joann.a Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες παρατήρησα ότι στην επιφάνεια εργασίας μου υπάρχει ένα μικρό κομμάτι ενός προγράμματος που εμφανίζεται σε κάθε σελίδα και εργασία. Δε διαγράφεται ούτε τίποτε. Μόνο να το μετακινήσω μπορώ από γωνιά σε γωνιά στην οθόνη για να μη με ενοχλεί στις εργασίες του υπολογιστή. Είναι ένα μικρό κομμάτι από το πρόγραμμα comodo firewall προτού του κάνω την αναβάθμιση και έχει προφανώς περισσέψει σαν άχρηστο εικονίδιο σπασμένο στην οθόνη και δεν ξέρω πως να το ξεφορτωθώ! Είναι πρόγραμμα αρχείο να φανταστώ; Πάντως, δε διαγράφεται ούτε εκτελείται κάποια ενέργεια κλικάροντας επάνω. Όποιος γνωρίζει, ας απαντήσει. Ευχαριστώ!
jimisvog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δωσε μας ενα print screen να καταλαβουμε τι εννοεις.
migf1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν σου δουλέψει το safe mode (που λογικά πρέπει να σου δουλέψει), δοκίμασε να απεγκαταστήσεις πλήρως το εν λόγω πρόγραμμα (comodo firewall) και να κάνεις επανεκκίνηση. Αν η απεγκατάσταση δεν σου σβήσει το εικονίδιο, σβήστο μόνος/η σου. Αν πάλι δεν σβήνει (μάλλον χλωμό) τότε σβήστο από safe mode. ΥΓ. Μετά εγκατέστησε ξανά το comodo firewall.
joann.a Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Τι εννοείς με το safe mode; Για να καταλάβετε τι εννοώ, πρόκειται για ένα μικρό σπασμένο τμήμα εικονιδίου που έχει αποσπαστεί από το πριν-την-αναβάθμιση- comodo πρόγραμμα και απλώς υπάρχει στον υπολογιστή σαν άχρηστο εικονίδιο που δε διαγράφεται. Το αναβαθμισμένο comodo λειτουργεί και υπάρχει κανονικά,πλήρες ως εικονίδιο! ΑΠλώς, πριν την αναβάθμισή του, δεν ξέρω πως και γιατί, περίσσεψε/αποσπάστηκε/κόπηκε ένα τμήμα του comodο. Δεν ξέρω πως να το διαγράψω από τον υπολογιστή. Μου είπε κάποιος ότι πρόκειται για άχρηστο αρχείο κωδικός και ότι πρέπει να ψάξω στο C drive δίσκο για να βρω που αντιστοιχεί και να το διαγράψω κι αν διαγραφεί... Τι προτείνετε; https://www.dropbox.com/s/tsdpb2wdb56zwbt/Screenshot%202015-01-30%2022.50.24.png?dl=0
Kapws Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 https://www.dropbox.com/s/tsdpb2wdb56zwbt/Screenshot%202015-01-30%2022.50.24.png?dl=0 Μέχρι και το γεράκι/αετός έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά! Απηύδησε!! Αυτό το "εικονίδιο" μπορείς να το μετακινήσεις με το ποντίκι σου, ή απλά είναι embedded με το wallpaper; Αν είναι embedded, απλά δοκίμασε να ξαναβάλεις το wallpaper, αλλιώς δες αν μπορείς να κάνεις uninstall το app, όπως πρότειναν και παραπάνω, και σαν έσχατη λύση απλά μπες στα properties και κάντο hidden να μην το βλέπεις....
joann.a Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέχρι και το γεράκι/αετός έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά! Απηύδησε!! Αυτό το "εικονίδιο" μπορείς να το μετακινήσεις με το ποντίκι σου, ή απλά είναι embedded με το wallpaper; Αν είναι embedded, απλά δοκίμασε να ξαναβάλεις το wallpaper, αλλιώς δες αν μπορείς να κάνεις uninstall το app, όπως πρότειναν και παραπάνω, και σαν έσχατη λύση απλά μπες στα properties και κάντο hidden να μην το βλέπεις.... Το σπασμένο εικονίδιο απλώς μεταφέρεται με το ποντίκι και δεν εκτελείται καμία απολύτως άλλη ενέργεια. Όταν κλείνω και ξανανοίγω τον υπολογιστή επαναφέρεται στη θέση που ακριβώς βρισκόταν ασχέτως αν το είχα μετακινήσει σε άλλη θέση. Όσο για τα υπόλοιπα που έγραψες περί Properties κτλ δε γνωρίζω από υπολογιστές... Βήμα -βήμα παρακαλώ οι οδηγίες.... =) ( Ναι και το γεράκι μου κι αυτό απηύδισε πραγματικά!!! )
joann.a Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 'Εκανε αναβάθμιση το comodo firewall από μόνο του και διορθώθηκε το πρόβλημα!. Ευχαριστώ όπως και να'χει.
migf1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία! Καθαρά από περιέργεια, αυτά που σου προτάθηκαν στο νήμα τα είχες δοκιμάσει και δεν σου είχαν δουλέψει;
joann.a Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία! Καθαρά από περιέργεια, αυτά που σου προτάθηκαν στο νήμα τα είχες δοκιμάσει και δεν σου είχαν δουλέψει; Η διαδικασία safe mode κατάλαβα τι ήταν, αλλά δεν τη δοκίμασα, γιατί δεν ήξερα από εκεί και πέρα πως να κινηθώ στον υπολογιστή. Δεν έχω γνώσεις επί υπολογιστών ούτε καν στοιχειωδών και για να αποφύγω τυχόν ζημίες, το άφησα και δεν έκανα τίποτα. Είναι να μην πέσει φορητός υπολογιστής στα χέρια μου... το έχω διαλύσει σε λιγότερο από λεπτό...Εγγύηση! Και το Laptop αυτό που έχω αν και καινούριο χρειάζεται ένα format οπωσδήποτε, αλλά δεν ξέρω πως...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Η διαδικασία safe mode κατάλαβα τι ήταν, αλλά δεν τη δοκίμασα, γιατί δεν ήξερα από εκεί και πέρα πως να κινηθώ στον υπολογιστή. Δεν έχω γνώσεις επί υπολογιστών ούτε καν στοιχειωδών και για να αποφύγω τυχόν ζημίες, το άφησα και δεν έκανα τίποτα. Είναι να μην πέσει φορητός υπολογιστής στα χέρια μου... το έχω διαλύσει σε λιγότερο από λεπτό...Εγγύηση! Και το Laptop αυτό που έχω αν και καινούριο χρειάζεται ένα format οπωσδήποτε, αλλά δεν ξέρω πως... Αστα να πανε, μηχανήματα του διαβόλου !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα