saap585 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γεια χαρα, εχω το παραπανω tablet και εχω προβλημα στο rooting. Δοκιμασα προγραμματα οπως το kingroot και παρομοια. Ενω μου λενε οτι η συσκευη εγινε ROOT οταν δοκιμαζω ν δουλεψω προγραμματα που θελουν root access μου λενε οτι η συσκευη δεν ειναι rooted !!!!! Οταν χρησιμοποιω root check προγραμματα μου λενε οτι ειναι rooted !!!! αλλα φυσικα δεν ειναι. Επισης ενω εχω αγορασει εξωτερικη sd card και εχω διαλεξει να στελνει εκει τα προγραμματα που εχω και τα downloads δεν την χρησιμοποιει καθολου. Το file manager την βλεπει, μπορω να στειλω απο το pc μου εκει files κλπ. αλλα δεν την χρησιμοποιει καθολου για installed προγραμματα. (παραδειγμα, οταν πατας το κουμπι ν κανει screenshot μου βγαζει μηνυμα sdcard not mounted!!!) Χρησιμοποιει το Κιτκατ 4.4.2 και απο οτι ανακαλυψα απο την εκδοση αυτη για να χρησιμοποιησει την sd card xρειαζεται ενα patch, το οποιο υπαρχει στο google play store αλλα και αυτο το προγραμμα θελει root access για ν δουλεψει ¨| οποτε ξαναγυρναμε στο παραπανω προβλημα με το rooting του μηχανηματος. YΓ. εχω το tablet ενα μηνα περιπου και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος για οποιον θελει τη γνωμη μου. Το μοναδικο issue ειναι αυτο γιατι θελω να εχω rooted τα androids μου για τους γνωστους λογους. Θα εκτιμησω ιδιαιτερα οποιαδηποτε βοηθεια.... thaaaaaanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα