Choice! Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας , Ρε παιδιά είχα σήμερα τον υπολογιστή ( Lenovo B50-30) ανοιχτό κι κάποια στιγμή έβγαλε μια μπλε οθόνη. Του έβγαλα την μπαταρία κι μετά μόλις πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε (όταν πάτησα το power το λαμπάκι τροφοδοσίας ήταν ανοιχτό ). Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό ; Ευχαριστώ
mixmixtouta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μετά απο πόση ώρα δοκίμασες να το ανάψεις ξανά? ίσως είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης. Άστο κανένα 20λεπτο να κρυώσει και ξαναδοκίμασε.
Choice! Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μετά από κανά 5λεπτο. Τον είχα στην αδρανοποίηση για 4 ώρες κι μετά απο μισή ώρα που τον άνοιξα μου έκανε αυτό (δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο)
mixmixtouta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Όπως σου είπα, άστον να κρυώσει και δοκίμασε αργότερα, αν και πάλι δεν ανταποκρίνεται ίσως να είναι οι RAM σου. Αφαίρεσε τη μία και δοκίμασε να τον ανάψεις, αν κάνει τα ίδια αφαίρεσε την άλλη. (Πρέπει να έχει RAM πάνω του για να δουλέψει, μη τις βγάλεις και τις 2 κ περιμένεις ν' ανάψει). Επίσης δοκίμασε το εξής, χωρίς μπαταρία και χωρίς τροφοδοτικό κράτησε πατημένο το power για κανένα λεπτό και ξαναδοκίμασε.
Choice! Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Έκανα αυτό που μου είπες χωρίς μπαταρία και χωρίς τροφοδοτικό αλλά δεν έγινε κάτι. Επίσης πιο πριν είχα βάλει και μπαταρία και τροφοδοτικό κι μόλις προσπάθησα να τον ανοίξω έκανε ένα λίγο έντονο θόρυβο. Επειδή δεν πολύ το χω, αυτό με τις RAM δεν ξέρω πως να το κάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα