Kostasspil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά ποιο scamadviser. Δική σας κρίση δεν έχετε?
billst21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Οκ συμφωνώ μαζί σας αλλά στην ερώτηση μου αν είναι μόνο online ο κατάστημα πώς μου είπε ότι μπορείτε να κάνετε και τις αγορές σας απο εδώ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Οκ συμφωνώ μαζί σας αλλά στην ερώτηση μου αν είναι μόνο online ο κατάστημα πώς μου είπε ότι μπορείτε να κάνετε και τις αγορές σας απο εδώ? Οποτε πας και τα παιρνεις χερι-χερι και το λυνουμε το θεμα.
sheldon_cooper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 με το ζόρι να το βγάλει κανονικό μαγαζί! το money gram και το western union βγαζει μάτι! Payment Terms How do I pay?All transactions are processed in US Dollars (USD), Euros (EUR), British Pounds (GBP) and Direct Electrical Sales offers a variety of payment methods. Western Union / Money GramFor Payments below 2000 euros and small Orders, you pay via Money Gram or Western Union for more information contact us . Bank TransferPayments Above 2000 euros and ( wholesale or Bulk Orders ) can be done via Bank Transfer or PayPal contact us for more details PayPalWe accept payment above 2000 euros only from verified PayPal account with confirmed address. We understand that a confirmed address is not possible for certain countries; therefore we may still process your order with unverified addresses, depending on the outcome of our internal verification process. If required, we may request for supporting documents, i.e utility bill showing your shipping address ( Please do not pay if your order is not above 2000 euros )
bratsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη αυτο που λεει ο λαος μας, οπου ακους πολλα κερασια μικρο καλαθι παρε...
fotispsahna Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 i have pay to them 1200euro. thay are thiefs dont order κλεφτες μου πηραν 1200 ευρω. μην αγοραζετε
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 i have pay to them 1200euro. thay are thiefs dont order κλεφτες μου πηραν 1200 ευρω. μην αγοραζετε Πως?
zina_lk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 και στο forum του noiz το ειχα δει πριν καιρο..προειδοποιουσε καποιος προσοχη απατη... προλαβαν κ την πατησαν διαφοροι απ οτι φαινεται..
thelegr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Η συνομιλια που ειχαμε μεσω σκαιπ με το εν λογω καταστημα. Αν μπορεσει να παει ο ξαδερφος μου να δει περι τινος προκειται θα σας πω εντυπωσεις Η συνομιλια που ειχαμε μεσω σκαιπ με το εν λογω καταστημα. Αν μπορεσει να παει ο ξαδερφος μου να δει περι τινος προκειται θα σας πω εντυπωσεις
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Νο offence αλλα δεν λεει τιποτα καινουριο η συνομιλια που εκανες. Και το paypal option που αναφερεται, ειναι ξεκαθαρο και στο site τους, οπως ειπαμε και πριν: "We accept payment above 2000 euros only from verified PayPal account with confirmed address." Ας μην δινουμε clicks και δημοσιοτητα στο site χωρις λογο και αιτια.
thelegr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Well, μου εδωσαν δυνατοτητα για paypall γνωριζοντας ηδη την προθεση μου να αγορασω μια μονο συσκευη οποτε με ενα τηλ που θα κανω σημερα και αν ακομα καλυτερα καταφερει ο ξαδερφος μου να παει απ το καταστημα θα ξεδιαλυνουν ολα
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Well, μου εδωσαν δυνατοτητα για paypall γνωριζοντας ηδη την προθεση μου να αγορασω μια μονο συσκευη οποτε με ενα τηλ που θα κανω σημερα και αν ακομα καλυτερα καταφερει ο ξαδερφος μου να παει απ το καταστημα θα ξεδιαλυνουν ολα 1ον δεν σου εδωσαν καμια δυνατοτητα. "We accept paypal" σου ειπαν. Το οποιο απο τα συμφραζομενα επιλεγεις εσυ να το μεταφραζεις σε "αρα μπορω να παρω μια συσκευη" επειδη ανεφερες πως θελεις μια συσκευη. Δεν σου ειπε πουθενα ψεμματα ο τυπος, συνεχιζει να ισχυει το "We accept paypal" οτι και εαν του αναφερεις εσυ. Οταν το παρεις αποδεδειγμενα με paypal το ξαναζητηταμε. 2ον αυτα που σου λεει καποιος στο skype προφανως δεν ειναι συμβολαιο και προφανως δεν ειναι υποχρεωμενος να τα τηρησει. Εχε το κατα νου αυτο, για να μην βρεθεις προ εκπληξεως. Ξαναλεω λοιπον, τιποτα καινουριο δεν προστεθηκε σε οσα υπηρχαν ηδη στο thread.
antonis kaza Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μιλησα και εγω χτες μεσω Skype με τον Michael Reeves υπευθυνο εκει.Μου εδωσε ενα αριθμο και τσεκαρα σε σαιτ της Αγγλικης Κυβερνησης οτι υπαρχει και λειτουργει η εταιρια.Αλλα οταν εβαλα την διευθυνση στο google ειδα ενα ασχετο κτίριο και οταν του το ειπα αυτο, εκεινος ειπε οτι εκει μεσα ειναι το μαγαζι!Ουτε ταμπελες απ εξω , ουτε επωνυμια!Paypal για αγορες πανω απο 2000€.... Δεν τον εμπιστευτικα!Αλλη φωτο του μαγαζιου στο σαιτ και αλλη στην πραγματικοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα