Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο modem/router γιατί μέχρι τώρα είχα ένα εργοστασιακό του ΟΤΕ Baudtec TW263R4-A2 το οποίο δεν παλεύεται. Τί θα μου προτείνατε; Το δοκιμασμένο TP-LINK TD-W8970, το καινούριο TP-LINK ARCHER D2 ή κάποιο άλλο; Το budget μου είναι μέρχι 60 ευρώ. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το vdsl δεν με ενδιαφέρει γιατί στο χωριό που μένω δεν προκειται να δούμε ούτε σε 10 χρόνια. Αυτά που μου προτείνεις είναι καλύτερα απο αυτά που ανέφερα;

Δημοσ.

Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις με πολλές προτάσεις, άλλες τεκμηριωμένες και άλλες τυχαίες, διάβασε και η απόφανση δικη σου!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή και εγώ είμαι στην ίδια φάση, το TP-LINK ARCHER D2 που έχει το eshop προσφορά στα €60 από €80 δεν καλή ευκαιρία; Το TD-W9980 έχει διαφορά € 20+, αξίζει η διαφορά; Επίσης, για απλή 24αρα ADSL προσφέρει κάτι περισσότερο εκτός από την 1 extra usb;

• Like 1
Δημοσ.

Αν σκοπευεις να πας σε vdsl αξιζει το 9980 να το παρεις. Εχει dual band κτλ με σχεση το 8970.

εκτος αν εχεις λεφτα για draytek 2760 vdsl.

Καλησπέρα,

Επειδή και εγώ είμαι στην ίδια φάση, το TP-LINK ARCHER D2 που έχει το eshop προσφορά στα €60 από €80 δεν καλή ευκαιρία; Το TD-W9980 έχει διαφορά € 20+, αξίζει η διαφορά; Επίσης, για απλή 24αρα ADSL προσφέρει κάτι περισσότερο εκτός από την 1 extra usb;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...