ThanosA Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Θελω να εχω δυο δισκους για backup φωτογραφιων . Ok Raid 1 η μια επιλογη ειτε σε HFS+ ειτε σε NTFS . Θελω ομως ενα universal solid file system . Το ZFS φαινεται η καλυτερη επιλογη ολων . Το θεμα ειναι το support που υπαρχει για osx αν ειναι αξιοπιστο , stable κτλ . Οποτε αν καποιος εχει εμπειρια με το παραπανω θα ειναι πολυ χρησιμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Έχω ZFS στο NAS (NAS4FREE) και είναι μια χαρά, υπόψιν θα χρειαστείς μπόλικη RAM ανάλογα την χωρητικότητα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 το zfs ειναι για nas αν δεν κανω λαθος ... τι δουλεια εχει σε OS X ? δοκιμασε exFAT δουλευει και σε win και σε μακ χωρις τους περιορισμους του φατ32 . απλα κανε το φορματ σε εξφατ σε win (αν και μπορεις να το κανεις και σε μακ αλλα ετσι εχω ακουσει ) θα μπορει να το χρησιμοποει και το μακ και το πισι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα