Προς το περιεχόμενο

Lgg3 32 GB ή Sony experia z3 32 GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα ειναι βλακειες.. G2<G3.. Απλως ισως να ηταν πιο value for money το g2, χωρις αυτο να σημαινει οτι το g2 ειναι ανωτερο του g3!

EIXA TO G3 TO 32 gb και to  G2 32 Gb και το εδωσα για να παρω το sony experia silverGreen!!

Κανένα από τα 2.

Πάρε το LG G2 που έχει μακράν καλύτερη αυτονομία χωρίς αισθητές διαφορές στο hardware από τα 2 κινητά που προτείνεις.(4πύρινο@2,26Mhz-2Gb Ram-3000mAh)

+ ότι έχει πέσει πολύ η τιμή του

+ ότι με μια ROM θα έχεις το UI του G3 χωρίς να φορτωθείς και την QHD οθόνη του πραγματικού G3 που πίνει την μπαταρία νεράκι.

Αυτα ειναι βλακειες.. G2<G3.. Απλως ισως να ηταν πιο value for money το g2, χωρις αυτο να σημαινει οτι το g2 ειναι ανωτερο του g3!

EIXA TO G3 TO 32 gb και to  G2 32 Gb και το εδωσα για να παρω το sony experia silverGreen!!

Κανένα από τα 2.

Πάρε το LG G2 που έχει μακράν καλύτερη αυτονομία χωρίς αισθητές διαφορές στο hardware από τα 2 κινητά που προτείνεις.(4πύρινο@2,26Mhz-2Gb Ram-3000mAh)

+ ότι έχει πέσει πολύ η τιμή του

+ ότι με μια ROM θα έχεις το UI του G3 χωρίς να φορτωθείς και την QHD οθόνη του πραγματικού G3 που πίνει την μπαταρία νεράκι.

EIXA TO G3 TO 32 gb και to  G2 32 Gb και το εδωσα για να παρω το Sony experia!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καταρχας εχει να κανει παντα με το τι ζηταει ο κα8ε χρηστης απο κα8ε  κινητο. π.χ Γενικα τα sony  εχουν τρελη καμερα ετσι? Προφανες.. Εγω προσωπικα που εχω G3 ειμαι υπερ ευχαριστημενος  ειδικα με το 8εμα της καμερας..Δεν υπαρχει νταξει. Εκτος αυτου το g3 εχει 8εματα με την μπαταρια ..οκ So what?  Πανω κατω λιγο τα δεδομενα λιγο gaming λιγο Internet ολες οι μπαταριες πεφτουν 9/10 κινητα.  2ον οπως πολυ σωστα ειπε   ποιο πανω το παλικαρι εχει να κανει παντα με την τιμη.. Παντα συγκρινεις τα παντα και βλεπεις .. Για μενα πηγαινε σε G3... Αλλα οπως ειπα εχει να κανει με το τι 8ες να κανεις το κινητο. και το νοκια 3410 τα σπαει...Για φιδακι , μηνυματα και κλησεις μονο :P :P :P

Δημοσ.

καταρχας εχει να κανει παντα με το τι ζηταει ο κα8ε χρηστης απο κα8ε  κινητο. π.χ Γενικα τα sony  εχουν τρελη καμερα ετσι? Προφανες.. Εγω προσωπικα που εχω G3 ειμαι υπερ ευχαριστημενος  ειδικα με το 8εμα της καμερας..Δεν υπαρχει νταξει. Εκτος αυτου το g3 εχει 8εματα με την μπαταρια ..οκ So what?  Πανω κατω λιγο τα δεδομενα λιγο gaming λιγο Internet ολες οι μπαταριες πεφτουν 9/10 κινητα.  2ον οπως πολυ σωστα ειπε   ποιο πανω το παλικαρι εχει να κανει παντα με την τιμη.. Παντα συγκρινεις τα παντα και βλεπεις .. Για μενα πηγαινε σε G3... Αλλα οπως ειπα εχει να κανει με το τι 8ες να κανεις το κινητο. και το νοκια 3410 τα σπαει...Για φιδακι , μηνυματα και κλησεις μονο :P :P :P

Οπου ηταν να παει πηγε αν δεν το πηρες χαμπαρι απο την ημερομηνια του τελευταιου post :P

Δημοσ.

το g3 έχει καλυτερη οθονη καλυτερη αναλυση.

το z3 δεν εχει τοσο καλη αναλυση...αλλα εχει πολυ δυνατη μπαταρια.

τωρα οσο αφορα g2 και z2

το g2 εχει μικρη διαφορα σε μπαταρια με το z2,πολυ καλυτερη απο το g3...λιγο χειροτερη απο το z3.εχει 2gb ram και ΔΕΝ παιρνει sd card.

το z2 έχει οπως ειπα σχεδον ιδια μπαταρια με το g2 αλλα έχει 3gb ram και παιρνει sd.

για μενα αυτα εχουν τοσο σημασια...βεβαια αναλογα γιατι το θες.

Δημοσ.

Παιδες μην σχολιαζετε τσαμπα ειναι παλιο θεμα και ο ενδιαφερομενος εχει ηδη κανει την αγορα του :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...