Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο scamadviser το βγάζει safe αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο έλεγχος...

1+1 δώρο?????  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Εντάξει άκυρο αυτό που είπα πριν, μακριά! Πάρε πίτσες καλύτερα! :P :D

Δημοσ.

Φίλε καλησπέρα, το είδα και εγώ το site αυτό (youknowwhere) έκανα add στο skype τον "τύπο" της εταιρίας, εμφανίζεται ως ένας ¨καλός¨ οικογενειάρχης (μπορεί να είναι κιόλας ο άνθρωπος). Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι στέλνεις τα $$$ και σου στέλνουμε το προϊόν. Μόλις του πρότεινα  να στείλει αντικαταβολή, δε συμφώνησε και του είπα δεν εμπιστεύομαι τέτοιες συναλλαγές, οπότε και δε με ξαναμίλησε.

Αυτά τα λίγα από μένα!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται καν να το πατε τοσο μακρυα. Ενα κλικ στο Payment Methods αρκει:

For Payments below 2000 euros and small Orders, you pay via Money Gram or Western Union for more information contact us .

Μακρυα.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι και αλλιως να ξερετε απο εξωτερικο αντικαταβολη ΔΕΝ γινεται.

Ο πιο ασφαλης τροπος ειναι ΜΟΝΟ μεσω Paypal και ΜΟΝΟ εαν ο λογαριασμος του ειναι verified....

Και παλι ομως δεν ειναι τοσο ευκολο να αποδειξεις οτι το κουτι που σου εστειλε δεν ειχε μεσα ενα ωραιο τουβλο.

Για αυτο μονο απο εμπιστα site τυπου ebay απο καλους πωλητες...για 2πλη ασφαλεια

Δημοσ.

ετσι και αλλιως να ξερετε απο εξωτερικο αντικαταβολη ΔΕΝ γινεται.

Το γνωρίζω αυτό, αλλά ήθελα να "πετύχω" έναν βαθμό ασφαλείας στο διάλογο, ένα θετικό τέλος πάντων, του πωλητή...του τύπου: sorry δε γίνεται αλλά είμαι αυτός και αυτός και δες τα σχόλια μου και δες το status μου στο paypal κτλ., αλλά δυστυχώς...ΔΕΝ. 

• Like 1
Δημοσ.

Το scamadviser μου το βγάζει καθαρό, εσένα τι σου λέει?

μίλαγα μαζί του όλο το πρωί, μου έδωσε τα imei

iPhone 6, 64GB Gray
IMEI: 354411066984106
Serial Number: F18NH34WG5MG

iPhone 6, 64GB Gray
IMEI: 356979066422721
Serial Number: C38NW9U2G5MR 

iPhone 6, 64GB Gold
IMEI: 356986060688231
Serial Number: DNPNW1SCG5MJ

iPhone 6, 64GB Gold
IMEI: 356952066028871  

Serial Number: C39NWZ8YG5MV

Σας παραθέτω και τις συνομιλίες μας...

Με ποιό τρόπο εσείς μου εγγυάσθαι τη σωστή παράδοση την πραγμάτων. Θα είναι τα γνήσια?
[10:52:09 πμ]        Michael Reeves: στέλνουμε μόνο με αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών όπως η DHL, UPS και FedEx παράδοσης διαρκεί 2-3 ημέρες από το Ηνωμένο Βασίλειο
αν κάποιο είδος έχει καταστραφεί ή φθαρεί πριν από την παράδοση έχουμε ασφάλιση από αυτές τις εταιρείες και, επίσης, προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων πολιτική
[11:05:17 πμ] bill stayroy: Είσαστε μόνο eshop η μπορεί κάποιος να έρθει εκεί να αγοράσει προιόντα?

Ναι, μπορείτε να έρθετε και να αγοράσετε απευθείας από εμάς εδώ

ψάχνουμε για μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση και διανομέας στην Ελλάδα
[11:35:32 πμ] Michael Reeves: αν μπορούμε να κάνουμε συμφωνία μαζί σας, θα είμαστε πολύ ευτυχείς
[11:36:00 πμ] bill stayroy: Αυτό θελουμε και εμεις
[11:37:26 πμ] Michael Reeves: παρέχουμε αριθμό RMA για κάθε στοιχείο που αγοράζετε, εάν είναι κατεστραμμένα ή σπασμένα πριν από την παράδοση και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε 100%

Μπορείτε να μας στείλετε από κάποια iPhones τα imei σε photo εδω? Σας ευχαριστώ!
[12:27:05 μμ] Michael Reeves: Αν ξέρω το iPhone Θέλετε να αγοράσετε, μπορώ να σας στείλουμε τον αριθμό ΙΜΕΙ

4X 64gb (iphone6) 2 space gray 2 gold. no plus

Hello
[2:43:33 μμ] Michael Reeves: Έχουμε στείλει στο email σας το ΙΜΕΙ και εικόνες, όπως ζητήθηκε.

έχουμε πώλησης για πάνω από 10 χρόνια, μπορείτε να ελέγξετε www.companieshouse.gov.uk/info ελέγξετε για εμάς αριθμό μητρώου της εταιρείας μας είναι 04512578 είμαστε μια κυβέρνηση ενέκρινε κατάστημα και επίσης μια επαληθευμένη πωλητές
[3:09:31 μμ] Michael Reeves: οι τιμές μας είναι προσιτές γιατί αγοράζουν τα προϊόντα μας απευθείας από τους κατασκευαστές σε μεγάλες ποσότητες ως χονδρέμποροι και πουλάμε στην τιμή της καθαρής αξίας (χονδρική τιμή).
[3:09:53 μμ] Michael Reeves: Εδώ σε άμεση ηλεκτρική Πωλήσεις καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι τα στοιχεία μας είναι γνήσια, δεν καταρρεύσει, αλλά εάν σας συμβεί, μπορείτε να πάρετε το αντικατέστησε δωρεάν, και επειδή we'are τόσο σίγουροι για την αξιοπιστία μας, θα και να σας δώσει πίσω τα χρήματά σας.

Τι λέτε ρε παιδιά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...