Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το σύστημα της υπογραφής, το οποίο "ξεκίνησε"  το 2007 και έκτοτε ανά περιόδους όλο και του αναβαθμίζω κάτι.

Πλέον μόνο ο βασικός κορμός CPU+MOBO+RAM έχει παραμείνει από τότε.

Γενικά δεν ψήνομαι ακόμα να αλλάξω τον "κορμό", αλλά με έχει πιάσει να το αναβαθμίσω λιγάκι, και σκεφτόμουν μήπως αλλάξω τον E6750 με κάποιον μεταχειρισμένο Q6600 στα 30-50 ευρώ.

Πιστεύετε αξίζει τον κόπο; Θα δω κάποια βελτίωση στην καθημερινή χρήση;

Γενικά δεν τρέχω κάτι απαιτητικό στο PC. Κάνα game στυλ skyrim κτλ μια στο τόσο. 

(Μήπως θα ήταν καλύτερα αν βρω στα ίδια χρήματα κάνα σετ 8GB RAM, μεταχειρισμένο πάντα; )

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το σύστημα της υπογραφής, το οποίο "ξεκίνησε"  το 2007 και έκτοτε ανά περιόδους όλο και του αναβαθμίζω κάτι.

Πλέον μόνο ο βασικός κορμός CPU+MOBO+RAM έχει παραμείνει από τότε.

Γενικά δεν ψήνομαι ακόμα να αλλάξω τον "κορμό", αλλά με έχει πιάσει να το αναβαθμίσω λιγάκι, και σκεφτόμουν μήπως αλλάξω τον E6750 με κάποιον μεταχειρισμένο Q6600 στα 30-50 ευρώ.

Πιστεύετε αξίζει τον κόπο; Θα δω κάποια βελτίωση στην καθημερινή χρήση;

Γενικά δεν τρέχω κάτι απαιτητικό στο PC. Κάνα game στυλ skyrim κτλ μια στο τόσο. 

θα δεις 5-10 η και λιγοτερα  fps parapannw στα games,στα windows δε θα δεις διαφορες,δοκιμασε να τον κλοκαρεις ,αμα δεν ικανοποιηθεις απτο παραπανω γκαζι του oc πουλας τα τρια εξαρτηματα και με λεφτα αυτωνων + και αλλα € πας για αναβαθμιση (αμα εχεις 200-250 € στην ακρη πουλατα τωρα τα κομματια σου γιατι πιστευω οτι θα δισκολευτεις  αργοτερα να τα διωξεις)

Δημοσ.

ναι φυσικά πάρε τον 6600 ρίξε και ένα οc στα 3+GHz και είσαι οκ!

απλα να δεις αν η μητρική σου δέχεται 65nm επεξεργαστή,μερικές s775 δέχονταν και 45 και 65 απλά δεν θυμάμαι σε τι nm είναι ο δικός σου τώρα.

Δημοσ.

Αμα τον βρεις γυρω στα 40 και πουλήσεις και τον δικό σου 15-20 π.χ. σίγουρα αξίζει.

Για ram δεν αξίζει γιατί οι συγκεκριμένες είναι πλέον αρκετά ακριβές.

Στην καθημερινή χρήση δεν θα δεις κάποια σημαντική διαφορά αλλα με το 4πυρηνο πιστεύω θα καθυστερήσεις και λίγο την μελλοντική αναβάθμιση.

Δημοσ.

καλησπερα να μπω και γω στην κουβεντα....για ιντερνετ τον θες τον επεξεργαστη?

αφου μιλας για αναβαθμιση σε προτεινω να την κανεις αν διαθετεις λιγα χρηματα.....ισως να κοιταξεις τις αγγελιες στο site..

Δημοσ.

αμα θελεις να δοσεις 50-60 ευρο σε 6600 και + λεφτα για ψυκτρα με λιγα παραπανο περνεις athlon x4 860k + μιτρικη. και θα εισαι ενταξη.

Δημοσ.

ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις

ναι φυσικά πάρε τον 6600 ρίξε και ένα οc στα 3+GHz και είσαι οκ!

απλα να δεις αν η μητρική σου δέχεται 65nm επεξεργαστή,μερικές s775 δέχονταν και 45 και 65 απλά δεν θυμάμαι σε τι nm είναι ο δικός σου τώρα.

Ναι δέχεται κανονικά.

Γενικά με Overclocking δεν νομίζω να ασχοληθώ. Περισσότερη όρεξη έχω να ασχολούμαι με το κινητό (ROMS κτλ), παρά με το PC πλέον.

αμα θελεις να δοσεις 50-60 ευρο σε 6600 και + λεφτα για ψυκτρα με λιγα παραπανο περνεις athlon x4 860k + μιτρικη. και θα εισαι ενταξη.

Δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 50. Στο ebay γενικά βρίσκω από ότι βλέπω στα 30-40.

Ψήκτρα δεν χρειάζομαι, νομίζω με καλύπτει η Zalman 9700 NT που έχω ήδη.

Δημοσ.

τότε ναι αξίζει να πας σε 6600 εφόσον έχεις και ψήκτρα χαλαρά.

δεν παίζει και μεταφορικά από ebay???

δεν εχω προλαβει να το πολυ ψαξω, αλλα ναι παιζουν και με free π.χ εδώ

Δημοσ.

Παιδιά, συγγνώμη που ποσταρω εδώ αλλά για να μην ανήγω άλλο θρεαντ μονο και μόνο για αυτό ας μου πει κάποιος παρακαλώ: Ποια από τις 2 είναι καλύτερη ή είναι περίπου το ίδιο;

http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH4650DI512MD2/overview/

http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6450_SILENTDI1GD3LP/overview/

Δημοσ.
Δημοσ.

πολλές ήμερες θα αργήσει είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις :D

Πήρα τελικά έναν στα 26 ευρώ, με δωρεάν μεταφορικά +tracking. 100% feedback o seller με κάπου 2.000 πωλήσεις και πολύ συνεννοήσιμος στα μηνύματα.

Αν δεν κάτσει καμία απροσδόκητη στραβή με τελωνείο και την κατάσταση της CPU πιστεύω μου έκατσε καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...