PennyG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, Έχω ένα toshiba satellite l505-138. Το λαπτοπ μου ήταν άκρως λειτουργικό μέχρι πριν ένα χρόνο που το πήγα σ ένα τεχνικό για τν αφαίρεση ενός ιού και όταν τον πήρα δεν λειτουργούσε η μια θύρα και η μπαταρία δεν άντεχε πλέον 50 λεπτά αλλά μόνο 10. Σκέφτομαι ότι ίσως μου άλλαξε μπαταρία ή ίσως και να μου αντικατέστησε τις θύρες μου. Το πρόβλημα είναι ότι σταμάτησε να λειτουργεί κ η άλλη θύρα μου. Έτσι σε τεχνικό άλλο που το πήγα δεν μπόρεσε να τις φτιάξει και έχω πλέον ένα usb hub με 4 θύρες στην e-sata υποδοχή. Βρήκα στο ebay θύρες για l505, l505D, βάζω ενδεικτικά ένα λινκ. http://www.ebay.com/itm/TOSHIBA-Satellite-L505-L505D-Laptop-Dual-USB-Port-6017B0196601-GOOD-/351283987908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51ca2845c4 Γνωρίζει κάποιος αν όντως έτσι είναι στο εσωτερικό οι θύρες του; Αν έβρισκα λοιπόν να παραγγείλω είναι εύκολο κάποιος με γνώσεις πληροφορικής στο τεχνικό κομμάτι να μου τις άλλαζε; Επίσης υπάρχει τρόπος με τπτ κωδικούς π γράφει πάνω η μπαταρία κ η υποδοχή της να κτλβ αν όντως μου έδωσαν άλλη; ευχαριστώ!
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλά να ξεκόλησε και ξανα κόλησε τις usb θύρες δεν νομίζω και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνει , το laptop τι πρόβλημα ειχε και το πήγες δεν τον ρώτησες μετα για τα προβλήματα αυτα ?
PennyG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 To λαπτοπ μου είχε ιό και πήγα να μου τονν βγάλουν. Γιατί ενώ τον έβρισκε το antivirus δεν μπορούσα να τον διαγράψω. Ανακάλυψα ότι η θύρα δεν λειτουργούσε λίγο καιρό μετά. ο τωρινός τεχνικός μ πε δεν μπορούσε να φτιάξει την θύρα π λειτουργούσε. Τη μια λειτουργεί την άλλη όχι. Δεν ξέρει γιατί λέει. Εγώ αν παρέγγελνα τέτοιες θύρες κάνουν; Οχι οτι δεν κάνω τη δουλειά μ με τις 4 στο usb hub αλλά το έχω άχτι να τις φτιάξω με κάποιο τρόπο!
David20 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 To λαπτοπ μου είχε ιό και πήγα να μου τονν βγάλουν. Γιατί ενώ τον έβρισκε το antivirus δεν μπορούσα να τον διαγράψω. Ανακάλυψα ότι η θύρα δεν λειτουργούσε λίγο καιρό μετά. ο τωρινός τεχνικός μ πε δεν μπορούσε να φτιάξει την θύρα π λειτουργούσε. Τη μια λειτουργεί την άλλη όχι. Δεν ξέρει γιατί λέει. Εγώ αν παρέγγελνα τέτοιες θύρες κάνουν; Οχι οτι δεν κάνω τη δουλειά μ με τις 4 στο usb hub αλλά το έχω άχτι να τις φτιάξω με κάποιο τρόπο! Συγγνωμη κιολας,αλλα σε τεχνικο για αφαιρεση ιου;;;;Εδω μεσα στο φορουμ μια ερωτησουλα να εκανες 500 ατομα θα σε βοηθουσαν στο φτερο με χιλιες προτασεις χωρις να δωσεις ουτε μισο ευρω και χωρις να χαλουσαν οι θυρες usb... Αλλο τωρα,τον τεχνικο που στις χαλασε τον κοπανησες στο κεφαλι με κανα βαζο_σταχτοδοχειο; Anyway, θα σε προτεινα αν δουλευει εστω μια θυρα να αγοραζες ενα hub να εκανες την δουλεια σου ομορφα -καθαρα.. Για την μπαταρια πρεπει να βρεις το manual ,να δεις τι μπαταρια φοραει ακριβως,ή να τηλεφωνησεις στην αντιπροσωπεια να σε πουν τον τυπο-μοντελο και να κανεις αντιπαραβολη την "υποπτη" που σε φορτωσαν (αν στην φορτωσαν)... Συν οτι σε ρωτησε ο spank,δηλαδη οταν διαπιστωσες την βλαβη δεν πηγες για εξηγησεις; Κι αν πηγες γιατι βρε Penny δεν τον "εχωσες" να βρει τροπο να αποκαταστησει την ζημια;
Euclides Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το λαπτοπ μου ήταν άκρως λειτουργικό μέχρι πριν ένα χρόνο που το πήγα σ ένα τεχνικό για τν αφαίρεση ενός ιού και όταν τον πήρα δεν λειτουργούσε η μια θύρα και η μπαταρία δεν άντεχε πλέον 50 λεπτά αλλά μόνο 10. Σκέφτομαι ότι ίσως μου άλλαξε μπαταρία ή ίσως και να μου αντικατέστησε τις θύρες μου. Λίγο χλωμό το βλέπω να σου έκανε τέτοια λαμογιά τεχνικός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις .... Βρήκα στο ebay θύρες για l505, l505D, βάζω ενδεικτικά ένα λινκ. http://www.ebay.com/itm/TOSHIBA-Satellite-L505-L505D-Laptop-Dual-USB-Port-6017B0196601-GOOD-/351283987908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51ca2845c4 Γνωρίζει κάποιος αν όντως έτσι είναι στο εσωτερικό οι θύρες του; Οι δύο δεξιά πόρτες έτσι είναι. Η αριστερή είναι κολλημένη στο motherboard. Αν έβρισκα λοιπόν να παραγγείλω είναι εύκολο κάποιος με γνώσεις πληροφορικής στο τεχνικό κομμάτι να μου τις άλλαζε; Για κάποιον σχετικό, είναι 20 λεπτά δουλειά να στις αλλάξει. Και με την ευκαιρία που θα άνοιγε το laptop, καλό είναι να σου έκανε ένα καθάρισμα και να άλλαζε τα θερμοαγώγιμα υλικά. Επίσης υπάρχει τρόπος με τπτ κωδικούς π γράφει πάνω η μπαταρία κ η υποδοχή της να κτλβ αν όντως μου έδωσαν άλλη; ευχαριστώ! Πηγαίνεις εδώ: http://aps2.toshiba-tro.de/unitdetails/ Κάπου υπάρχει το Configuration Management του laptop σου, που θα έχει το SN της μπαταρίας με την οποία το αγόρασες. Έλεγξε αν είναι το ίδιο με SN της μπαταρίας που φοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα