Noex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Η Απορια μου ειναι ο τιτλος μου!!! Δωστε μου μερικες ιδεες το θαπροτιμουσατε και γιατι!! Να πω επισης οτι ειμαι χρηστης που με ενδιαφερει ενα κινητο να μην εχει LAGGARISMATA κ επισης καλη καμερα κ αριστη φωτεινοτητα οθονης οπως κ καλη αυτονομια μπαταριας!!! Αν σας βοηθησα πειτε μου την γνωμη σας ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
~mxls~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Πριν ποστάρουμε απόψεις, δείξε λίγο λινκ για το Ζ3 32GB. 1
Noex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Πριν ποστάρουμε απόψεις, δείξε λίγο λινκ για το Ζ3 32GB. φιλαρακι μολις ειδα δν υπαρχει z3 32 Gb μονο 16! Ελλαδα τουλαχιστο!
~mxls~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το ξέρω γι'αυτο πόσταρα. Προσωπικά θα επέλεγα Z3, το οποίο θεωρώ κορυφαίο σμαρτφον αυτη τη στιγμή που μιλάμε. Αξίζει όμως σχεδόν 150€ περισσότερα απ'το αντίστοιχο G3 (16GB); Η απάντηση είναι όχι. Το θέμα λοιπον είναι κυρίως στη τιμή. Δυστυχως η SONY δεν βιάζεται να παρουσιάσει το Z4 (όπως αναμενόταν), οπότε δύσκολα η αξία του στην αγορά να πέσει σύντομα.
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Budget? Γιατι αν εισαι ανοιχτος και δεν εχεις οικονομικο περιορισμο κορυφη αποτελουν τα nexus 6, note 4 και τα επερχομενα lg g flex 2 htc one m9.Γενικα οταν βγαινει το ενα ανακοινωνεται ενα αλλο.. Παντως στην κατηγορια που ψαχνεις δεν προκειται να γνωρισεις lag σε καμια επιλογη αλλα ειναι κοινως αποδεκτο οτι note 4 εχει ακριβως αυτα που ζητας.. Τωρα αν δεν σε χαλαει κοιτα και λιγο iphone 6 που ειναι εξισου στην κατηγορια που ψαχνεις..
Noex Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Budget? Γιατι αν εισαι ανοιχτος και δεν εχεις οικονομικο περιορισμο κορυφη αποτελουν τα nexus 6, note 4 και τα επερχομενα lg g flex 2 htc one m9.Γενικα οταν βγαινει το ενα ανακοινωνεται ενα αλλο.. Παντως στην κατηγορια που ψαχνεις δεν προκειται να γνωρισεις lag σε καμια επιλογη αλλα ειναι κοινως αποδεκτο οτι note 4 εχει ακριβως αυτα που ζητας.. Τωρα αν δεν σε χαλαει κοιτα και λιγο iphone 6 που ειναι εξισου στην κατηγορια που ψαχνεις.. ΤΟ LGG3 ΕΧΕΙ ΛΑΓΚΑΚΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!! ΓΙΑ ΤΟ Ζ3 ΔΝ ΕΧΩ ΥΔΕΑ!
~mxls~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ... κοιτα και λιγο iphone 6 που ειναι εξισου στην κατηγορια που ψαχνεις.. Ψάχνει και καλή αυτονομία όμως.
Noex Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το ξέρω γι'αυτο πόσταρα. Προσωπικά θα επέλεγα Z3, το οποίο θεωρώ κορυφαίο σμαρτφον αυτη τη στιγμή που μιλάμε. Αξίζει όμως σχεδόν 150€ περισσότερα απ'το αντίστοιχο G3 (16GB); Η απάντηση είναι όχι. Το θέμα λοιπον είναι κυρίως στη τιμή. Δυστυχως η SONY δεν βιάζεται να παρουσιάσει το Z4 (όπως αναμενόταν), οπότε δύσκολα η αξία του στην αγορά να πέσει σύντομα. ΕΧΩ ακουσει οτι τα σονυ κολανε με την αφαρμογη του Φβ γνωριζεις κατι τετοιο? επισης εμαθα οτι τα σονυ Έχουν στο πλάι κάτι αισθητηες η κουμπια σαν επιπλέον φορτιστής κ οτι αυτα δν δουλευουν κ παρουσιαζουν συχνα προβλημα!!! Εχεις εικονα?
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ΕΧΩ ακουσει οτι τα σονυ κολανε με την αφαρμογη του Φβ γνωριζεις κατι τετοιο? επισης εμαθα οτι τα σονυ Έχουν στο πλάι κάτι αισθητηες η κουμπια σαν επιπλέον φορτιστής κ οτι αυτα δν δουλευουν κ παρουσιαζουν συχνα προβλημα!!! Εχεις εικονα? Δεν παιζει κατι συγκεκριμενο για τα sony με το FB. Τωρα για την 2η ερωτηση δεν εβγαλα νοημα απο αυτο που ειπες.. 1
Noex Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δεν παιζει κατι συγκεκριμενο για τα sony με το FB. Τωρα για την 2η ερωτηση δεν εβγαλα νοημα απο αυτο που ειπες.. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΕΙ Κ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟ! ΕΧΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ?|
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αυτο πρωτη φορα το ακούω.. Πολλες φορες ατομα που τυχαινει να έχουν πρόβλημα με την συσκευή τους νομίζουν ότι φταίει το εκάστοτε μοντέλο η εταιρία.. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντως με το z3
Noex Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αυτο πρωτη φορα το ακούω.. Πολλες φορες ατομα που τυχαινει να έχουν πρόβλημα με την συσκευή τους νομίζουν ότι φταίει το εκάστοτε μοντέλο η εταιρία.. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντως με το z3 Να εισαι καλα! Σε ευχαριστω!
qsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΕΙ Κ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟ! ΕΧΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ?| επίσης να πάρεις φόρτιστη για ασύρματη φόρτιση, είναι πολύ βολικός
OutLawGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Κανένα από τα 2. Πάρε το LG G2 που έχει μακράν καλύτερη αυτονομία χωρίς αισθητές διαφορές στο hardware από τα 2 κινητά που προτείνεις.(4πύρινο@2,26Mhz-2Gb Ram-3000mAh) + ότι έχει πέσει πολύ η τιμή του + ότι με μια ROM θα έχεις το UI του G3 χωρίς να φορτωθείς και την QHD οθόνη του πραγματικού G3 που πίνει την μπαταρία νεράκι. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Κανένα από τα 2. Πάρε το LG G2 που έχει μακράν καλύτερη αυτονομία χωρίς αισθητές διαφορές στο hardware από τα 2 κινητά που προτείνεις.(4πύρινο@2,26Mhz-2Gb Ram-3000mAh) + ότι έχει πέσει πολύ η τιμή του + ότι με μια ROM θα έχεις το UI του G3 χωρίς να φορτωθείς και την QHD οθόνη του πραγματικού G3 που πίνει την μπαταρία νεράκι. Αυτα ειναι βλακειες.. G2<G3.. Απλως ισως να ηταν πιο value for money το g2, χωρις αυτο να σημαινει οτι το g2 ειναι ανωτερο του g3!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα