leriban Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα.πριν απο λιγο καιρο εβαλα τα windows 8.1 pro. καποια στιγμη παρατηρησα οτι η χρηση ram σε idle κατασταση απο τα 8gb χρησιμοποιουσε το 67% εως και το 80%...παραθετω και μια φωτο να δειτε τι εννοω... τι μπορει να φταιει? δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη που να δικαιολογει τη τοσο μεγαλη χρηση της ram
xalkiadakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 μηπως εβαλες 32bit windows και βλεπει μονο το 3.5gb ?
leriban Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 σιγουρα 64bit... μου εμφανιζει κανονικα τα 8gb μνημης....
Vassilis8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα για δοκιμασε λιγο να κανεις αυτο που δειχνει εδω στο βιντεακι Αν αυτο δεν δουλεψει τοτε πηγαινε στην επισημη ιστοσελιδα του υπολογιστη σου και κατεβασε τους τελευταιους drivers. Για δοκιμασε λιγο αυτα τα δυο και πες μας 1
leriban Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω... Για τη σελίδα του κατασκευαστή εννοείς της Motherboard;
Vassilis8 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Εννοω απο οτι εχει πανω το pc σου να πας στις επισημες ιστοσελιδες για το καθε ενα και να κατεβασεις τις τελευταιες εκδοσεις drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα