Προς το περιεχόμενο

i7 4790k

Villio1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες έχω το παρακατω συστημα

CPU βλέπετε

Ram gskill 2133 8gb ram

Asus hero z97

PSU ocz 750w fumm moblular

Και είμαι στα 4.5 με 1.230 offest mode + 0.015 και δε μπορω να πάω στα 4.6 με τπτ δλδ με +0.065 η ακόμα και με 1.301vcore τπτ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το "ακόμα" γιατί ? Στο AnandTech θυμάμαι ήθελαν 1.3 vc για τα 4.6 και εννοείται οτι κάθε cpu έχει διαφορετική συμπεριφορά .Η δικιά σου μπορεί απλά να θέλει παραπάνω .Το θέμα είναι γιατί θέλεις να πας 4.6 ? Θα πάρεις ένα performance boost μηδαμινό και θερμοκρασίες +10/+15 βαθμούς .Απλά νομίζω δεν αξίζει δεδομένου και οτι φαντάζομαι πως ήδη έχεις υψηλές θερμοκρασίες στα 4.5 με την h105 .

Όχι φιλέ είμαι μαχ 58

μαξ 58 τρεχοντας ποια εφαρμογη για ποση ωρα ? πχ μαξ 58 με intel burn test 30 λεπτα ? γιατι αν ειναι ετσι κατι ιδιαιτερο συμβαινει 

ή μαξ 58 παιζοντας ενα παιχνιδι?

επισης ολοι οι Κ επεξεργαστες εχουν ενα σημειο και πανω που ζοριζονται να ανεβουν και πρεπει να δωσεις πολυ ρευμα και απο ενα σημειο και πανω που οτι και να δωσεις δεν παει αλλο ασχετως θερμοκρασιων ή οτιδηποτε αλλο

Τρέχω cinebach 10+ runs και είμαι 58 πες μέχρι 62

αρα αμα τρεξεις σοβαρο προγραμμα ( το προαναφερθεν ) θα βαραει περιπου 75-80

εγω εχω με το cinebench το πολυ 60-61 οσο και να το τρεξω  και με το IBT χτυπαω πολυ ανετα εντος 5λεπτου 78-79 βαθμους.... και 40% εξτρα καταναλωση ρευματος... 

AIDA 64 55 me 61 ok??????

Αλλα αλλο ειναι το θεμα και οχι temp..Αν καπιος που εχει το CPU να με καθοδιγηση???Ευχαριστω\

πανω απο 4,5 δε μπορω δλδ με AIDA x64 freezari το pc

AIDA 64 55 me 61 ok??????

Αλλα αλλο ειναι το θεμα και οχι temp..Αν καπιος που εχει το CPU να με καθοδιγηση???Ευχαριστω\

πανω απο 4,5 δε μπορω δλδ με AIDA x64 freezari το pc

το aida64 δεν ειναι καλο . βρες ειτε το intel burn test ειτε το prime95 σε max settings

αν πιεζεις λιγο τον επεξεργαστη οταν στεινεις το OC ποτε δεν θα ξερεις αν ειναι σταθερος 100%

βασικα για μενα το στυλ ειναι ως εξης :

20-30 κυκλους ibt για μικρο τεστ και αν περασει τοτε 1-2 ωρες prime95 @ max 

αν περασει και τα δυο τοτε prime95 blend για 10-12 ωρες 

το ibt γενικα ειναι ενδειξη οτι εχεις κανει καλο oc οχι αποδειξη αλλα αν εισαι ετσι λογικα με μικρο αλλαγες στο ρευμα θα τρεξεις κανονικα

(τι ποντους πιανεις στο cinebench ?)

• Like 1

καλησπέρα φιλε μου πηγαινε εδώ http://www.simforums.com/forums/haswell-48ghz-on-air-building-a-haswell-system_topic46180.html και κανε κατά γραμμα ότι γραφει για το bios :-D  :-D  εκτος από το  CPU CORE VOLTAGE και το CPU CACHE VOLTAGE OVERRIDE θα τα βαλεις 1.30 και ανεβάζεις λιγο θα το δεις..., δεν εχει σημασια που που γραφει για τον 4770κ είναι το ιδιο. Εγω είμαι 4,8mhz με prime95 από 62-68 μαχ περιπου 3 ωρες το ειχα.... :devil: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10.16 φιλε μου οποτε κανω 20-30 times run με ibt

ποια εκδοση ? εχω το R15 και μου λεει 875cb 

το βρηκα εχεις την εκδοση 11.5 , εχω σκορ 9.69 οκ ..

Επεξ/σία από conkal

Δεν καταλαβαίνω τη λογική του Prime95/IBT προσωπικά. Μου έχει τύχει να τα περνάει και τα 2 ο cpu και να δίνει blue screen σε games και σε άλλα stress test τα οποία και καλά Pushάρουν το cpu λιγότερο. Αυτά όταν είχα το sandy bridge (I5 2500k)

Τώρα με το haswell δε μπορώ καν να το αφήσω να τρέχει prime95/IBT καθώς πιάνει 95άρια με αέρα, πολύ κόντα στο όριο που κάνει throttle.

Αλλά δε βλέπω το λόγο για να το κάνω αυτό. Από τη στιγμή που σε κανονική χρήση δε ξεπερνάει τους 65 βαθμούς, ακομή και με x264 encoding και δεν εχω θέμα σταθερότητας.

Τρέχω στα 4,6 με 1,2 V normal και άνω όριο 1,25 V , ίσως να πηγαίνει και παρακάτω σε voltages ή παραπάνω σε multiplier με αυτές τις τάσεις , δε το έχω ψάξει ακόμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...