joann.a Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες παρατήρησα ότι στην επιφάνεια εργασίας μου υπάρχει ένα μικρό κομμάτι ενός προγράμματος που εμφανίζεται σε κάθε σελίδα και εργασία. Δε διαγράφεται ούτε τίποτε. Μόνο να το μετακινήσω μπορώ από γωνιά σε γωνιά στην οθόνη για να μη με ενοχλεί στις εργασίες του υπολογιστή. Είναι ένα μικρό κομμάτι από το πρόγραμμα comodo firewall προτού του κάνω την αναβάθμιση και έχει προφανώς περισσέψει σαν άχρηστο εικονίδιο σπασμένο στην οθόνη και δεν ξέρω πως να το ξεφορτωθώ! Είναι πρόγραμμα αρχείο να φανταστώ; Πάντως, δε διαγράφεται ούτε εκτελείται κάποια ενέργεια κλικάροντας επάνω. Όποιος γνωρίζει, ας απαντήσει. Ευχαριστώ!
crazy_gamer21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το πρόγραμμα Sent from my iPhone using Insomnia
ExitFever93 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εχω το ιδιο προγραμμα και το ιδιο προβλημα εδω και περιπου μια εβδομαδα. Νομιζω κατι στο τελευταιο update πρεπει να εγινε και βγαινει αυτο το bug. Dn νομιζω οτι το unistall-install θα κανει κατι. Αυτο που δουλευει ειναι να κλεισεις την εφαρμογη και να την ξανανοιξεις. Αλλα μετα απο καποια restart θα ξαναεμφανιστει. Οποτε κανε αυτο μεχρι να ερθει καποιο update και να λυθει το θεματακι. 1
joann.a Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εχω το ιδιο προγραμμα και το ιδιο προβλημα εδω και περιπου μια εβδομαδα. Νομιζω κατι στο τελευταιο update πρεπει να εγινε και βγαινει αυτο το bug. Dn νομιζω οτι το unistall-install θα κανει κατι. Αυτο που δουλευει ειναι να κλεισεις την εφαρμογη και να την ξανανοιξεις. Αλλα μετα απο καποια restart θα ξαναεμφανιστει. Οποτε κανε αυτο μεχρι να ερθει καποιο update και να λυθει το θεματακι. Για μια δυο μέρες φαινόταν να μην εμφανίζεται, μετά επανήλθε! Πως στην ευχή μπορώ να το διαγράψω αυτό το άχρηστο αρχείο; Μέχρι στιγμής, δεν έχει έρθει κανένα update ! Κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ. Για μια δυο μέρες φαινόταν να μην εμφανίζεται, μετά επανήλθε! Πως στην ευχή μπορώ να το διαγράψω αυτό το άχρηστο αρχείο; Μέχρι στιγμής, δεν έχει έρθει κανένα update ! Κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ. https://www.dropbox.com/s/tsdpb2wdb56zwbt/Screenshot%202015-01-30%2022.50.24.png?dl=0
Alxnks Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Για μια δυο μέρες φαινόταν να μην εμφανίζεται, μετά επανήλθε! Πως στην ευχή μπορώ να το διαγράψω αυτό το άχρηστο αρχείο; Μέχρι στιγμής, δεν έχει έρθει κανένα update ! Κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ. https://www.dropbox.com/s/tsdpb2wdb56zwbt/Screenshot%202015-01-30%2022.50.24.png?dl=0 δοκιμασες να μην εμφανιζεται καν το widget? αν κανεις δεξι κλικ πανω στο widget, εχει επιλογη που ξετικαρεις και δεν εμφανιζεται πια. ισως ετσι εξαφανιστει και το αλλο.
ExitFever93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι ακριβως αρχειο βασικα. ειναι ενα κομματι του widget αλλα εγω το εχω απενεργοποιησει το widget. Και παλι ομως εχω αυτο το κομματακι εκει. Δυστυχως μονο το ανοιξε-κλεισε ξερω οτι δουλευει μεχρι στιγμης.
joann.a Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι ακριβως αρχειο βασικα. ειναι ενα κομματι του widget αλλα εγω το εχω απενεργοποιησει το widget. Και παλι ομως εχω αυτο το κομματακι εκει. Δυστυχως μονο το ανοιξε-κλεισε ξερω οτι δουλευει μεχρι στιγμης. Κάθε φορά όμως επανεμφανίζεται αυτό το ρημάδι... =/ Δεν ξέρω αν είναι αρχείο πρόγραμμα ή ό,τι άλλο, το θέμα είναι ότι δεν εκτελείται επάνω στο εικονιδιάκι καμία απολύτως ενέργεια. Μόνο να μετακινηθεί δύναται με το ποντίκι. Τϊποτε άλλο απολύτως. Έχω αναρτήσει και εικόνα του εικονιδίου. Κάτι πρέπει να'γινε όταν αναβαθμίστηκε το comodo firewall. Διότι το εικονιδιάκι αυτό είναι το παλιό comodo που έχει ξεμείνει ας πούμε στην επιφάνεια εργασίας σαν άχρηστο πρόγραμμα/αρχείο όπως θες πες το. Υπάρχει κάποιος προγραμματιστής που να γνωρίζει ενδεχομένως και πως να αφαιρεθεί αυτό το εικονίδιο/αρχείο/πρόγραμμα, όπως λέγεται εν πάσει περιπτώσει; Αν γνωρίζετε κάποιον, στείλτε μου μήνυμα να έρθω σε επικοινωνία. Ευχαριστώ.
rfc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Στο sys tray κατω δεξια σου εμφανιζεται? με δεξι κλικ σου βγαζει κανα μενου? Πηγαινε στο comodo messages>advanced settings>turn off messages και κανε ρεσταρτ.
joann.a Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Στο sys tray κατω δεξια σου εμφανιζεται? με δεξι κλικ σου βγαζει κανα μενου? Πηγαινε στο comodo messages>advanced settings>turn off messages και κανε ρεσταρτ. Δεν ξέρω τι είναι το sys tray που αναφέρεις... Ούτε με δεξί ούτε με αριστερό click εκτελείται κάποια ενέργεια. ΜΟΝΟ μετακινείται, τίποτε άλλο απολύτως.Ναι, βρίσκεται δεξιά κάτω στην οθόνη, γωνία. Που βρίσκεται το comodo messages; Άνοιξα το πρόγραμμα ,αλλά δε γράφει κάπου comodo messages... Μπορείς να με κατατοπίσεις βήμα - βήμα, διότι δε γνωρίζω από υπολογιστικά συστήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα