα και όλα ετοιμα;

Πάνε χρόνια που έχω να ασχοληθώ και δεν νοιώθω άνετα να κάνω κάτι χωρίς να ρωτήσω

οχι με καρτα, απλα βαλε λιγο στη μεση, ενα μπιζελι. και μετα πατα τη ψυκτρα πανω για να παει παντου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...