ADHD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο που λεει στο thread νομιζω τα λεει ολα: What's stable for you might not be stable enough for me. Some people need 100% reliability because of their jobs. Some people can handle a Bsod once a week. Οποτε δεν θεωρω παραλογο και αυτο που λεει ο conkal ισα ισα, απλα δεν ισχυει στην περιπτωση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα. Εντάξει. Θα σου πω απλά ότι μάλλον εσύ έχεις μείνει πίσω σε θέματα OCing. Σε παραπέμπω στο νο.1 θρεντ για Haswell overclocking στο Overclock.net και σου αναφέρω εδώ ότι πολλοί έχουν ήδη απομακρυνθεί από stress tests τύπου p95/IBT λόγω μη ρεαλιστικού φόρτου και υπερβολικά υψηλή παραγωγή θερμότητας. Αυτο δεν ειναι το νοημα ? να υποβαλλεις το πισι σε μη -ρεαλιστικα μεγαλο φορτο για εντυπωσιακα μεγαλο χρονικο διαστημα (Χ ωρες) ωστε να εισαι σιγουρος οτι σε απλο φορτο οτι και να κανεις θα ειναι ενταξει ? Δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα μονο ετσι εχω την ηρεμια μου και δεν θεωρω οτι το να πιεζεις τα κομματια του πισιου σου σε 50% μεγαλυτερη συχνοτητα πρεπει να γινεται χωρις υπομονη Ναι σε 10-15 λεπτα ή σε 1 ωρα θα δειξει αν εχει προβλημα 99% των περιπτωσεων αλλα νομιζω καλο ειναι αφου το OC θα το κανουμε μια φορα να το αφησεις και ενα βραδυ για σιγουρια. σιγα τον κοπο. αν η ψυξη ειναι σωστη πρεπει να μην εχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο δεν ειναι το νοημα ? να υποβαλλεις το πισι σε μη -ρεαλιστικα μεγαλο φορτο για εντυπωσιακα μεγαλο χρονικο διαστημα (Χ ωρες) ωστε να εισαι σιγουρος οτι σε απλο φορτο οτι και να κανεις θα ειναι ενταξει ? Δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα μονο ετσι εχω την ηρεμια μου και δεν θεωρω οτι το να πιεζεις τα κομματια του πισιου σου σε 50% μεγαλυτερη συχνοτητα πρεπει να γινεται χωρις υπομονη Ναι σε 10-15 λεπτα ή σε 1 ωρα θα δειξει αν εχει προβλημα 99% των περιπτωσεων αλλα νομιζω καλο ειναι αφου το OC θα το κανουμε μια φορα να το αφησεις και ενα βραδυ για σιγουρια. σιγα τον κοπο. αν η ψυξη ειναι σωστη πρεπει να μην εχει προβλημα. Δηλαδή συγνώμη αλλά δεν σου έχει τύχη εσένα να βγάζει IBT Prime και να τρώει φλασια σε game; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικα δεν ασχολουμε με prime καθολου...5 λουπες cinebench στην περιπτωση μου εχουν κανει καλυτερη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικα δεν ασχολουμε με prime καθολου...5 λουπες cinebench στην περιπτωση μου εχουν κανει καλυτερη δουλεια. Καλά το prime πλέον μόνο καλό δεν κάνει αλλά λέμε τώρα. Επιπλέον στο συγκεκριμένο άρθρο εαν δεν με απατά η μνήμη ΔΕΝ συνιστά το συγκεκριμένο. Τώρα εαν κάποιος θέλει να σφυροκοπαει το δυστηχο CPU χωρίς λόγο, γούστο του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 για να μν ανοιγω νεο θεμα παιδες, εχω μια παλια h60 απο ενα παλιο build, και τωρα με τον 4790κ θελω να τον ανεβασω λιγο ας πουμε στα 4,.5 - 4,7 εκει γυρο, ψυκτρα για να χωραει σε corsair 350D εχουμε η να παω σε watercool παλι? μπορειτε να μου προτεινετε μερικες επιλογες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 για να μν ανοιγω νεο θεμα παιδες, εχω μια παλια h60 απο ενα παλιο build, και τωρα με τον 4790κ θελω να τον ανεβασω λιγο ας πουμε στα 4,.5 - 4,7 εκει γυρο, ψυκτρα για να χωραει σε corsair 350D εχουμε η να παω σε watercool παλι? μπορειτε να μου προτεινετε μερικες επιλογες? Budget ? υποθέτω αερόψυξη ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Budget ? υποθέτω αερόψυξη ε ? 80-100 δεν εχω προτιμηση, μονο custom watercool δν θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι προκατειλημμένος , όποτε θα σου έλεγα Noctua nh-u12s (μιας και αν δεν κάνω λάθος στο κουτί χωράει max ύψος ψύκτρας στα 160mm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα και την συγκεκριμένη, κορυφή στο είδος της: http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-n24m-24pk-r1-wc-nepton-240mm-p-PER.814369 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή συγνώμη αλλά δεν σου έχει τύχη εσένα να βγάζει IBT Prime και να τρώει φλασια σε game; Αφου κανω το τρελο σφυροκοπημα ωρων απο prime IBT κτλ δεν μου εχει τυχει ακομη να κολλησει καπου αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 +1 στην NEPTON 240MM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 +1 στην NEPTON 240MM χαχα το καταλαβαμε σε προλαβα στο ενδιαμεσο Σχετικα με αυτο το θεμα εγω ειχα παρει την Η110 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και απο αποψη αποδοσης αλλα και θορυβου. Μηπως να δεις την 100 ή την 105 ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 δηλαδη για το κουτι μου σε υδροψηξη να κοιταξω παλι μιας και ειναι matx ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Στα reviews πως και βγαίνει καλύτερη ή ίδια με την h110 η nepton 240mm ; Από την h100-h105 είναι ανώτερη η nepton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα