thanossnht Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Είχα χωρίσει ένα δίσκο σε 2 partition όπου στο ένα είχα βάλει win8.1 και στο άλλο linux και όταν έμπαινα μου έβγαζε επιλογή σε ποιο από τα 2 να μπω. Όμως σήμερα έκανα format στον δισκο με τα win8.1 και του τα ξαναέβαλα και πλέον δεν υπάρχει η επιλογή να διαλέξω και με βάζει αυτόματα στα win8.1, καμία ιδέα για το πώς μπορώ να έχω την δυνατότητα στην εκκινηση να επιλέγω σε ποιον από τα 2 να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/317244-οδηγοσ-επαναφορά-grub-2/ Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις στο linux section μιας και το πρόβλημά σου δεν αφορά τα win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanossnht Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 οκ, ευχαριστώ για το link λογικά πρέπει να μου κάει αλλιώς θα ρωτήσω στο linux section. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 /μεταφερθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanossnht Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 τελικά το link δεν μου έλυσε το πρόβλημα απλά τώρα για λίγο μου πετάγετε η φόρμα επιλογης και δεν μπορω να επιλέξω και επειτα κλείνει και μπαίνει win8.1. Εφάρμοσα την 2η λύση με ubuntu live cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα