Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα και πάλι Αυτή τη φορά έχω ένα πρόβλημα με το ταμπλετ μου ειναι ενα της νουρβο 10.1". Μολις ανοιγει περναει το λογοτυπο του android και μενει κολλημενο στην οθονη με το λογοτυπο της νουρβο. μιας και το κατεχω αρκετα με την τεχνολογια εδω σηκωσα τα χερια ψηλα! μιας και δεν βρικα τροπο να κανοω φορματ και εκ νεου εγκατασταση για να ξεκολλησει γτ λογικα καποιο αρχειο εχει χασει. παλαιοτερα ειχα φτιαξει ενος φιλου με ταιργιαγμα πληκτων και μπαινωντας στο κρυφο μενου και εκανα recoveryσε αντιθεση με αυτο που μπαινωντας σεενα μενου κρατωντας πατημενο το power και το - της εντασης μπαινει σε ενα αλλο μενου που θα δειτε στις φωτος ποιο κατο αλλα ειναι κινεζικα! εκει εχει καποιες κατηγοριες τις δοκιμασα ολες αλλα δεν βλεπω κατη εκτος απο πληροφοριες συσκευης και τσεκ καμερας,ηχου κλπ! επεισης διπλα απο καθε κατηγορια συο κρυφο αυτο μενου λεει [οκ] οπως θα δειτε στη φωτο εκτος απο την γραμμη 19 που δεν λεει [οκ] και ειναι η μοναδικη οπου παταω αλλα δεν μπαινει σε υπομενου. αν καποιος με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ μιας και τα οικονομικα μου δεν ειναι στα καλυτερα τους! Σας ευχαριστω εκ τω προτερων!

312vf34.jpg

9k5ule.jpg

s17u2r.jpg

post-132516-0-13436900-1422384312_thumb.jpg

post-132516-0-82143900-1422384381_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...