Προς το περιεχόμενο

Dell U2415H η ASUS PA248Q 24. ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

ψαχνω ενα μονιτορ για επεξεργασια φωτογραφιας.

Η επιλογες που εχω ειναι η Dell U2415H  η ASUS PA248Q 24. Και οι 2 ειναι 16:10.

Ποια νομιζεται οτι θα ειναι η καλυτερη επιλογη ??

ευχαριστω πολυ..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ σε αυτό το δίλημμα είμαι. Αρχικά πήγαινα για την Asus αλλα μετα απο αρκετο ψάξιμο είδα οτι βγάζει ενα πρόβλημα που λέγεται flickering. Ετσι οδεύω προς την Dell. Όποιος γνωριζει κατι περισσότερο ας βοηθήσει.

Δημοσ.

Kαι οι δυο ειναι παρομοιες. Η Asus αρχιζει στο skroutz απο τα 400 ευρω ομως που ειναι εντελως απαραδεκτη τιμη, ενω η Dell στο αποδεκτο 300. Αν υπολογισεις και την ανωτερη εγγυηση της Dell, αποτελει καλυτερη αγορα. EDIT: Αναφερομαι στην νεοτερη PB278QE. Η PA ειναι παλι, ξεπερασμενο πλεον μοντελο λογω βαρυ grainy coating.

Γιατι ομως να μην προτιμησεις την P2416D ή την U2515H στο ιδιο κοστος, που ειναι νεοτερες οθονες με μεγαλυτερη αναλυση που συνεπαγεται μεγαλυτερο real estate και πιο "κοφτερές" φωτογραφιες? Γλιτωνεις και το νεκρο πλεον 16:10. 

Δημοσ.

Να προτιμήσεις Dell. H U2515H είναι πολύ καλή. Από κοντά που την είχα δει μου άρεσε πολύ. Δεν ξέρω τι οθόνη έχεις τώρα, όμως προσωπικά απo 19'' 4:3 άλλαξα σε  24'' 16:10 πρίν απο 5 χρόνια, δουλεύω τώρα σε τρεις 24'' 1920x1200 Dell 2410, 2413 μοντέλα και δεν έχω κάποιο θέμα. Αν άλλαζα σίγουρα θα αγόραζα την 2515 και σίγουρα όχι ένα μόνιτορ. Και η 24 που θέλεις μια χαρά είναι αλλά με λίγα παραπάνω χρήματα, αν τα έχεις, αγοράζεις μεγαλύτερη. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας,

ψαχνω ενα μονιτορ για επεξεργασια φωτογραφιας.

Η επιλογες που εχω ειναι η Dell U2415H  η ASUS PA248Q 24. Και οι 2 ειναι 16:10.

Ποια νομιζεται οτι θα ειναι η καλυτερη επιλογη ??

ευχαριστω πολυ..

ανάλογα τι χρήση πες μας δεν είναι η dell για games- έχουν έντονο ghosting και έχουν ένα πολύ πολύ έντονο MATT μπροστά δες review και δες ανάλογα ποια dell- 

f we take some test photos using the PixPerAn tool you can make some further visual comparisons between the overdrive 'Response Time' settings. With Response Time set to 'normal' the moving image showed no noticeable ghosting and low levels of motion blur. There was no sign of any overshoot artefacts either. When you switch to the 'fast' setting, the blurring is reduced a little as response times are boosted. Some slight overshoot is evident but nothing major in these specific tests. We know from our oscilloscope measurements above that some transitions do show significant levels of overshoot so we still prefer the 'normal' mode.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2415.htm

Δημοσ.

έχουν ένα πολύ πολύ έντονο MATT μπροστά

Μάλλον δε διάβασες το άρθρο που πόσταρες εσύ ο ίδιος:

"Light AG coating on new model"

To θέμα με το έντονο coating το είχε το προηγούμενο μοντέλο, η U2412M. Και προσωπικά με την U2415H δεν έχω αντιμετωπίσει έντονο ghosting.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δε διάβασες το άρθρο που πόσταρες εσύ ο ίδιος:

"Light AG coating on new model"

To θέμα με το έντονο coating το είχε το προηγούμενο μοντέλο, η U2412M. Και προσωπικά με την U2415H δεν έχω αντιμετωπίσει έντονο ghosting.

όντως μπερδεύτηκα καλά λες για την παλιότερο μοντέλο
  • Like 1
Δημοσ.

ανάλογα τι χρήση πες μας δεν είναι η dell για games- 

Για την ιστορια αλλα καμια απο τις δυο αυτες οθονες δεν ειναι για παιχνιδια ουτως ή αλλως.Επισης στα 300ευρω υπαρχουν ουτως ή αλλως 144hz οθονες για παιχνιδια,σιγα μην κατσει καποιος να δωσει 400+ευρω για 1200p οθονη και με εγγυηση Asus,που στις οθονες κυριως ειναι αστα να πανε....

• Like 1
Δημοσ.

Kαι οι δυο ειναι παρομοιες. Η Asus αρχιζει στο skroutz απο τα 400 ευρω ομως που ειναι εντελως απαραδεκτη τιμη, ενω η Dell στο αποδεκτο 300. Αν υπολογισεις και την ανωτερη εγγυηση της Dell, αποτελει καλυτερη αγορα. EDIT: Αναφερομαι στην νεοτερη PB278QE. Η PA ειναι παλι, ξεπερασμενο πλεον μοντελο λογω βαρυ grainy coating.

Γιατι ομως να μην προτιμησεις την P2416D ή την U2515H στο ιδιο κοστος, που ειναι νεοτερες οθονες με μεγαλυτερη αναλυση που συνεπαγεται μεγαλυτερο real estate και πιο "κοφτερές" φωτογραφιες? Γλιτωνεις και το νεκρο πλεον 16:10. 

Την U2515H καλύτερα, την p2416d την έχω και η ανάλυση είναι κάπως για το μέγεθος της. αν είχα να επιλέξω ξανά δε θα τη προτιμούσα. πέρα αυτου είναι πολύ καλή χωρίς προβλήματα από το πρωτο revision.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...